Χανιά: Προθεσμία μέχρι την Τετάρτη για να απολογηθεί ο 63χρονος γιατρός
Ο 63χρονος γιατρός που συνελήφθη για υπόθεση ασέλγειας σε ανήλικη, σε κατασκήνωση στα Χανιά, καλείται να απολογηθεί αύριο, Τετάρτη 6 Αυγούστου 2025, ενώπιον του ανακριτή. Η υπόθεση έχει προκαλέσει σοκ στην τοπική κοινωνία και συνεχείς εξελίξεις.
Σύμφωνα με πληροφορίες του zarpanews.gr, πέραν της αρχικής καταγγελίας, έχουν προκύψει και νέες εις βάρος του μαρτυρίες, οι οποίες ενδέχεται να οδηγήσουν στην αναβάθμιση των κατηγοριών από πλημμέλημα σε κακούργημα.
Επιπλέον, με εντολή της Εισαγγελίας, η ΕΛ.ΑΣ. δημοσίευσε χθες, Δευτέρα 4 Αυγούστου, τα πλήρη στοιχεία ταυτότητας και τη φωτογραφία του κατηγορούμενου, στο πλαίσιο της προστασίας του κοινωνικού συνόλου και ενδεχόμενου εντοπισμού και άλλων θυμάτων.
- 23 λεπτά πριν Διπλές συντάξεις χηρείας για 8.500 δικαιούχους – Ποιοι θα δουν έως και 470 ευρώ παραπάνω τον μήνα
- 54 λεπτά πριν Ανεπιθύμητες κλήσεις: Πότε δικαιούστε αποζημίωση 10.000 ευρώ – Όλα τα βήματα
- 1 ώρα πριν 300 ευρώ σε περισσότερους δικαιούχους: Ποιοι μπαίνουν στο ετήσιο επίδομα από το 2026









