Χανιά: Ασθενής σεισμός 3,7 Ρίχτερ νότια της Παλαιοχώρας

Χανιά: Ασθενής σεισμός 3,7 Ρίχτερ νότια της Παλαιοχώρας

Δείτε περισσότερα άρθρα μας στα αποτελέσματα αναζήτησης

Προσθήκη του workenter.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Ασθενής σεισμική δόνηση μεγέθους 3,7 Ρίχτερ καταγράφηκε το πρωί της Παρασκευής (21/11) στις 07:18, σύμφωνα με την αναθεωρημένη λύση του Ευρωπαϊκού – Μεσογειακού Σεισμολογικού Κέντρου (EMSC). Η δόνηση σημειώθηκε σε υποθαλάσσια περιοχή του νοτίου Κρητικού Πελάγους.

Το εστιακό βάθος εκτιμάται στα 10 χιλιόμετρα, ενώ το επίκεντρο βρίσκεται περίπου 51 χιλιόμετρα νότια της Παλαιοχώρας Χανίων

Μαρία Τριγώνη

Μαρία Τριγώνη

Η Μαρία Τριγώνη σπούδασε Δημοσιογραφία. Έχει εργαστεί σε ειδησεογραφικές ιστοσελίδες Radar.gr, ενώ έχει αρθρογραφήσει σε πολιτιστικά και ταξιδιωτικά sites ExploringGreece.tv, Artviews.gr. Στο workenter.gr ασχολείται με το ελεύθερο ρεπορτάζ, ενώ καλύπτει και τη θεματολογία της κοινωνικής πολιτικής.

Όλα τα άρθρα

Τελευταία Νέα
Ακολουθήστε το workenter.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για εργασία, προσλήψεις, ΑΣΕΠ, προκηρύξεις και επιδόματα
Ακολούθησε το workenter.gr στο Facebook ...για να μη χάνεις είδηση!
Exit mobile version