Χαλκιδική: Θανατηφόρο τροχαίο με νεκρό 76χρονο

Τραγική κατάληξη είχε τροχαίο δυστύχημα το μεσημέρι του Σαββάτου 19 Ιουλίου στη Χαλκιδική, όταν Ι.Χ. όχημα εξετράπη της πορείας του και προσέκρουσε σε σταθμευμένο αυτοκίνητο. Από τη σφοδρή σύγκρουση, ένας 76χρονος άνδρας έχασε τη ζωή του, ενώ τραυματίστηκαν δύο ακόμη άτομα.
Το συμβάν σημειώθηκε γύρω στις 14:50 στο 12ο χιλιόμετρο της επαρχιακής οδού Πολυγύρου – Ιερισσού. Το όχημα που οδηγούσε 30χρονος άνδρας, κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες, ξέφυγε από την πορεία του και προσέκρουσε με δύναμη σε αυτοκίνητο που ήταν σταθμευμένο.
Στο εσωτερικό του σταθμευμένου οχήματος βρισκόταν μια 73χρονη γυναίκα, ενώ στον εξωτερικό χώρο ήταν η 47χρονη κόρη της και ο 76χρονος σύζυγός της. Και οι τρεις τραυματίστηκαν και μεταφέρθηκαν άμεσα στο Γενικό Νοσοκομείο Χαλκιδικής. Δυστυχώς, ο 76χρονος υπέκυψε στα τραύματά του το πρωί της Κυριακής.
Την έρευνα για τις συνθήκες του δυστυχήματος διενεργεί η Τροχαία Πολυγύρου.
- 19 λεπτά πριν Προκήρυξη ΕΑΒ 2026: Αιτήσεις έως 7 Ιουνίου για 268 προσλήψεις – Δείτε όλες τις ειδικότητες
- 41 λεπτά πριν Ζαχαράκη: «Το καλοκαίρι διορίζουμε 5.500 εκπαιδευτικούς»
- 49 λεπτά πριν Μαζωνάκης: Νέο βίντεο μετά τον τραυματισμό του – Τι είπε για τη συναυλία στη Θεσσαλονίκη















