Χαλκιδική: Ταχύπλοο πήρε φωτιά και βυθίστηκε στο Δεβελίκι – Σώος ο επιβαίνων
Συναγερμός σήμανε στη θαλάσσια περιοχή Δεβελίκι Χαλκιδικής, όταν πυρκαγιά εκδηλώθηκε σε αγκυροβολημένο ταχύπλοο σκάφος.
Σύμφωνα με την ενημέρωση του Λιμενικού Σώματος, η φωτιά επεκτάθηκε στο σκάφος, το οποίο τελικά βυθίστηκε.
Σώος ο μοναδικός επιβαίνων
Στο ταχύπλοο βρισκόταν ένα άτομο. Ο μοναδικός επιβαίνων κατάφερε να εγκαταλείψει το σκάφος και να προσεγγίσει την ακτή με ίδιες δυνάμεις.
Όπως έγινε γνωστό, είναι καλά στην υγεία του και δεν χρειάστηκε να πραγματοποιηθεί επιχείρηση διάσωσής του από τη θάλασσα.
Κινητοποιήθηκε το Λιμενικό
Μόλις ενημερώθηκαν για το περιστατικό, οι αρμόδιες Αρχές έστειλαν στο σημείο ένα περιπολικό σκάφος και δύο οχήματα του Λιμενικού Σώματος – Ελληνικής Ακτοφυλακής.
Οι διαθέσιμες πληροφορίες δεν προσδιορίζουν μέχρι στιγμής τι προκάλεσε την πυρκαγιά στο αγκυροβολημένο ταχύπλοο.
Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ
- 2 λεπτά πριν Θεσσαλονίκη: Νεκρός 54χρονος μοτοσικλετιστής στην Εθνική Οδό Θεσσαλονίκης – Καβάλας
- 10 λεπτά πριν ΑΣΕΠ: Αιτήσεις έως τη Δευτέρα (14/9) για 1.552 νέες προσλήψεις
- 19 λεπτά πριν ΔΕΘ: Στις 12:00 η συνέντευξη Τύπου Μητσοτάκη στο Βελλίδειο









