Χαλκιδική: Ένας χρόνος από τον θάνατο του 19χρονου Γιάννη στο λούνα παρκ
Σε βαρύ κλίμα συγκίνησης τελέστηκε στο Πευκοχώρι Χαλκιδικής το μνημόσυνο για τον έναν χρόνο από το τραγικό δυστύχημα που στοίχισε τη ζωή στον 19χρονο Γιάννη από τη Βέροια.
Ήταν 19 Αυγούστου 2024 όταν ο νεαρός, που παραθέριζε με την οικογένειά του στην περιοχή, βρήκε τραγικό θάνατο σε παιχνίδι λούνα παρκ.
Το μηχάνημα παρουσίασε ξαφνική βλάβη, έσπασε και ο Γιάννης εκτοξεύτηκε από τη θέση του, με αποτέλεσμα τον θανάσιμο τραυματισμό του.
Ο πατέρας του, Γιώργος Καμπαϊλής, συνεχίζει έναν χρόνο μετά τον δικό του αγώνα για δικαίωση, ζητώντας να λογοδοτήσουν οι υπεύθυνοι και να διασφαλιστεί ότι κανένα άλλο παιδί δεν θα κινδυνέψει ξανά σε λούνα παρκ.
Όπως δήλωσε στην κάμερα του MEGA:
«Έναν χρόνο μετά, με τόσο πόνο, βλέπω πως έχουν αλλάξει πολλά σε όλη την Ελλάδα σχετικά με τα επικίνδυνα μηχανήματα στα οποία ανεβάζει ο κόσμος τα παιδιά του. Είναι αδιανόητο να χάνονται ζωές τόσο άδικα μέσα στη χαρά τους. Θα συνεχίσω να αγωνίζομαι ώστε να μην υπάρξουν άλλα αδικοχαμένα παιδιά».
- 23 λεπτά πριν Meteo.gr: Πάνω από 480.000 καμένα στρέμματα στη Δυτική Αττική σε εννέα χρόνια
- 45 λεπτά πριν Δυτική Αττική: Ήχησε ξανά το 112 για Λούμπα, Μορφέικα και Άνω Αλεποχώρι
- 49 λεπτά πριν Η απαλλαγή των υπηρεσιών εκπαίδευσης από τον ΦΠΑ στην ψηφιακή εποχή









