Χαλκίδα: Μητέρα παρασύρθηκε από ΙΧ στον δρόμο προς το 22ο Δημοτικό

Χαλκίδα: Μητέρα παρασύρθηκε από ΙΧ στον δρόμο προς το 22ο Δημοτικό

Δείτε περισσότερα άρθρα μας στα αποτελέσματα αναζήτησης

Προσθήκη του workenter.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Μία γυναίκα τραυματίστηκε το πρωί της Δευτέρας (24/11) στον Καράμπαμπα Χαλκίδας, όταν παρασύρθηκε από ΙΧ την ώρα που συνόδευε τον 10χρονο γιο της στο 22ο Δημοτικό Σχολείο, στην οδό Μεγάλου Αλεξάνδρου.

Σύμφωνα με το tvstar.gr, η μητέρα περπατούσε μαζί με το παιδί στην άκρη του δρόμου —καθώς δεν υπάρχει πεζοδρόμιο στη διαδρομή προς το σχολείο— όταν ξαφνικά δέχθηκε την πρόσκρουση ενός διερχόμενου αυτοκινήτου και έπεσε στο οδόστρωμα.

Ο οδηγός σταμάτησε αμέσως και έσπευσε να βοηθήσει, ενώ περαστικοί συγκεντρώθηκαν για να προσφέρουν συνδρομή. Την ίδια στιγμή, ένας γιατρός που περνούσε τυχαία από το σημείο παρείχε τις πρώτες βοήθειες μέχρι να φτάσει το ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ.

Το 10χρονο παιδί υπέστη ισχυρό σοκ από το περιστατικό και μεταφέρθηκε στο σχολείο από άλλη μητέρα, με την αστυνομία να ειδοποιεί άμεσα τον πατέρα του.

Μαρία Τριγώνη

Μαρία Τριγώνη

Η Μαρία Τριγώνη σπούδασε Δημοσιογραφία. Έχει εργαστεί σε ειδησεογραφικές ιστοσελίδες Radar.gr, ενώ έχει αρθρογραφήσει σε πολιτιστικά και ταξιδιωτικά sites ExploringGreece.tv, Artviews.gr. Στο workenter.gr ασχολείται με το ελεύθερο ρεπορτάζ, ενώ καλύπτει και τη θεματολογία της κοινωνικής πολιτικής.

Όλα τα άρθρα

Τελευταία Νέα
Ακολουθήστε το workenter.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για εργασία, προσλήψεις, ΑΣΕΠ, προκηρύξεις και επιδόματα
Ακολούθησε το workenter.gr στο Facebook ...για να μη χάνεις είδηση!
Exit mobile version