Χαλκίδα: Γέννησε μέσα στο αυτοκίνητό της έξω από το Γενικό Νοσοκομείο
Διαφορετική από τις συνηθισμένες ήταν η πρωινή εφημερία στο Γενικό Νοσοκομείο Χαλκίδας, καθώς μια γυναίκα γέννησε μέσα στο αυτοκίνητό της, μόλις λίγα μέτρα πριν φτάσει στα επείγοντα, σύμφωνα με πληροφορίες του eviaonline.
Η γυναίκα δεν πρόλαβε να εισέλθει στην αίθουσα τοκετού, με αποτέλεσμα το βρέφος να γεννηθεί έξω από το νοσοκομείο. Το ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό κινητοποιήθηκε άμεσα, κόβοντας τον ομφάλιο λώρο μέσα στο αυτοκίνητο παρουσία γιατρών και μαιών.
Με ψυχραιμία και προσοχή, η μητέρα και το νεογέννητο μεταφέρθηκαν στη μαιευτική κλινική του νοσοκομείου. Το περιστατικό συγκίνησε προσωπικό και παρευρισκόμενους, ενώ οι πληροφορίες αναφέρουν ότι τόσο η μητέρα όσο και το βρέφος είναι καλά στην υγεία τους.
- 19 λεπτά πριν Meteo.gr: Πάνω από 480.000 καμένα στρέμματα στη Δυτική Αττική σε εννέα χρόνια
- 41 λεπτά πριν Δυτική Αττική: Ήχησε ξανά το 112 για Λούμπα, Μορφέικα και Άνω Αλεποχώρι
- 45 λεπτά πριν Η απαλλαγή των υπηρεσιών εκπαίδευσης από τον ΦΠΑ στην ψηφιακή εποχή









