Χαλάει ο καιρός στην Αττική: Τι ώρα ξεκινούν οι καταιγίδες
Αλλάζει σήμερα το σκηνικό του καιρού στην Αττική, με τις νεφώσεις να πυκνώνουν σταδιακά και τις πρώτες βροχές να κάνουν την εμφάνισή τους κυρίως από το μεσημέρι και μετά.
Σύμφωνα με την πρόγνωση, αναμένονται κατά διαστήματα αυξημένες νεφώσεις σε όλο τον νομό, ενώ στα βόρεια τμήματα της Αττικής προβλέπονται σποραδικές βροχές από τις μεσημβρινές ώρες.
Πού θα βρέξει περισσότερο
Από το μεσημέρι και μετά, η αστάθεια θα ενισχυθεί, με τοπικούς όμβρους αλλά και πιθανές μεμονωμένες καταιγίδες σε αρκετές περιοχές.
Για την Αθήνα, σύμφωνα με τα στοιχεία του meteo, βροχοπτώσεις αναμένονται μετά τις 15:00, ενώ το άστατο σκηνικό φαίνεται πως θα διατηρηθεί έως και το βράδυ, με πιθανότητα βροχής μέχρι περίπου τις 21:00.

Στα βόρεια προάστια και γενικότερα στα βόρεια τμήματα της Αττικής, δεν αποκλείεται να εκδηλωθούν και καταιγίδες από τις απογευματινές ώρες.

- 2 λεπτά πριν Κεραμέως: Το φύλο δεν μπορεί να επηρεάζει τον μισθό – Τι αλλάζει στην αγορά εργασίας
- 11 λεπτά πριν Θάσος: Καταγγελία ότι ζητήθηκε εισιτήριο από ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ που μετέφερε ασθενή
- 19 λεπτά πριν Καιρός: Έρχεται 48ωρο με καταιγίδες, χαλάζι και κεραυνούς – Οι περιοχές που θα επηρεαστούν



















