Μπισκότα Παπαδοπούλου: Νέες προσλήψεις για προσωπικό έξι ειδικοτήτων - Στείλτε βιογραφικό
Δουλειά σε Θεσσαλονίκη, Βόλο, Οινόφυτα και Ταύρο - Τα προσόντα


Η Ε. Ι. ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ Α.Ε. προχωρά σε νέες προσλήψεις. Αυτό το διάστημα ενισχύεται με προσωπικό έξι ειδικοτήτων σε Θεσσαλονίκη, Βόλο, Οινόφυτα και Ταύρο.
Μπισκότα Παπαδοπούλου: Ποιες ειδικότητες ζητούνται και ποια προσόντα πρέπει να έχουν οι υποψήφιοι;
Δείτε αναλυτικά ειδικότητες και προσόντα:
- Plant HR Manager: Πτυχίο Ανθρώπινου Δυναμικού ή συναφούς κλάδου, εμπειρία 5 χρόνων σε αντίστοιχη θέση, άριστη γνώση Αγγλικών, άριστη γνώση της εργατικής νομοθεσίας και των κανονισμών, άριστες επικοινωνιακές και διαπροσωπικές δεξιότητες, γνώση MS Office
- Payroll Specialist: Πτυχίο Οικονομικών ή Διοίκησης Επιχειρήσεων ή αντίστοιχο, εμπειρία 3 – 5 χρόνων σε υπηρεσίες μισθοδοσίας και ανθρώπινου δυναμικού, γνώση Scan HRMS, γνώση της εργατικής και κοινωνικής νομοθεσίας, γνώση του Πληροφοριακού Συστήματος «ΕΡΓΑΝΗ», γνώση MS Office
- Προϊστάμενος Βάρδιας: Πτυχίο Εφοδιαστικής Αλυσίδας ή Διοίκησης Επιχειρήσεων ή αντίστοιχου κλάδου, εμπειρία 4 χρόνων σε αντίστοιχη θέση, πολύ καλή γνώση Αγγλικών, γνώση MS Office, ικανότητα επίλυσης προβλημάτων, δυνατότητα εργασίας σε βάρδιες
- Μηχανικός Βάρδιας: Πτυχίο ΤΕΙ Μηχανολόγων Μηχανικών, πολύ καλή γνώση Αγγλικών, εμπειρία 2 – 4 χρόνων σε αντίστοιχη θέση, άριστη γνώση MS Office, δεξιότητες προγραμματισμού και οργάνωσης, δυνατότητα εργασίας σε βάρδιες
- Ηλεκτρολόγος Βάρδιας: Πτυχίο ΤΕΙ Ηλεκτρολόγων Τεχνολόγων, εμπειρία 5 χρόνων σε αντίστοιχη θέση, πολύ καλή γνώση Αγγλικών, γνώση MS Office, γνώση SAP (επιθυμητό), δυνατότητα εργασίας σε βάρδιες
- Εργατοτεχνίτες Παραγωγής: Συνέπεια, επιθυμητή η εμπειρία σε βιομηχανικό περιβάλλον, δυνατότητα εργασίας σε βάρδιες
Μπισκότα Παπαδοπούλου: Δείτε πώς να υποβάλετε την αίτησή σας
Η Ε.Ι.ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ Α.Ε. έχει ενεργή μία πλατφόρμα με τις διαθέσιμες θέσεις εργασίας, τις ειδικότητες που ζητούνται, τα προσόντα που πρέπει να έχουν οι υποψήφιοι, τις περιοχές στις οποίες θα απασχοληθεί το νέο προσωπικό. Για περισσότερες πληροφορίες, πατήστε: ΕΔΩ.
Μπισκότα Παπαδοπούλου: Ποια είναι η ιστορία της βιομηχανίας;
Η Ε.Ι. ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ Α.Ε., μια σύγχρονη Βιομηχανία Τροφίμων που κατέχει ηγετική θέση στην Ελληνική αγορά των μπισκότων και των αρτοσκευασμάτων.
Όλα ξεκίνησαν το 1922 με την Μικρασιατική καταστροφή. Ο Ευάγγελος Παπαδόπουλος επιβιβάστηκε με την μητέρα του και τους αδελφούς του σε πλοίο με προορισμό το λιμάνι του Πειραιά. Το πλοίο έδεσε στο λιμάνι και η οικογένεια επέλεξε να κάτσει σε ένα καφενείο να ξεκουραστεί και εκεί πληροφορήθηκαν ότι στην Ελλάδα τα μπισκότα δεν ήταν γνωστά. Έτσι, αποφάσισαν να διαδώσουν στην Ελλάδα την τέχνη του μπισκότου.
Το 1922, με την Μικρασιατική καταστροφή, ο Ευάγγελος Παπαδόπουλος με τη μητέρα του και τους αδελφούς του επιβιβάζονται σε πλοίο με προορισμό το λιμάνι του Πειραιά. Το πλοίο έδεσε στο λιμάνι και η οικογένεια επέλεξε να κάτσει σε ένα καφενείο να ξεκουραστεί, όπου τους περίμενε μια έκπληξη: πληροφορήθηκαν ότι στην Ελλάδα τα μπισκότα δεν ήταν γνωστά. Και έτσι γεννήθηκε η μεγάλη ιδέα να διαδώσουν στην Ελλάδα την μεγάλη τους αγάπη, την τέχνη του μπισκότου!
Η οικογένεια Παπαδοπούλου εγκαθίσταται σε στέγη που προσέφερε το κράτος, σε προσφυγική πολυκατοικία κοντά στο Λυκαβηττό. Μητέρα και παιδιά αγοράζουν ένα μικρό φούρνο και ξεκινούν πάλι τη γνωστή τέχνη: η μητέρα ζυμώνει και ψήνει τα Πτι-Μπερ, τα παιδιά τα πουλούν χύμα.
Το 1930, το 1931 και το 1935 κυκλοφορούν για πρώτη φορά οι 3 από τις σημαντικότερες μάρκες της εταιρείας: τα Μιράντα, τα Γεμιστά και Cream Crackers που θα αγαπηθούν από όλες τις ελληνικές οικογένειες και θα συντροφεύουν κάθε ηλικία σε κάθε στιγμή.
Το 1938, έτος σταθμός, η βιοτεχνία εγκαθίσταται στο πρώτο της μικρό εργοστάσιο στην Αθήνα, στην οδό Θεσσαλονίκης, στην γέφυρα Πουλοπούλου και αγοράζονται μηχανήματα ελληνικής κατασκευής για τις ανάγκες της παραγωγής.