Μπισμπίκης: “Με απωθούν τα χρήματα – Δεν έχω ιδέα τι υπάρχει στην μπάντα”- Βίντεο

Μπισμπίκης: “Με απωθούν τα χρήματα – Δεν έχω ιδέα τι υπάρχει στην μπάντα”- Βίντεο

Δείτε περισσότερα άρθρα μας στα αποτελέσματα αναζήτησης

Προσθήκη του workenter.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Καλεσμένος στο «Στούντιο 4» της ΕΡΤ βρέθηκε την Τρίτη 25 Νοεμβρίου ο Βασίλης Μπισμπίκης, όπου μεταξύ άλλων μίλησε ανοιχτά για τη σχέση του με τα χρήματα, αποκαλύπτοντας ότι δεν ασχολείται καθόλου με τα οικονομικά του.

«Έχω αγωνίες για το παιδί μου, αλλά κι εγώ μεγάλωσα χωρίς χρήματα και κατάφερα όσα κατάφερα. Όλοι μπορούμε να τα βγάλουμε πέρα», ανέφερε, εξηγώντας ότι δεν έχει καμία επαφή με τη διαχείριση των οικονομικών του. «Για να καταλάβεις, δεν ξέρω καν πόσα χρήματα έχω στην άκρη. Τα διαχειρίζεται μια φίλη μου. Δεν έχω ιδέα τι υπάρχει στην μπάντα αυτή τη στιγμή. Δεν με ενδιαφέρει, με απωθεί αυτό το κομμάτι».

Ο γνωστός ηθοποιός τόνισε πως για έναν καλλιτέχνη η οικονομική εξαθλίωση αποτελεί εμπόδιο στη δημιουργία: «Δεν μπορεί ένας καλλιτέχνης να επιβιώσει κάνοντας δέκα δουλειές για να τα βγάλει πέρα και ταυτόχρονα να κάνει τέχνη. Δεν γίνεται», δήλωσε χαρακτηριστικά.

Δείτε στο 00:41

Μαρία Τριγώνη

Μαρία Τριγώνη

Η Μαρία Τριγώνη σπούδασε Δημοσιογραφία. Έχει εργαστεί σε ειδησεογραφικές ιστοσελίδες Radar.gr, ενώ έχει αρθρογραφήσει σε πολιτιστικά και ταξιδιωτικά sites ExploringGreece.tv, Artviews.gr. Στο workenter.gr ασχολείται με το ελεύθερο ρεπορτάζ, ενώ καλύπτει και τη θεματολογία της κοινωνικής πολιτικής.

Όλα τα άρθρα

Τελευταία Νέα
Ακολουθήστε το workenter.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για εργασία, προσλήψεις, ΑΣΕΠ, προκηρύξεις και επιδόματα
Ακολούθησε το workenter.gr στο Facebook ...για να μη χάνεις είδηση!
Exit mobile version