"Μπαράζ" 2.046 νέων προσλήψεων σε 3+1 φορείς

Μόνιμοι -Δείτε αναλυτικά όλο το χρονοδιάγραμμα
Έρχεται "μπαράζ" 2.046 νέων μόνιμων προσλήψεων σε τέσσερις μεγάλους φορείς της χώρας.

Έρχεται "μπαράζ" 2.046 νέων μόνιμων προσλήψεων σε τέσσερις μεγάλους φορείς της χώρας.

Οι νέοι διαγωνισμοί αφορούν υποψηφίους όλων των βαθμίδων εκπαίδευσης (ΠΕ,ΤΕ,ΔΕ).

Σημειώστε τα εξής δεδομένα:

Καταστήματα Κράτησης (52 θέσεις)

Την οριστική συμφωνία του υπουργείου Προστασίας του Πολίτη περιμένει το ΑΣΕΠ για να ανακοινώσει -από μέρα σε μέρα- τη νέα προκήρυξη πρόσληψης μονίμων στα Καταστήματα Κράτησης.

Θα διατεθούν θέσεις των κατηγοριών ΠΕ, ΤΕ και ΔΕ.

Δείτε όλες τις εξελίξεις ΕΔΩ

Υπουργείο Οικονομικών (1.566 νέες θέσεις)

Το βασικό σχεδιασμό του υπουργείου Οικονομικών για την ενίσχυσή του με μόνιμο και εποχικό προσωπικό αναδεικνύει το workenter.gr.

Θα εκδοθούν άμεσα δύο προκηρύξεις για την πρόσληψη 1.324 μονίμων υπαλλήλων και 242 εποχικών, μέσω των οποίων θα επιλεγούν υποψήφιοι των κατηγοριών ΠΕ, ΤΕ και ΔΕ.

Οι ειδικότητες που, κυρίως, θα ζητηθούν είναι: ΠΕ Εφοριακών, ΠΕ Τελωνειακών, ΠΕ Πληροφορικής, ΤΕ Τελωνειακών, ΔΕ Εφοριακών.

Δείτε τις εξελίξεις ΕΔΩ

Υπουργείο Παιδείας (306 θέσεις)

Στα "σκαριά" βρίσκεται νέα προκήρυξη, μέσω ΑΣΕΠ, για την πρόσληψη μόνιμου προσωπικού.

Θα προσληφθούν συνολικά 306 μόνιμοι υπάλληλοι στο υπουργείο Παιδείας και σε πανεπιστήμια της χώρας.

Δείτε τις εξελίξεις ΕΔΩ

Γενική Γραμματεία Έρευνας και Τεχνολογίας του υπουργείου Ανάπτυξης (122 μόνιμοι)

Δεύτερη προκήρυξη έχει έτοιμη το ΑΣΕΠ για την πρόσληψη 122 μονίμων στη Γενική Γραμματεία Έρευνας και Τεχνολογίας του υπ. Ανάπτυξης.

Το ΑΣΕΠ έχει στείλει στο φορέα το τελικό κείμενο της προκήρυξης για υπογραφή και τελική συμφωνία από τις 16 Νοεμβρίου. Στο ΑΣΕΠ εκτιμούν ότι εντός του Μαρτίου θα υπάρξει, επιτέλους, η υπογραφή.

Οι 122 προσλήψεις αφορούν αποκλειστικά προσοντούχους υποψηφίους με πτυχίο ΑΕΙ ή ΤΕΙ.

Σημειώστε: 87 θέσεις στη Γενική Γραμματεία Έρευνας και Τεχνολογίας ως εξής: Ερευνητικό Κέντρο "ΑΘΗΝΑ", Εθνικό Ίδρυμα Ερευνών, Ίδρυμα Τεχνολογίας - Έρευνας) 35 θέσεις Εθνικό Αστεροσκοπείο Αθηνών, Ελληνική Επιτροπή Ατομικής Ενέργειας, Εθνικό Κ΄νετρο Κοινωνικών Ερευνών, ΕΚΕΦΕ "Δημόκριτος", Εθνικό Κέντρο Έρευνας (ΕΚΕΤΑ), Ελληνικό Κέντρο Θαλάσσιων Ερευνών, Ινστιτούτο ΠΑΣΤΕΡ, ΕΚΕΒΕ "Αμαλία Φλέμινγκ" Για οτιδήποτε νεώτερο θα σας ενημερώσουμε άμεσα.

Σημαντικό: Κάντε εγγραφή στον «Διορισμό ΤΩΡΑ», για να έχετε όλες τις προκηρύξεις που αφορούν την ειδικότητα και την περιοχή σας. Επιπλέον: αποκλειστικές προκηρύξεις, πληροφορίες και tips για τις προσλήψεις στο Δημόσιο. Εγγραφή ΕΔΩ

Φτιάξτε, τώρα, Μητρώο

Ξεκινά πλημμυρίδα προκηρύξεων μόνιμου προσωπικού μέσω ΑΣΕΠ.

Απαραίτητη προϋπόθεση για συμμετοχή σε όλους τους διαγωνισμούς είναι η έγκαιρη και σωστή δημιουργία Μητρώου στο ΑΣΕΠ. Χωρίς αυτό δεν μπορείτε να κάνετε αίτηση για πρόσληψη.

Το Μητρώο μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε οποιοδήποτε διαγωνισμό μόνιμου προσωπικού.

Υπηρεσίες Αιτήσεων

Το workenter υπηρεσίες προσφέρει τη δυναντότητα στους υποψηφίους να κάνουν τώρα το Μητρώο τους και παράλληλα να ολοκληρώσουν την αίτησή τους με την έκδοση των προκηρύξεων.

Η δημιουργία του Μητρώου τώρα διασφαλίζει πλήρως τη συμμετοχή του υποψηφίου στους διαγωνισμούς, αποφυγή πτώσης του ηλεκτρονικού συστήματος του ΑΣΕΠ, ευκολία στην χωρίς προβλήματα υποβολή της αίτησης.

Επικοινωνήστε τώρα στα τηλέφωνα (από Δευτέρα έως Παρασκευή, 9 το πρωί με 5 το απόγευμα):

  • 211 9555 051
  • 211 9555 052
  • 211 9555 023
  • 211 9555 025
  • 211 9555 050

ή στείλτε e-mail στην ηλεκτρονική διεύθυνση: [email protected] 

crosschevron-down linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram