«Μπαμπά, σ’ αγαπώ»: Απόψε (6/7) στις 21:00 στον Alpha – Η αποκάλυψη που φέρνει ανατροπές

«Μπαμπά, σ’ αγαπώ»: Απόψε (6/7) στις 21:00 στον Alpha – Η αποκάλυψη που φέρνει ανατροπές

Δείτε περισσότερα άρθρα μας στα αποτελέσματα αναζήτησης

Προσθήκη του workenter.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Μια ανάσα πριν από το φινάλε του α’ κύκλου, η σειρά «Μπαμπά, σ’ αγαπώ» επιστρέφει απόψε, 6 Ιουλίου, στις 21:00 στον Alpha, με ένα επεισόδιο γεμάτο αποφάσεις, επιστροφές και αποκαλύψεις.

Στο επεισόδιο 59, με τίτλο «Ποιανού είσαι εσύ; (μέρος 2)», οι τρεις μπαμπάδες καλούνται να πάρουν τις σημαντικότερες αποφάσεις της σεζόν. Ο Νίκος θέλει να επιστρέψει επιτέλους στην οικογένειά του, ο Δημήτρης παλεύει για να κρατήσει τον Βίκτωρα στη ζωή του, ενώ ο Ηρακλής προσπαθεί να κερδίσει ξανά την Τζένη.

Τι θα δούμε απόψε στο «Μπαμπά, σ’ αγαπώ»

Το νέο επεισόδιο φέρνει αναταράξεις στα σπίτια των ηρώων, καθώς οι επιστροφές των γυναικών προκαλούν αλυσιδωτές αντιδράσεις.

Η Μαίρη επιστρέφει στο σπίτι του Ηρακλή, όμως την ίδια στιγμή επιστρέφει και η Τζένη. Η συνύπαρξη αυτή δεν αργεί να φέρει ένταση και να ανοίξει νέα μέτωπα.

Παράλληλα, η Κατερίνα επιστρέφει και φέρνει τον Δημήτρη σε δύσκολη θέση. Εκείνος βρίσκεται αντιμέτωπος με το ενδεχόμενο που φοβάται περισσότερο: να φύγει ο Βίκτωρας από τη ζωή του.

Την ίδια ώρα, η Τζένη αναζητά καταφύγιο στο σπίτι της ξαδέρφης της, μακριά από τον Ηρακλή. Ωστόσο, ο Νίκος προσπαθεί να την πείσει να δώσει ακόμη μία ευκαιρία στον φίλο του.

Η Βιργινία επιστρέφει από το Παρίσι

Σημαντικό ρόλο στις εξελίξεις θα παίξει και η Βιργινία, η οποία επιστρέφει από το Παρίσι αποφασισμένη να ξεκαθαρίσει την κατάσταση με τον Μανώλη και τον Νίκο.

Το ξεκαθάρισμα αυτό, όμως, δεν είναι βέβαιο ότι θα οδηγήσει εκεί όπου περιμένουν οι ήρωες. Αντίθετα, μπορεί να ανοίξει νέο κύκλο αποκαλύψεων και να αλλάξει τις ισορροπίες.

Ο φάκελος της Παυλίνας και η έρευνα της Ελένης

Η Παυλίνα μπορεί να έφυγε, όμως άφησε πίσω της έναν φάκελο που ενδέχεται να φέρει μεγάλη αλλαγή στη ζωή του Δημήτρη.

Τι γράφει μέσα ο φάκελος; Θα επηρεάσει τις αποφάσεις του; Και πόσο μπορεί να αλλάξει τη σχέση του με τον Βίκτωρα;

Την ίδια στιγμή, η Ελένη ξεκινά μια έρευνα που οδηγεί σε μια αποκάλυψη ικανή να συνταράξει το σύμπαν του «Μπαμπά, σ’ αγαπώ».

Γιώργος Φλώρος

Γιώργος Φλώρος

Ο Γιώργος Φλώρος είναι ηθοποιός και σκηνοθέτης. Πτυχιούχος ΤΕΙ. Μέλος της Εταιρείας Ελλήνων Σκηνοθετών και του Συνδέσμου Παραγωγών. Έχει συμπρωταγωνιστήσει με τους Ντίνο Ηλιόπουλο, Σωτήρη Μουστάκα, Γιώργο Κωνσταντίνου κ.α. Δημιουργός video με ειδίκευση τα viral.

Όλα τα άρθρα

Τελευταία Νέα
Ακολουθήστε το workenter.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για εργασία, προσλήψεις, ΑΣΕΠ, προκηρύξεις και επιδόματα
Ακολούθησε το workenter.gr στο Facebook ...για να μη χάνεις είδηση!
Exit mobile version