«Μπαμπά, σ’ αγαπώ» απόψε (15/6): Ο Δημήτρης κάνει πρόταση γάμου στην Ελένη

«Μπαμπά, σ’ αγαπώ» απόψε (15/6): Ο Δημήτρης κάνει πρόταση γάμου στην Ελένη

Δείτε περισσότερα άρθρα μας στα αποτελέσματα αναζήτησης

Προσθήκη του workenter.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Με έντονα συναισθήματα, απρόβλεπτες εξελίξεις και αποφάσεις που ανατρέπουν τις ζωές των πρωταγωνιστών, επιστρέφει απόψε, Δευτέρα 15 Ιουνίου στις 21:00, η αγαπημένη σειρά του Alpha «Μπαμπά, σ’ αγαπώ».

Το νέο επεισόδιο υπόσχεται να κρατήσει αμείωτο το ενδιαφέρον των τηλεθεατών, καθώς ο Δημήτρης κάνει ένα σημαντικό βήμα στη σχέση του με την Ελένη, ενώ ο μικρός Βίκτωρας συμμετέχει με τον δικό του ξεχωριστό τρόπο σε αυτή τη συγκινητική στιγμή.

Την ίδια ώρα, ο Νίκος καλείται να διαχειριστεί μια ιδιαίτερα λεπτή κατάσταση. Από τη μία πλευρά, η απουσία της Βιργινίας στο Παρίσι και οι ορμονικές αλλαγές που βιώνει η εγκυμονούσα Στέλλα δημιουργούν νέα δεδομένα. Από την άλλη, προσπαθεί να πείσει τις κόρες του να δείξουν μεγαλύτερη κατανόηση και σεβασμό απέναντί της.

Τι θα δούμε στο επεισόδιο «Όσο μπορούμε, ας είμαστε ειλικρινείς»

Ο Δημήτρης αποφασίζει να αντιμετωπίσει πιο ώριμα τις ευθύνες του. Έτσι, προχωρά στην επαναπρόσληψη του ντετέκτιβ, με στόχο να εντοπίσει την Κατερίνα, τη μητέρα του Βίκτωρα.

Παράλληλα, η Ελένη επιθυμεί να επιταχύνει τις διαδικασίες της αναγνώρισης και στρέφεται στη Φιλιώ αναζητώντας πολύτιμες συμβουλές.

Την ίδια στιγμή, ο Ηρακλής και η Τζένη ανοίγουν τα χαρτιά τους και συζητούν ειλικρινά για το μέλλον της σχέσης τους. Ωστόσο, μια νέα πληροφορία που φτάνει στα αυτιά της Μαίρης σχετικά με την υπόθεση του Ηρακλή ενδέχεται να ανατρέψει τα πάντα.

Τα μεγάλα ερωτήματα του επεισοδίου

  • Θα καταφέρει ο Νίκος να πείσει τη Σοφία να δώσει μια ευκαιρία στη σχέση της οικογένειας με τη Στέλλα;
  • Θα ξεπεράσουν ο Ηρακλής και η Τζένη τις διαφορές που τους κρατούν μακριά;
  • Θα μπορέσει ο Δημήτρης να προσαρμοστεί στους νέους κανόνες της εταιρείας ή θα βρεθεί αντιμέτωπος με απρόβλεπτες συνέπειες;
  • Θα καταφέρει η Τζένη να αφήσει πίσω όσα την πληγώνουν ή νέες εντάσεις βρίσκονται προ των πυλών;

Οι απαντήσεις έρχονται απόψε στο νέο επεισόδιο της σειράς «Μπαμπά, σ’ αγαπώ», που συνεχίζει να συνδυάζει χιούμορ, συγκίνηση και οικογενειακές ιστορίες με τις οποίες πολλοί τηλεθεατές ταυτίζονται.

Δείτε το trailer του επεισοδίου

Η σειρά προβάλλεται κάθε Δευτέρα, Τρίτη και Τετάρτη στις 21:00 στον Alpha.

Συντελεστές

Σενάριο: Γιώργος Φειδάς
Σκηνοθεσία: Νίκος Κρητικός

Πρωταγωνιστούν: Αναστάσης Ροϊλός, Μιχάλης Βαλάσογλου, Βασίλης Μηλιώνης, Ευσταθία Τσαπαρέλη, Θεόβη Στύλλου, Νάντια Κατσούρα, Λένα Μποζάκη, Πηνελόπη Μαρκοπούλου, Σπύρος Τσεκούρας, Ιωάννης Απέργης, Ελένη Σακκά, Γιώργης Παρταλίδης, Μορτ Κλωναράκη και Δήμητρα Σιγάλα.

Στον ρόλο του παππού Ευριπίδη εμφανίζεται ο Δημήτρης Μαυρόπουλος, ενώ συμμετέχουν και οι μικροί ηθοποιοί Ιάσονας Τσιώνης, Ζωή Πυλιώτη και Θοδωρής Μαρουλάκης.

Παραγωγή: Arcadia Media.

Η σειρά βασίζεται στο «Sres. Papis» της Telefe, σε σενάριο των Marcela Guerty, Pamela Rementería, Cecilia Guerty και Pablo Junovich και προβάλλεται κατόπιν σχετικής άδειας της Televisión Federal SA – Telefe.

Daily Review

Αγγελίες

Τεχνικοί – Τεχνίτες - Εργάτες

Αποθηκάριοι – Αττική (Μαρκόπουλο )

Η Αθηναϊκή Στρωματοποιία ΑΕΒΕ αναζητά έμπειρο Εργάτη Αποθήκης για να ενταχθεί στην δυναμική τους ομάδα στις εγκαταστάσεις στο Μαρκόπουλο Αττικής.

Μαρκόπουλο Λήξη: 28-06-2026
Οικιακές Εργασίες – Καθαριότητα

Προσωπικό Καθαριότητας – Αττική (Χαϊδάρι)

Η Εταιρεία καθαρισμού Alpha Clean Services με έδρα το Χαϊδάρι αναζητά έμπειρη καθαρίστρια για στελέχωση συνεργείου καθαρισμού πολυκατοικιών.

Χαϊδάρι Λήξη: 26-06-2026
Υγεία – Ομορφιά

Φαρμακοποιοί – Αττική (Κηφισιά)

Τα Φαρμακεία Παντελής Μαλιωτάκης - Pamepharmacy στα βόρεια προάστια της Αττικής αναζητούν συνεργάτες με επαγγελματισμό, ομαδικό πνεύμα και θετική διάθεση για την θέση του Φαρμακοποιού.

Κηφισιά Λήξη: 26-06-2026
Τεχνικοί – Τεχνίτες - Εργάτες

Αποθηκάριοι – Αττική (Αθήνα)

Η εταιρεία Βενέτης Α.Β.Ε.Ε.Τ., κορυφαία αλυσίδα στον κλάδο της αρτοποιίας, της ζαχαροπλαστικής, των έτοιμων γευμάτων και του καφέ αναζητά Αποθηκάριο – Πικαδόρο (Picker) Μαναβικής με έδρα τις κεντρικές εγκαταστάσεις της στη Λυκόβρυση.

Αθήνα Λήξη: 26-06-2026
Εστίαση – Εξυπηρέτηση

Ζαχαροπλάστες – Αττική (Αθήνα)

Το βραβευμένο με Michelin Plate εστιατόριο «VEZENÉ» επιθυμεί να εντάξει στην ομάδα του Pastry Chef.

Αθήνα Λήξη: 25-06-2026
Οδηγοί – Μηχανοτεχνίτες

Οδηγοί – Αττική (Αθήνα)

Η Εταιρεία ανακύκλωσης ΤΕΧΑΝ Α.Β.Ε.Ε., επιθυμεί να στελεχώσει την ομάδα της στο έργο της μεταφοράς και αναζητά υποψήφιους Οδηγούς με δίπλωμα Ε΄ κατηγορίας.

Αθήνα Λήξη: 25-06-2026
Οδηγοί – Μηχανοτεχνίτες

Οδηγοί – Αττική (Πειραιάς)

Η εταιρεία Kordoni.gr με έδρα τον Πειραιά, με πολυετή δραστηριότητα στην εισαγωγή και διανομή ναυτιλιακών προϊόντων αναζητά οδηγό για διανομές εντός Αττικής.

Πειραιάς Λήξη: 16-06-2026

Ενημερώσου Πρώτος

ΜΗΤ: 232509

Αποστολή δελτίων τύπου: enimerosi@workenter.gr

Designed by Sinc.

Developed by Whiskey

© Copyright 2026 workenter.gr