Αξιολόγηση: Νέα εγκύκλιος για υπαλλήλους χαμηλού επιπέδου
Νέα εγκύκλιο για τους υπαλλήλους χαμηλού επιπέδου στη διαδικασία αξιολόγησης εξέδωσε το υπουργείο Εσωτερικών.
Στην εγκύκλιο που υπογράφει η αρμόδια υφυπουργός, Βιβή Χαραλαμπογιάννη, καθορίζεται με σαφήνεια τι πρέπει να κάνουν οι αξιολογητές όταν βρεθούν σε περιπτώσεις υποψηφίων χαμηλών προσόντων.
Στην εγκύκλιο τονίζεται ότι η αξιολόγηση θα πρέπει να είναι τέτοια ώστε να συνεχίζεται η κατάρτιση των Σχεδίων Ανάπτυξης μιας υπηρεσίας και να τεκμηριώνουν την απόφασή τους με συγκγκριμένα περισταστικά.
Στην εγκύκλιο τονίζεται επίσης ότι η μέχρι τώρα οι αιτιολογίες για χαμηλή απόδοση οφείλουν να αλλάξουν και να τροποποιηθούν οι σχετικές εκθέσεις αξιολόγησης. προκειμένου.
Ολόκληρη η εγκύκλιος
Skip to PDF content- 6 λεπτά πριν Airbnb και ακίνητα: Το μέτρο που μπορεί να «ξεκλειδώσει» 1,8 εκατ. κατοικίες και να φέρει πτώση τιμών
- 23 λεπτά πριν Απεργία σήμερα (24/6) σε Τουρισμό και Οικοδομή: Τι διεκδικούν χιλιάδες εργαζόμενοι – Συγκεντρώσεις σε όλη την Ελλάδα
- 28 λεπτά πριν ΑΑΔΕ: Τι αλλάζει στα τιμολόγια καυσίμων από το 2027




















