Αθήνα: Διεθνής έκθεση για μεταπτυχιακά (δωρεάν)

Συμμετέχουν κορυφαία πανεπιστήμια - Απαιτείται ηλεκτρονική εγγραφή
Δείτε ημερομηνίες, περιοχή και κάντε αίτηση

Η στατιστική υπηρεσία Top University Rankings που προσφάτως δημοσιοποίησε την ετήσια δημοσκόπηση της για τα κορυφαία πανεπιστήμια (δείτε εδώ το άρθρο του workenter), ανακοινώσε την έναρξη της διεθνούς έκθεσης «QS World Grad School Tour» στην Αθήνα.

Σε ποιους απευθύνεται

Η συνάντηση, αφορά προπτυχιακούς και μεταπτυχιακούς σπουδαστές που επιθυμούν να ενημερωθούν για ενεργά μεταπτυχιακά προγράμματα, καθώς και εκπόνηση διδακτορικού. Σε αυτό το πλαίσιο, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να αυξήσουν σημαντικά τις προοπτικές καριέρας τους.

Η έκθεση

Οι επισκέπτες θα έχουν την δυνατότητα να έρθουν σε άμεση επαφή με περισσότερα από 40 κορυφαία πανεπιστημιακά ιδρύματα, ανά τον κόσμο, ενώ παράλληλα μπορούν να συνομιλήσουν στα αντίστοιχα περίπτερα με τους εκπροσώπους τους.

Την ίδια ώρα, θα ενημερωθούν για τα διαθέσιμα προγράμματα και την διαδικασία αίτησης σε αυτά.

Η έκθεση θα πραγματοποιηθεί στην Αθήνα, το Σάββατο 17 Μαρτίου 2018, στο ξενοδοχείο Novotel Athenes (Μιχ. Βόδα 4-6). Η συμμετοχή είναι δωρεάν και απαιτείται ηλεκτρονική αίτηση. Δείτε εδώ για περισσότερες πληροφορίες.

crosschevron-down linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram