Ασπρόπυργος: 7 συλλήψεις για κλοπή ρεύματος και παραβάσεις όπλων
Η ΕΛΑΣ πραγματοποίησε χθες συντονισμένη επιχείρηση σε οικισμό του Ασπροπύργου, με στόχο την πρόληψη και αποτροπή παράνομων δραστηριοτήτων.
Όπως αναφέρει η Αστυνομία, η επιχείρηση οργανώθηκε από την Αστυνομική Διεύθυνση Δυτικής Αττικής και συμμετείχαν δυνάμεις από την Υποδιεύθυνση Δίωξης και Εξιχνίασης Εγκλημάτων Δυτικής Αττικής, την Ο.Π.Κ.Ε., την Ομάδα ΔΙ.ΑΣ., τη Διεύθυνση Αστυνομικών Επιχειρήσεων Αττικής, την Ο.Ε.Π.Τ.Α., καθώς και αστυνομικός σκύλος και drone για εναέρια επιτήρηση.
Κατά την επιχείρηση συνελήφθησαν 7 άτομα, σε βάρος των οποίων σχηματίστηκαν δικογραφίες για διάφορα αδικήματα, όπως κλοπή ηλεκτρικού ρεύματος και παραβάσεις της νομοθεσίας περί όπλων. Παράλληλα, βεβαιώθηκαν παραβάσεις του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας, μεταξύ των οποίων οδήγηση χωρίς δίπλωμα, χρήση κινητού τηλεφώνου και μη χρήση κράνους.
- 7 λεπτά πριν Στρατός: Οι περιπτώσεις που οδηγούν σε υποχρεωτική θητεία
- 7 λεπτά πριν Θεσσαλονίκη: Προφυλακίστηκαν 29χρονος και 26χρονη για τα γκαζάκια της Νέστορα
- 9 λεπτά πριν Μεγάλη φωτιά κοντά σε σπίτια στο Αλιβέρι Εύβοιας – Μήνυμα 112 για εκκένωση








