ΑΣΕΠ: Θέσεις εργασίας στον δήμο Τρίπολης

Δείτε ολόκληρη την προκήρυξη
Το νέο προσωπικό θα υπογράψει σύμβαση έως και τις 31 Αυγούστου

Θέσεις εργασίας διαθέτει ο δήμος Τρίπολης, μέσω ΑΣΕΠ.

Η ισχύ της σύμβασης θα είναι από την ημέρα υπογραφής της έως και τις 31-8-2023, με δυνατότητα παράτασης ή ανανέωσης σε περίπτωση συνέχισης της δράσης.

ΑΣΕΠ: Θέσεις εργασίας στον δήμο Τρίπολης - Ειδικότητες και εκπαιδευτικές βαθμίδες

Η προκήρυξη ΣΟΧ του ΑΣΕΠ αφορά πτυχιούχους Πανεπιστημιακής και απόφοιτους Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης, των ειδικοτήτων:

  • ΠΕ Κοινωνικών Λειτουργών
  • ΔΕ Επιμελητών Κοινωνικής Πρόνοιας

Οι υποψήφιοι/ες πρέπει να είναι ηλικίας 18 έως 67 ετών και κατ' εξαίρεση 70 ετών, όσοι έχουν συμπληρώσει το 67ο έτος  της ηλικίας και δεν έχουν συνταξιοδοτηθεί από το δημόσιο ταμείο ή άλλον ασφαλιστικό φορέα.

ΑΣΕΠ: Θέσεις εργασίας στον δήμο Τρίπολης - Πως θα πραγματοποιείται η υποβολή αιτήσεων

Οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να συμπληρώσουν την αίτηση με κωδικό ΣΟΧ1 έντυπο ΑΣΕΠ για την κατηγορία ΠΕ και ΣΟΧ2 έντυπο ΑΣΕΠ για την κατηγορία ΔΕ και να την αποστείλουν μαζί με τα απαιτούμενα δικαιολογητικά είτε αυτοπροσώπως, είτε με εξουσιοδοτημένο τρίτο πρόσωπο το οποίο θα φέρει την υπογραφή του ενδιαφερόμενου θεωρημένη από δημόσια αρχή, είτε ταχυδρομικά με συστημένη επιστολή στα γραφεία υπηρεσίας του δήμου.

Δείτε εδώ όλες τις προκηρύξεις με ή χωρίς ΑΣΕΠ

Σημαντικό: Κάντε εγγραφή στον «Διορισμό ΤΩΡΑ», για να έχετε όλες τις προκηρύξεις που αφορούν την ειδικότητα και την περιοχή σας. Επιπλέον: αποκλειστικές προκηρύξεις, πληροφορίες και tips για τις προσλήψεις στο Δημόσιο. Εγγραφή ΕΔΩ

Αναμένεται

ΠΕ Κοινωνικών Λειτουργών [Εποχικό Προσωπικό]
2
Ολόκληρη η προκήρυξη
crosschevron-down linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram