ΑΣΕΠ: Προχωρά προκήρυξη για 3.250 μονίμους

''Διακομματική'' συναίνεση για την έκδοσή της

Συναίνεση των δύο μεγάλων κομμάτων για την έκδοση προκήρυξης 3.250 μονίμων θέσεων στους δήμους όλης της χώρας.

Αφορά το πρόγραμμα «Βοήθεια στο Σπίτι».

Τα δύο κόμματα έχουν συμφωνήσει προ μηνών στη Βουλή για την αναγκαιότητα έκδοσης της συγκεκριμένης προκήρυξης και αυτό σύμφωνα με πληροφορίες θα τηρηθεί και μετά τις 7 Ιουλίου.

Σημειώστε ότι ακόμα δεν έχει αποσταλεί σχετικό (επίσημο) αίτημα από το αρμόδιο υπουργείο Διοικητικής Ανασυγκρότητησης προς το ΑΣΕΠ.

Οι ενδιαφερόμενοι για τις θέσεις θα πρέπει να γνωρίζουν ότι ενδέχεται να διαφοροποιηθούν ορισμένα κριτήρια, ιδιαίτερα εκείνα που αφορούν την ειδική εμπειρία ήδη υπηρετούντων στο πρόγραμμα.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, η προκήρυξη θα είναι περισσότερο ''ανοιχτή'' για υποψηφίους που θέλουν να ενταχθούν -για πρώτη φορά- ως μόνιμοι υπάλληλοι στο πρόγραμμα «Βοήθεια στο Σπίτι».

Υπενθυμίζεται ότι οι δήμοι έχουν συστήσει ήδη τις νέες οργανικές θέσεις οι οποίες περιλαμβάνονται στο πρόγραμμά τους. Κατά συνέπεια, δεν υπάρχει από την πλευρά των δήμων νομικό κώλυμα για την έκδοση της προκήρυξης και την διενέργεια του διαγωνισμού.

crosschevron-down linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram