ΑΣΕΠ: Ποιες προκηρύξεις σας φέρνουν ένα βήμα πριν τον μόνιμο διορισμό

Εκατοντάδες υποψήφιοι ζητούν "επίκληση" δικαιολογητικών από τις υπηρεσίες Workenter.gr

Ένα βήμα πριν τον μόνιμο διορισμό, βρίσκονται εκατοντάδες υποψήφιοι, των προκηρύξεων 5Κ/2022, 6Κ/2022 και 7Κ/2022.

Το ΑΣΕΠ ζήτησε απ' αυτούς τους υποψηφίους, να κάνουν την κορυφαία πράξη, για την πρόσληψή τους: Να καταθέσουν δικαιολογητικά, για τον τελικό έλεγχο.

Εκατοντάδες υποψήφιοι, επικοινωνούν με το Workenter.gr ή έρχονται αυτοπροσώπως στα γραφεία του, για να προβούν στην επίκληση των δικαιολογητικών. Είναι η όμορφη στιγμή, όπου αυτοί οι υποψήφιοι βλέπουν "φως στην άκρη του τούνελ".

Από την "Workenter Υπηρεσίες" μας τόνιζαν χαρακτηριστικά, ότι όσοι υποψήφιοι έκαναν μαζί μας την αίτηση, η επίκληση των δικαιολογητικών γίνεται εντελώς δωρεάν.

Η επίκληση δικαιολογητικών, είναι στην πραγματικότητα η κατάθεση όλων των "χαρτιών", που πιστοποιούν τις ιδιότητες που επικαλείται ο υποψήφιος στην αίτησή του.

Το ΑΣΕΠ ειδοποιεί τους υποψηφίους που προηγούνται στη λίστα κατάταξης, να επισυνάψουν από το Μητρώο τα δικαιολογητικά τους στην αίτηση, προκειμένου να αρχίσει ο έλεγχος ουσίας αιτήσεων και πιστοποιητικών.

Αμέσως μετά τον έλεγχο αυτό, θα εκδοθούν  τα προσωρινά αποτελέσματα για τους διαγωνισμούς 5Κ/2022, 6Κ/2022 και 7Κ/2022.

Οι υποψήφιοι έχουν την δυνατότητα να κάνουν ένσταση επί των πινάκων των προσωρινών αποτελεσμάτων, το οποίο είναι ένα βήμα πριν την έκδοση του οριστικού πίνακα διορισμού.

crosschevron-down linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram