ΑΣΕΠ: Ποια προκήρυξη θα "παίξει" μέσα στις εκλογές κατ΄ εξαίρεση (ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ)

Από μέρα σε μέρα δημοσιοποιούνται δύο νέοι διαγωνισμοί μονίμων

Κατ΄εξαίρεσιν διαδικασία εντός της προεκλογικής περιόδου προτίθεται να ζητήσει το ΑΣΕΠ για μεγάλη προκήρυξη μονίμων του Δημοσίου.

Πρόκειται για διαγωνισμό που συγκέντρωσε ήδη 57.576 αιτήσεις υποψηφίων και έχουν υποβληθεί γι΄ αυτόν 4.600 ενστάσεις.

Είναι η προκήρυξη 3ΕΑ/2022 που αφορά στην πρόσληψη καθηγητών Ειδικής Αγωγής στην Πρωτοβάθμια και Δευτεροβάθμια Εκπαίδευση.

Σημειώστε ότι η προθεσμία υποβολής αιτήσεων γι΄ αυτόν τον διαγωνισμό ολοκληρώθηκε στις 23 Μαϊου 2022 και οι αναμορφωμένοι προσωρινοί πίανκες διοριστέων δημοσιοποιήθηκαν στις 4 Αυγούστου 2022.

Τα δεδομένα γι΄ αυτόν τον μεγάλο διαγωνισμό που αποκαλύπτει σήμερα το workenter.gr έχουν ως εξής:

  • Έχουν υποβληθεί 4.630 ενστάσεις. Εκεί οφείλεται και η χρονοκαθυστέρηση του ΑΣΕΠ. Κάθε ένσταση απαιτεί εκδίκαση και δημιουργία Πρακτικού 10-12 σελίλων από τους Συμβούλους του ΑΣΕΠ, είτε γίνει δεκτή είτε απορριφθεί
  • Το ΑΣΕΠ επιθυμεί να προλάβει τις ανελαστική προθεσμία του Σεπτεμβρίου για τοποθέτηση των διοριστέων στα σχολεία
  • Η αρμόδια Ανεξάρτητη Αρχή θα εισηγηθεί να εκδοθούν τα οριστικά αποτελέσματα ακόμα και εντός της προεκλογικής περιόδου κατά παρέκκλιση των σχετικών διατάξεων. Υπενθυμίζεται ότι από την προκήρυξη των εκλογών μέχρι την ορκομωσία της νέας κυβέρνησης "παγώνει" οποιαδήποτε διαδικασία που σχετίζεται με προσλήψεις στο δημόσιο τομέα

Δύο νέοι διαγωνισμοί εκπαιδευτικών

Παράλληλα το ΑΣΕΠ είναι έτοιμο να προχωρήσει, από μέρα σε μέρα, στην έκδοση δύο προκηρύξεων για την πρόσληψη εκπαιδευτικών.

Αυτό αναμένεται να γίνει πριν εκπνεύσει ο Ιανουάριος. Οι αιτήσεις θα υποβληθούν ηλεκτρονικά στον κόμβο του ΑΣΕΠ εντός του Φεβρουαρίου.

Ενδεικτικό της κινητικότητας που υπάρχει για την έκδοση των δύο προκηρύξεων είναι το ρεπορτάζ που δημσίευσε το workenter.gr, σύμφωνα με το οποίο το υπ. Παιδείας απέστειλε εγκύκλιο με οδηγίες στις Διευθύνσεις Εκπαίδευσης για καταχώριση στοιχείων προϋπηρεσίας στο ΟΠΣΥΔ.

Αιτήσεις τώρα

Αξιοποιήστε το τμήμα συμπλήρωσης αιτήσεων του workenter.gr για ορθή και έγκυρη συμμετοχή στους νέους διαγωνισμούς εκπαιδευτικών.

Συμπληρώστε άμεσα τη φόρμα εκδήλωσης ενδιαφέροντος ή

Στείλτε μήνυμα στο [email protected] αναγράφοντας στο θέμα "ΑΙΤΗΣΗ ΓΙΑ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΥΣ" και μέσα στο κείμενο το ονοματεπώνυμό σας και ένα τηλέφωνό σας.

Εναλλακτικά

Από Δευτέρα έως Παρασκευή, 9 το πρωί με 5 το απόγευμα, καλέστε στα τηλέφωνα:

  • 211 9555 099
  • 211 9555 025
  • 211 9555 050
  • 211 9555 022
crosschevron-down linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram