ΑΣΕΠ: «Πατάει γκάζι» για να εκδώσει τα αποτελέσματα 11 διαγωνισμών

Αξιοποιήστε την εφαρμογή του workenter και δείτε την "Εξέλιξη των διαγωνισμών"
"Φωτιά" παίρνουν αυτή την περίοδο τα τμήματα μηχανοργάνωσης της αρμόδιας Ανεξάρτητης Αρχής

«Ανεβάζει στροφές» το ΑΣΕΠ για την έκδοση αποτελεσμάτων διαγωνισμών, μπροστά στον κίνδυνο με 300.000 αιτήσεις υπό επεξεργασία στο τέλος του Ιανουαρίου. Την προηγούμενη εβδομάδα εξέδωσε τα οριστικά αποτελέσματα για δύο προκηρύξεις του υπουργείου Υγείας (7Κ/2016, 5Κ/2017) και «φουλάρει τις μηχανές» για την ολοκλήρωση των διαδικασιών.

workenter: Η εξέλιξη των διαγωνισμών σε real time

Αυτή τη στιγμή, στο ΑΣΕΠ βρίσκονται 114.000 αιτήσεις και ισάριθμοι φάκελοι δικαιολογητικών που αφορούν έντεκα διαγωνισμούς. Σε αυτόν τον αριθμό δεν υπολογίζονται οι αιτήσεις που θα έρθουν από τον γραπτό διαγωνισμό και την προκήρυξη των 62 θέσεων του υπουργείου Πολιτισμού. Υπενθυμίζεται ότι οι δύο διαγωνισμοί είναι σε φάση υποβολής αιτήσεων.

Το workenter, με την εφαρμογή «Εξέλιξη διαγωνισμών», ενημερώνει -σε real time και σε άμεση διασύνδεση με το ΑΣΕΠ- για το στάδιο που βρίσκονται οι μεγάλοι διαγωνισμοί μόνιμου προσωπικού. Αξιοποιήστε την εφαρμογή και υπολογίστε τον χρόνο έκδοση των προσωρινών και οριστικών αποτελεσμάτων.

crosschevron-down linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram