ΑΣΕΠ: Μόνιμοι σε δήμους, φορείς και υπουργεία

Πώς θα "χτυπήσετε" διορισμό

Τον Οκτώβριο θα εκδοθεί από το ΑΣΕΠ (www.asep.gr) η μεγάλη προκήρυξη για την πρόσληψη 1.041 μονίμων σε δήμους, περιφέρειες, υπουργεία και άλλους φορείς.

Η καινοτομία του νέου πανελλήνιου γραπτού διαγωνισμού είναι ότι καθιερώνεται για πρώτη φορά το γραπτό τεστ εργασιακής αποτελεσματικότητας μαζί με τις γραπτές εξετάσεις στα μαθήματα.

Σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες του workenter.gr, αυτή την εβδομάδα επιτελικά στελέχη της Ανεξάρτητης Αρχής θα οριστικοποιήσουν τις λεπτομέρειες για την εφαρμογή του τεστ αποτελεσματικότητας.

Σημειώστε ότι η εξέταση στα μαθήματα και το τεστ αποτελεσματικότητας συμβάλλουν ισοδύναμα στην τελική βαθμολογία τους: 50% το καθένα.

Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι οι υποψήφιοι θα έχουν επαρκή χρόνο για την προετοιμασία τους. Οι γραπτές εξετάσεις θα γίνουν το Μάρτιο του 2023.

Έτσι κι αλλιώς, η εμπειρία από την πρακτική του ΑΣΕΠ λέει ότι η Ανεξάρτητη Αρχή αποφεύγει να κάνει γραπτές εξετάσεις το χειμώνα, φοβούμενη ότι οι επιτηρητές κάποιων δύσβατων και απομακρυσμένων περιοχών μπορεί να μην μεταβούν έγκαιρα στα εξεταστικά κέντρα.

Ποιους αφορά

Ο γραπτός διαγωνισμός όλους τους πτυχιούχους ΑΕΙ - ΤΕΙ και αποφοίτους οποιουδήποτε τύπου Λυκείου (ΠΕ, ΤΕ, ΔΕ).

Ο γραπτός διαγωνισμός θα γίνεται κάθε δύο χρόνια. Στο μεσοδιάστημα δεν θα γίνονται προσλήψεις των ειδικοτήτων που θα προκηρυχθούν με γραπτές εξετάσεις μέσω των γνωστών προκηρύξεων "Κ". Άρα η επόμενη ευκαιρία για τους υποψηφίους θα είναι το 2024.

Το workenter.gr παίρνει την πρωτοβουλία -μαζί με το εκπαιδευτικό κέντρο "Επίγνωσις"- για να προσφέρει:

  • Την καλύτερη προετοιμασία, δεδομένου ότι μαζί με τις γραπτές εξετάσεις στα μαθήματα θα υπάρξει η κατάλληλη εκπαίδευση στο γραπτό τεστ εργασιακής αποτελεσματικότητας
  • Την καλύτερη τιμή της αγοράς για αυτό το πακέτο υπηρεσιών με δεδομένη τη δύσκολη οικονομική κατάσταση των υποψηφίων και την πεποίθησή μας ότι όλοι οι υποψήφιοι θα πρέπει να ξεκινούν τη διεκδίκηση του διορισμού από τον ίδιο βατήρα

Κάντε προεγγραφή - Είναι ΔΩΡΕΑΝ

Δηλώστε τώρα συμμετοχή και κάντε την προεγγραφή σας, εντελώς ΔΩΡΕΑΝ, στέλνοντας e-mail στη διεύθυνση: [email protected] 

Στο θέμα του μηνύματος γράψτε τη λέξη "ΠΡΟΕΓΓΡΑΦΗ" και στο περιεχόμενο το ονοματεπώνυμό σας και ένα τηλέφωνό σας.

Με την έκδοση της προκήρυξης, όλοι όσοι έχουν κάνει προεγγραφή θα κληθούν πρώτοι, με αυστηρή σειρά προτεραιότητας, να κάνουν την επίσημη εγγραφή τους στην ηλεκτρονική πλατφόρμα που θα υπάρχει σύντομα στην ιστοσελίδα μας.

Προσοχή

Κάντε άμεσα την προεγγραφή σας, εντελώς ΔΩΡΕΑΝ, γιατί οι θέσεις είναι περιορισμένες, λόγω εξαιρετικά προνομιακής τιμής.

Εκπτώσεις

  • Έκπτωση 10% στην εγγραφή θα έχουν οι συνδρομητές της υπηρεσίας "Διορισμός ΤΩΡΑ" που έχουν μηνιαία ή ετήσια συνδρομή έως 6/9/2022. Την ίδια έκπτωση θα έχουν όσοι κάνουν ετήσια συνδρομή στο "Διορισμό ΤΩΡΑ" από 7/9/2022 μέχρι την ημέρα εγγραφής στην πλατφόρμα της εκπαίδευσης.
  • Έκπτωση 10% για όσους έκαναν εγγραφή για την προκήρυξη 1Γ/2022 (γραπτός ΑΑΔΕ)
crosschevron-down linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram