ΑΣΕΠ: Μόνιμοι σε δήμους, φορείς και υπουργεία

Ποιοι, πως και που προσλαμβάνονται
Το 50% των μονάδων των υποψηφίων θα προέλθει από το τεστ αποτελεσματικότητας

Η ολοκλήρωση του διαγωνισμού της ΑΑΔΕ (1Γ/2022) φέρνει στο προσκήνιο τον επόμενο μεγάλο γραπτό διαγωνισμού του Δημοσίου (2Γ/2022).

Το ΑΣΕΠ (www.asep.gr) στρέφει τώρα αποκλειστικά τους προβολείς του στον πανελλήνιο γραπτό διαγωνισμό, δεδομένου ότι όμοιός του δεν έχει διενεργηθεί ποτέ μέχρι σήμερα.

Οι λόγοι για τους οποίους χαρακτηρίζεται και είναι μοναδικός και πρωτόγνωρος ο επικείμενος γραπτός διαγωνισμός (2Γ/2022) είναι συγκεκριμένοι. Σημειώστε:

 1. Η πρόσκληση - προκήρυξη που θα εκδοθεί δεν θα αναγράφει αριθμό θέσεων
 2. Θα συμμετέχουν πτυχιούχοι ΑΕΙ - ΤΕΙ όλων των κλάδων και ειδικοτήτων
 3. Δικαίωμα συμμετοχής θα έχουν νοσηλευτές και παραϊατρικοί
 4. Στον ίδιο διαγωνισμό εξετάζεται σοβαρά να συμμετάσχουν εκπαιδευτικοί για διοικητικές θέσεις
 5. Τα μαθήματα του επικείμενου γραπτού διαγωνισμού θα είναι "εύκολα και κοινά"
 6. Όσοι δεν συμμετάσχουν στον πανελλήνιο γραπτό θα πρέπει να αναμένουν το 2024 για μόνιμο διορισμό. Ενδιαμέσως δεν θα βγαίνουν προκηρύξεις "Κ" για τις βαθμίδες ΠΕ και ΤΕ
 7. Καθιερώνεται για πρώτη φορά τεστ εργασιακής αποτελεσματικότητας (δίνει το 50% των μονάδων του υποψηφίου)
 8. Η εμπειρία ουσιαστικά "καταργείται", καθώς θα δίνει πλέον μόνο 5 μόρια, ενώ δεν είναι απαραίτητη η συνάφεια
 9. Οι επιτυχόντες του γραπτού διαγωνισμού (δηλαδή όσοι περάσουν τη βάση στα μαθήματα και στο μέρο όρο) θα μπορούν να συμμετάσχουν σε επιμέρους προκηρύξεις που θα εκδώσουν διάφοροι φορείς του Δημοσίου
 10. Με το νέο σύστημα οι επιτυχόντες των επιμέρους προκηρύξεων θα προσλαμβάνονται σε χρόνους - εξπρές, δεδομένου ότι μέσω του πανελλήνιου διαγωνισμού θα δημιουργηθεί δεξαμενή επιτυχόντων

Το ενδιαφέρον και κρίσιμο στοιχείο που εισάγεται για πρώτη φορά στο Δημόσιο είναι το τεστ εργασιακής αποτλεσματικότητας.

Πώς θα είναι το τεστ εργασιακής αποτελεσματικότητας

Η καθιέρωση του τεστ είναι αυτή που αντικαθιστά σε μεγάλο βαθμό την εμπειρία. Για το λόγο αυτό μειώνονται τα μόρια της προϋπηρεσίας και δεν είναι υποχρεωτική η συνάφεια με το αντικείμενο της θέσης.

Το workenter.gr γνωρίζει τις πολύμηνες επεξεργασίες του ΑΣΕΠ και δίνει, τώρα, το στίγμα για το πως λειτουργεί το νέο τεστ.

Σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες του workenter.gr το τεστ περιλαμβάνει:

 • Την αξιολόγηση δεξιοτήτων αριθμητικού και γλωσσικού συλλογισμού
 • Τη μέτρηση διεξιοτήτων ανάλυσης και μέτρησης προβλημάτων
 • Αξιολογεί τη δυνατότητα του υποψηφίου να ιεραρχεί προετραιότητες στο χώρο εργασίας
 • Μετράει την αποτελεσματικότητα και την ποιότητα στην εργασία

 

 

Η σύμπραξη workenter.gr και εκπαιδευτικού κέντρου "Επίγνωσις" προσφέρει στην καλύτερη τιμή της αγοράς την καλύτερη προετοιμασία για τον πανελλήνιο γραπτό εφ΄ όλης της ύλης.

Πέραν των μαθημάτων θα δοθεί ιδιαίτερη βαρύτητα στο πρωτοεμφανιζόμενο γραπτό τεστ εργασιακής αποτελεσματικότας, που συνεισφέρει με 50% στις συνολικές μονάδες του υποψηφίου.

Γνωρίζουμε τη μεθοδολογία και τα πρότυπα του ΑΣΕΠ. Γνωρίζουμε με ποιο ακριβώς τρόπο θα αξιολογηθούν οι υποψήφιοι στο τεστ εργασιακής αποτελεσματικότητας. Γι΄ αυτό η προετοιμασία σε αυτό το κρίσιμο κομμάτι θα είναι η αποτελεσματικότερη που μπορεί να δοθεί σε υποψηφίους.

Σας ζητάμε, τώρα, να κάνετε ΠΡΟΕΓΓΡΑΦΗ εντελώς ΔΩΡΕΑΝ. Οι θέσεις για προετοιμασία είναι έτσι και αλλιώς περιορισμένες, κατά συνέπεια όσοι προεγγραφούν ΤΩΡΑ αποκτούν προβάδισμα στην εγγραφή.

Είναι σημαντικό να προσφέρεται στην πιο προσιτή τιμή, αναλογιζόμενοι την οικονομική κατάσταση των νοικοκυριών, την πιο ευσυνείδητη προετοιμασία που μπορούν να λάβουν οι υποψήφιοι του διαγωνισμού.

Γνωρίζουμε ότι για υποψηφίους ΠΕ και ΤΕ οι γραπτές εξετάσεις είναι η μοναδική διέξοδος για μόνιμο διορισμό. Όσοι δεν συμμετάσχουν στον επικείμενο πανελλήνιο διαγωνισμό θα μείνουν εκτός μόνιμης θέσης στο Δημόσιο για μια διετία. Αυτός είναι ο επιπρόσθετος λόγος για να κάνετε την καλύτερη προετοιμασία.

Η καλύτερη εκπαίδευση στην καλύτερη τιμή

Το workenter.gr, σε συνεργασία με το εκπαιδευτικό κέντρο "Επίγνωσις", σύντομα θα ανακοινώσει προνομιακά "πακέτα" πλήρους προετοιμασίας για τον πανελλήνιο γραπτό διαγωνισμό (2Γ/2022) σε τιμές ιδιαίτερα προσιτές.

Η εκπαίδευση θα περιλαμβάνει προετοιμασία και στο τεστ αποτελεσματικότητας, το οποίο κρίνει κατά 50% το μόνιμο διορισμό.

Προσοχή! Περιορισμένες θέσεις

Λόγω των εξαιρετικών τιμών που θα έχουν τα "πακέτα" εκπαίδευσης οι θέσεις είναι περιορισμένες. Για να "καπαρώσετε" από τώρα μία θέση, κάντε ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ προεγγραφή στέλνοντας e-mail στη διεύθυνση: [email protected]

Στο θέμα του μηνύματος γράψτε τη λέξη "ΠΡΟΕΓΓΡΑΦΗ" και στο περιεχόμενο το ονοματεπώνυμό σας, ένα τηλέφωνό σας και τη βαθμίδα εκπαίδευσης (αν είστε ΠΕ ή ΤΕ)  

Με την έκδοση της προκήρυξης, όλοι όσοι έχουν κάνει προεγγραφή θα κληθούν πρώτοι, με αυστηρή σειρά προτεραιότητας, να κάνουν την επίσημη εγγραφή τους στην ηλεκτρονική πλατφόρμα που θα υπάρχει σύντομα στην ιστοσελίδα μας.

 • Έκπτωση 10% στην εγγραφή θα έχουν οι συνδρομητές της υπηρεσίας "Διορισμός ΤΩΡΑ" που έχουν μηνιαία ή ετήσια συνδρομή έως 6/9/2022. Την ίδια έκπτωση θα έχουν όσοι κάνουν ετήσια συνδρομή στο "Διορισμό ΤΩΡΑ" από 7/9/2022 μέχρι την ημέρα εγγραφής στην πλατφόρμα της εκπαίδευσης.
 • Έκπτωση 10% για όσους έκαναν εγγραφή για την προκήρυξη 1Γ/2022 (γραπτός ΑΑΔΕ)
crosschevron-down linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram