Διορισμός Τώρα
Αιτήσεις Τώρα
Σύνδεση
Διορισμός Τώρα
Αιτήσεις Τώρα
Σύνδεση
    Ροή ειδήσεων
    Όλες οι κατηγορίες
  • Σημαντικά
  • ΑΣΕΠ
    • ΑΣΕΠ Προσλήψεις
    • ΑΣΕΠ Προκηρύξεις
    • ΑΣΕΠ Διορισμοί
  • Επικαιρότητα
    • Πολιτική
    • Κοινωνία
    • Οικονομία
    • Διεθνή
    • Lifestyle
  • Ιδιωτικός Τομέας
    • Θέσεις εργασίας
    • Εργασιακά Νέα
    • Εργασία στο Εξωτερικό
    • Ιδιωτική ασφάλιση
  • Επιδόματα – Κατάρτιση
    • Επιδόματα
    • ΔΥΠΑ ΟΑΕΔ Κατάρτιση
  • Συντάξεις
  • Εκπαίδευση
    • Εκπαιδευτικά νέα
    • Μεταπτυχιακά
    • Υποτροφίες
  • Επιχειρείν
    • Επιχειρήσεις
    • Εταιρικά Νέα
    • Προγράμματα
    • Αγροτικά νέα
  • Απόψεις
Αρχική σελίδα / Ειδήσεις ΑΣΕΠ / ΑΣΕΠ Προσλήψεις
ΑΣΕΠ Προσλήψεις

ΑΣΕΠ: Μόνιμες θέσεις για όλες τις ειδικότητες ΑΕΙ και ΤΕΙ

Πρόσκληση διορισμού σε δήμους, περιφέρειες, υπουργεία, φορείς και οργανισμούς

ΑΣΕΠ: Μόνιμες θέσεις για όλες τις ειδικότητες ΑΕΙ και ΤΕΙ
Πέτρος Παπαβασιλείου
03/10/2022 | 17:02
ΑΣΕΠ Επίγνωσις Θέσεις Εργασίας στο Δημόσιο μόνιμοι πανελλήνιος γραπτός διαγωνισμός 2022 προκηρύξεις ΑΣΕΠ φροντιστήριο 2Γ/2022
ΑΣΕΠ: Μόνιμες θέσεις για όλες τις ειδικότητες ΑΕΙ και ΤΕΙ

Πρόσκληση διορισμού σε πτυχιούχους ΑΕΙ-ΤΕΙ όλων των ειδικοτήτων είναι έτοιμο να απευθύνει το ΑΣΕΠ.

Η πρόσκληση – προκήρυξη αφορά μόνιμες προσλήψεις σε δήμους, περιφέρειες, υπουργεία, φορείς και οργανισμούς του στενού και ευρύτερου δημόσιου τομέα.

Εντός του μήνα που διανύουμε θα ξεκινήσει η διαδικασία με την αποστολή του κειμένου πρόσκλησης για δημοσίευση στο Εθνικό Τυπογραφείο.

Η διαδικασία αυτή, που θα γίνει με γραπτό διαγωνισμό, τερματίζει την πρόσληψη μονίμων υπαλλήλων των κατηγοριών ΠΕ και ΤΕ με τις γνωστές προκηρύξεις “Κ”.

Στο εξής οι προσλήψεις πτυχιούχων όλων των ειδικοτήτων θα γίνεται με γραπτές εξετάσεις ανά δύο χρόνια. Ενδιάμεσα δεν θα εκδίδονται άλλες προκηρύξεις για αυτές τις κατηγορίες υποψηφίων.

Η διαδικασία επιλογής χωρίζεται σε δύο μέρη:

Πρώτον, έκδοση προκήρυξης – πρόσκλησης χωρίς αριθμό θέσεων αλλά με αναγραφή όλων των κλάδων και ειδικοτήτων για όσους διαθέτουν πτυχίο ΑΕΙ ή ΤΕΙ. Υποβολή αίτησης συμμετοχής στις γραπτές εξετάσεις. Δημιουργία πίνακα επιτυχόντων -για όσους υποψηφίους περάσουν τη βαθμολογική βάση- κατά φθίνουσα σειρά βαθμολογίας.

Δεύτερον, έκδοσης διαδοχικών προκηρύξεων από δήμους, περιφέρειες, υπουργεία και φορείς στις οποίοες μπορούν να κάνουν αίτηση και δήλωση προτίμησης θέσεων μόνο οι επιτυχόντες των γραπτών εξετάσεων. Έκδοση προσωρινών αποτελεσμάτων, υποβολή πιθανών ενστάσεων, οριστικά αποτέλεσμα και διορισμός.

Χρονοδιάγραμμα

Η νέα διαδικασία μόνιμων προσλήψεων για πτυχιούχους ΑΕΙ – ΤΕΙ όλων των ειδικοτήτων θα αρχίσει αυτό το μήνα με την έκδοσης της πρόσκλησης – προκήρυξης.

Θα συνεχιστεί τον επόμενο (Νοέμβριος) με την υποβολή ηλεκτρονικών αιτήσεων. Θα ολοκληρωθεί τον προχεσή Μάρτιο του 2023 με τη διενέργεια των γραπτών εξετάσεων.

Σημείωση: Οι υποψήφιοι των κατηγοριών ΔΕ και ΥΕ θα συνεχίσουν να προσλαμβάνονται σε μόνιμες θέσεις του Δημοσίου με το υπάρχον σύστημα με μόρια (προκηρύξεις “Κ”).

Τι θα περιλαμβάνουν οι εξετάσεις

Οι υποψήφιοι θα εξεταστούν σε:

  • Τρία μαθήματα κλάδου (50% της βαθμολογίας)
  • Τεστ αποτελεσματικότητας (50% της βαθμολογίας)

Πως θα είναι το τεστ αποτελεσματικότητας

Το workenter.gr γνωρίζει όλες τις προεργασίες για το πως θα είναι το τεστ αποτελεσματικότητας. Σύμφωνα με πληροφορίες, θα είναι γραπτό και θα έχει τη μορφή ερωτήσεων πολλαπλών επιλογών (multiple choice).

Εκπαίδευση (και) στο “τεστ αποτελεσματικότητας”

Το workenter.gr -ενόψει του πανελλήνιου γραπτού διαγωνισμού- έχει διασφαλίσει, σε συνεργασία με το εκπαιδευτικό κέντρο “Επίγνωσις”, περιορισμένο αριθμό θέσεων που θα διατεθούν σε τιμή κόστους προς τους υποψηφίους για πλήρη, σωστή και έγκαιρη προετοιμασία στα πρότυπα ΑΣΕΠ. Τονίζεται ότι η εκπαίδευση περιλαμβάνει προετοιμασία και στο τεστ αποτελεσματικότητας, το οποίο κρίνει κατά 50% το μόνιμο διορισμό.

Κάντε τώρα προεγγραφή

Δηλώστε τώρα συμμετοχή και κάντε την προεγγραφή σας, εντελώς ΔΩΡΕΑΝ, στέλνοντας e-mail στη διεύθυνση: [email protected]

Στο θέμα του μηνύματος γράψτε τη λέξη “ΠΡΟΕΓΓΡΑΦΗ” και στο περιεχόμενο το ονοματεπώνυμό σας και ένα τηλέφωνό σας.  

Με την έκδοση της προκήρυξης, όλοι όσοι έχουν κάνει προεγγραφή θα κληθούν πρώτοι, με αυστηρή σειρά προτεραιότητας, να κάνουν την επίσημη εγγραφή τους στην ηλεκτρονική πλατφόρμα που θα υπάρχει σύντομα στην ιστοσελίδα μας.

Εκπτώσεις

  • Έκπτωση 10% στην εγγραφή θα έχουν οι συνδρομητές της υπηρεσίας “Διορισμός ΤΩΡΑ” που έχουν μηνιαία ή ετήσια συνδρομή έως 6/9/2022. Την ίδια έκπτωση θα έχουν όσοι κάνουν ετήσια συνδρομή στο “Διορισμό ΤΩΡΑ” από 7/9/2022 μέχρι την ημέρα εγγραφής στην πλατφόρμα της εκπαίδευσης.
  • Έκπτωση 10% για όσους έκαναν εγγραφή για την προκήρυξη 1Γ/2022 (γραπτός ΑΑΔΕ)

Σχετικά άρθρα

ΑΣΕΠ: 437 νέες προσλήψεις για 45 ειδικότητες με 10 προκηρύξεις
ΑΣΕΠ: 437 νέες προσλήψεις για 45 ειδικότητες με 10 προκηρύξεις
Υπουργείο Πολιτισμού: Προκήρυξη για 337 προσλήψεις σε 100 περιοχές της χώρας
Υπουργείο Πολιτισμού: Προκήρυξη για 337 προσλήψεις σε 100 περιοχές της χώρας
ΔΕΗ, ΔΕΔΔΗΕ: 261 θέσεις εργασίας για 18 ειδικότητες σε 33 περιοχές
ΔΕΗ, ΔΕΔΔΗΕ: 261 θέσεις εργασίας για 18 ειδικότητες σε 33 περιοχές
Περισσότερες ειδήσεις
Τα τελευταία νέα του ΑΣΕΠ για τις προσλήψεις στο Δημόσιο. Δείτε προσόντα, δικαιολογητικά, προθεσμίες για όλες τις ειδικότητες
Νέα υπηρεσία: Καταθέτουμε εμείς την αίτησή σας
Νέα υπηρεσία: Καταθέτουμε εμείς την αίτησή σας
30/09/2023 | 18:31
ΑΣΕΠ:
ΑΣΕΠ: "Καταργούνται" οι προκηρύξεις "Κ" (μονίμων)
30/09/2023 | 13:48
Προκηρύξεις ΑΣΕΠ με απολυτήριο Λυκείου: Δείτε για ποιο διαγωνισμό ξεκινούν αιτήσεις
30/09/2023 | 12:35
Διεκπεραίωση αιτήσεων ΑΣΕΠ με το workenter.gr
29/09/2023 | 21:41
Προκηρύξεις ΔΕΔΔΗΕ: Αιτήσεις τώρα για 151 θέσεις με δύο προκηρύξεις
29/09/2023 | 18:51
ΑΣΕΠ 3ΓΒ/2023:
ΑΣΕΠ 3ΓΒ/2023: "Κλείδωσε" ο αριθμός των θέσεων
29/09/2023 | 15:41
ΑΣΕΠ: 138 μόνιμοι στην ΑΑΔΕ
ΑΣΕΠ: 138 μόνιμοι στην ΑΑΔΕ
29/09/2023 | 15:27
ΑΣΕΠ: Βγαίνει προκήρυξη - «μαμούθ» για 4.200 μόνιμες θέσεις (ΕΓΓΡΑΦΟ)
ΑΣΕΠ: Βγαίνει προκήρυξη - «μαμούθ» για 4.200 μόνιμες θέσεις (ΕΓΓΡΑΦΟ)
29/09/2023 | 15:09
ΑΣΕΠ: Σε ποια προκήρυξη έχουν προβάδισμα διορισμού υποψήφιοι 38 περιοχών - ΛΙΣΤΑ
ΑΣΕΠ: Σε ποια προκήρυξη έχουν προβάδισμα διορισμού υποψήφιοι 38 περιοχών - ΛΙΣΤΑ
29/09/2023 | 08:59
Ταυτότητα
Μενού
  • Ειδήσεις ΑΣΕΠ
  • Εργασία TV
  • Επικαιρότητα
  • Ιδιωτικός Τομέας
  • Επιδόματα – Κατάρτιση
  • Εκπαίδευση
  • Επιχειρείν
Χρήσιμοι Σύνδεσμοι
  • Όροι χρήσης
  • Πoλιτική Cookies
  • Cookies Banner
  • Προσωπικά Δεδομένα
  • Διαφήμιση
Εγγραφείτε στο newsletter
Μείνετε ενημερωμένοι για όλες τις εξελίξεις στην αγορά εργασίας.
Όρους χρήσης και την Πολιτική απορρήτου
Subscription Form
Όρους χρήσης και την Πολιτική απορρήτου
© Aπαγορεύεται χωρίς γραπτή άδεια της ανώνυμης εταιρείας με την επωνυμία «GATEWORK ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΔΙΑΔΙΚΤΥΑΚΩΝ ΕΚΔΟΣΕΩΝ», η αναδημοσίευση και γενικά η αναπαραγωγή με οποιοδήποτε μέσο ή τρόπο, μηχανικό, ηλεκτρονικό, φωτοτυπικό, ηχογράφησης ή άλλως πως, τμηματικά ή περιληπτικά στο πρωτότυπο ή σε μετάφραση, κατά παράφραση ή διασκευή, κάθε είδους υλικού που περιλαμβάνεται στην ιστοσελίδα www.workenter.gr.
© GATEWORK ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΔΙΑΔΙΚΤΥΑΚΩΝ ΕΚΔΟΣΕΩΝ
© Copyright 2023 Με επιφύλαξη παντός νομίμου δικαιώματος.