ΑΣΕΠ: Κάνατε αίτηση σε προκήρυξη “Κ” το 2021; Μπορεί να διορίζεστε με αναπλήρωση!
Μία από τις πιο χρονοβόρες διαδικασίες στο κομμάτι των μόνιμων προσλήψεων στο Δημόσιο είναι οι αναπληρώσεις.
Όταν οι αρχικώς διοριστέοι μιας προκήρυξης αρνούνται να υπογράψουν τον μόνιμο διορισμό τους -για τους δικούς τους λόγους- το ΑΣΕΠ είναι αναγκασμένο να αναπληρώσει τις θέσεις αυτές από τη λίστα των επιλαχόντων.
Όμως, συχνά, αρνείται τον διορισμό, για μία θέση, και ο δεύτερος υποψήφιος που βρίσκεται ψηλά στην κατάταξη. Αυτό έχει ως αποτελέσμα να καθυστερεί το οριστικό κλείσιμο μιας προκήρυξης.
Φανταστείτε, τώρα, μία προκήρυξη να θέλει αναπληρώσεις σε πολλές θέσεις και όχι σε μία. Έτσι δικαιολογείται το ότι στο τέλος του 2025 γίνεται αναπλήρωση για προκήρυξη με αριθμό 12Κ/2021.
Για την… ιστορία η προκήρυξη 12Κ/2021 αφορούσε στην πρόσληψη 101 μονίμων υπαλλήλων, κατηγοριών ΠΕ και ΤΕ στο υπουργείο Τουρισμού και στο Ελληνικό Κτηματολόγιο.
ΑΣΕΠ: Δείτε τη νέα απόφαση αναπληρώσεων
Το workenter.gr για την πληρέστερη ενημέρωση των υποψηφίων δημοσιεύει την απόφαση αναπλήρωσης της προκήρυξης 12Κ/2021:
Skip to PDF content- 8 λεπτά πριν Συντάξεις Ιουλίου 2026: Από σήμερα (24/6) στα ΑΤΜ τα χρήματα – Δείτε ποιοι πληρώνονται πρώτοι
- 18 λεπτά πριν Προσλήψεις σε Δήμους: Θέσεις εργασίας για 22 ειδικότητες με 12 προκηρύξεις – Δείτε όλες τις προθεσμίες
- 1 ώρα πριν ΟΠΕΚΑ 2026: Ποιοι δικαιούνται 700 και 1.000 ευρώ – Οι προϋποθέσεις
















