ΑΣΕΠ Γραπτός: Ξεκινήστε τώρα την εκπαίδευσή σας σε ερωτήσεις multiple choice

Με το σύστημα πολλαπλών επιλογών οι εξετάσεις - Δοκιμάστε τις δυνάμεις σας

Όσοι υποψήφιοι δεν εξασκηθούν στο σύστημα πολλαπλών επιλογών (multiple choice), μέθοδος με την οποία θα γίνουν οι γραπτές εξετάσεις της 4ης Μαρτίου, ουσιαστικά, έχουν μηδαμινές πιθανότητες επιτυχίας.

Αντιθέτως, όσοι υποψήφιοι έχουν ήδη κατακτήσει -μέσα από τη συνεχή εξάσκηση- τη "λογική" των ερωτήσεων πολλαπλών επιλογών (multiple choice) αναμένεται να ενταχθούν στη λίστα των επιτυχόντων.

Οι εξετάσεις της 4ης Μαρτίου θα περιλαμβάνουν τρεις κατηγορίες ερωτήσεων multiple choice: εύκολες, μεσαίες και δύσκολες ερωτήσεις.

Αυτοί που θα απαντήσουν ορθά στις εύκολες και στις μεσαίας δυσκολίας ερωτήσεις θα πιάσουν τη βάση. Όσοι όμως απαντήσουν σωστά (και) στις ερωτήσεις υψηλών απαιτήσεων θα θέσουν σοβαρή υποψηφιότητα για μόνιμο διορισμό.

Αξιοποιήστε τώρα την κοινή προσφορά εκπαίδευσης workenter.gr - "Επίγνωσις" για ποιοτική εκπαίδευση στην καλύτερη τιμή της αγοράς.
Διατίθενται τρία πακέτα:
 • Basic: 300 ευρώ
 • Dynamic: 400 ευρώ
 • Full Pack: 500 ευρώ

ΚΑΝΤΕ ΕΓΓΡΑΦΗ ΕΔΩ

Τα προγράμματα προετοιμασίας που σας προτείνουμε εμπεριέχουν:

Όλη την εξεταστέα ύλη, ακριβείς και αναλυτικές σημειώσεις καθηγητών, συνεχή online τεστ στα πρότυπα του ΑΣΕΠ, πρόσθετο εκπαιδευτικό υλικό και links για την κάλυψη της τρέχουσας επικαιρότητας + προετοιμασία για το τεστ εργασιακής αποτελεσματικότητας.

Πώς κάνετε αγορά πακέτου

 1. Μπαίνετε στην κεντρική σελίδα του workenter.gr
 2. Πατάτε το κουμπί «Μάθετε περισσότερα» στο banner που βρίσκεται ψηλά στο workenter.gr για την e-learning εκπαίδευση με την «Επίγνωσις»
 3. Πατάτε το κουμπί «Δείτε Περισσότερα»
 4. Κατεβαίνετε στα τρία προγράμματα
 5. Επιλέγετε ένα από τα τρία και πατάτε το κουμπί «ΑΓΟΡΑ»
 6. Βάζετε τα στοιχεία σας, κλικάρετε το Έχω διαβάσει και συμφωνώ με τους όρους και προϋποθέσεις του ιστοτόπου  και πατάτε το κουμπί «Αποστολή παραγγελίας»
 7. Αμέσως λαμβάνετε email επιβεβαίωσης πληρωμής
 8. Εντός 24 ωρών μετά την πληρωμή λαμβάνετε email από την «‘Επίγνωση» το οποίο περιλαμβάνει ενεργό link και μοναδικό κωδικό εισόδου
 9. Πατάτε το ενεργό link εισάγεται τον κωδικό σας και ξεκινάτε την προετοιμασία σας

Επικοινωνήστε μαζί μας

Για οποιαδήποτε περαιτέρω διευκρίνιση σε σχέση με την κοινή προσφορά εκπαίδευσης του workenter.gr και του εκπαιδευτικού κέντρου "Επίγνωσις μπορείτε να καλείτε στα εξής τηλέφωνα:

 • 211 9555 025
 • 211 9555 099
 • 211 9555 022

ΚΑΝΤΕ ΕΓΓΡΑΦΗ ΕΔΩ

crosschevron-down linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram