ΑΣΕΠ Γραπτός: Ξεκίνησαν τώρα τα συνεχή τεστ προσομοίωσης

Αλλάζουν κάθε στιγμή οι ερωτήσεις - Προετοιμασία με χρονομέτρηση - Multiple choice στα πρότυπα ΑΣΕΠ

Ξεκίνησαν τώρα τα συνεχή - καινοτόμα τεστ προσομοίωσης στα πρότυπα των γραπτών εξετάσεων του ΑΣΕΠ (2Γ/2022).

Η καινοτομία των τεστ προσομοίωσης που παρουσιάζουν το workenter.gr και το εκπαιδευτικό κέντρο "Επίγνωσις" οφείλεται στα γεγονότα:

 • Κάθε στιγμή που θα επιλέξει ο υποψήφιος να κάνει τεστ τού δίνεται προσωπικό τεστ προσομοίωσης, με ερωτήσεις αυξανόμενης δυσκολίας που δεν εμπεριέχονται στο προηγούμενο τεστ που πιθανά έκανε. Δηλαδή, κάθε φορά που ο υποψήφιος κάνει τεστ τού εμφανίζονται νέες ερωτήσεις για την πλήρη εμπέδωση της ύλης.
 • Εμπεριέχουν ρολόϊ αντίστροφης χρονομέτρησης ώστε οι υποψήφιοι να εξοικειωθούν (και) με το διαθέσιμο χρόνο των εξετάσεων.
 • Τα πρωτοπόρα τεστ προσομοίωσης της "Επίγνωσης" εμπεριέχονται σε όλα τα πακέτα προετοιμασίας (Fast Pack 200 ευρώ, Basic 300 ευρώ, Dynamic 400 ευρώ και Full Pack 500 ευρώ).
 • Περιλαμβάνουν 40 ερωτήσεις ανά τεστ προσομοίωσης, αυξανόμενης δυσκολίας, στα πρότυπα του ΑΣΕΠ.

Η προετοιμασία που προτείνουν το workenter.gr και η "Επίγνωσις" σπάει... τα κοντέρ με τα δυναμικά (αλλάζουν συνεχώς) τεστ προσομοίωσης, τα οποία αποτελούν πιστή αποτύπωση των συνθηκών που θα συναντήσουν οι υποψήφιοι στα θρανία των εξετάσεων.

Σημειώστε ότι από την αρχή της προετοιμασίας, ξεκίνησε η επιμέλεια αυτών των τεστ, ώστε πριν διαθετούν στους υποψηφίους να είναι πλήρη, λειτουργικά, εύληπτα και να ικανοποιούν τις ανάγκες των υποψηφίων ενόψει των εξετάσεων του πανελλήνιου γραπτού διαγωνισμού ΑΣΕΠ 2022.

Για το λόγο αυτό δεν ανακοινώνεται ένα ή δύο αλλά απεριόριστος αριθμός τεστ -κάθε στιγμή- (κυριολεκτούμε) που ο υποψήφιος τα έχει ανάγκη.

Τα τεστ προσομοίωσης περιλαμβάνονται σε όλα τα πακέτα εκπαίδευσης της "Επίγνωσης". Αποκτήστε ένα από τα πακέτα:

Αξιοποιήστε τώρα την κοινή προσφορά εκπαίδευσης workenter.gr - "Επίγνωσις" για ποιοτική εκπαίδευση στην καλύτερη τιμή της αγοράς.
Διατίθενται 3+1 πακέτα προετοιμασίας:
 • Fast Pack: 200 ευρώ(*)
 • Basic: 300 ευρώ
 • Dynamic: 400 ευρώ
 • Full Pack: 500 ευρώ

Πώς κάνετε αγορά πακέτου

 1. Μπαίνετε στην κεντρική σελίδα του workenter.gr
 2. Πατάτε το κουμπί «Μάθετε περισσότερα» στο banner που βρίσκεται ψηλά στο workenter.gr για την e-learning εκπαίδευση με την «Επίγνωσις»
 3. Πατάτε το κουμπί «Δείτε Περισσότερα»
 4. Κατεβαίνετε στα τρία προγράμματα
 5. Επιλέγετε ένα από τα τρία και πατάτε το κουμπί «ΑΓΟΡΑ»
 6. Βάζετε τα στοιχεία σας, κλικάρετε το Έχω διαβάσει και συμφωνώ με τους όρους και προϋποθέσεις του ιστοτόπου  και πατάτε το κουμπί «Αποστολή παραγγελίας»
 7. Αμέσως λαμβάνετε email επιβεβαίωσης πληρωμής
 8. Εντός 24 ωρών μετά την πληρωμή λαμβάνετε email από την «‘Επίγνωση» το οποίο περιλαμβάνει ενεργό link και μοναδικό κωδικό εισόδου
 9. Πατάτε το ενεργό link εισάγεται τον κωδικό σας και ξεκινάτε την προετοιμασία σας

(*) Πώς αγοράζετε το Fast Pack 

 • Στέλνετε μήνυμα στο [email protected] γράφοντας στο θέμα FAST PACK και στο κείμενο του μηνύματος το ονοματεπώνυμό σας και ένα τηλέφωνό σας.

Μετά την παραλαβή του email θα υπάρχει άμεση ανταπόκριση από εμάς ώστε να λάβετε την ίδια μέρα link και κωδικούς εισαγωγής στην πλατφόρμα εκπαίδευσης Fast Pack

 • Εναλλακτικά καλέστε στα τηλέφωνα: 211 9555 022, 211 9555 025 και 211 9555 099

Επικοινωνήστε μαζί μας

Για οποιαδήποτε περαιτέρω διευκρίνιση σε σχέση με την κοινή προσφορά εκπαίδευσης του workenter.gr και του εκπαιδευτικού κέντρου "Επίγνωσις μπορείτε να καλείτε στα εξής τηλέφωνα:

 • 211 9555 025
 • 211 9555 099
 • 211 9555 022

ΚΑΝΤΕ ΕΓΓΡΑΦΗ ΕΔΩ

crosschevron-down linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram