ΑΣΕΠ Γραπτός: Τώρα ειδικά τεστ προσομοίωσης για το φώτο φίνις

Μόνιμες προσλήψεις σε δήμους, περιφέρειες, υπουργεία και φορείς
Ξεκινήστε σήμερα κιόλας την εκπαίδευσή σας - Προλαβαίνετε!

Ειδικά τεστ προσομοίωσης για την τελική ευθεία της προετοιμασίας του μεγάλου γραπτού διαγωνισμού ΑΣΕΠ 2022 έχουν στη διάθεσή τους οι χιλιάδες υποψήφιοι.

Τα συγκεκριμένα τεστ δεν είναι μόνο "πρόβα τζενεράλε" ενόψει των εξετάσεων. Δίνουν τη δυνατότητα σε όσους δεν έχουν κάνει ακόμα προετοιμασία να εκπαιδευτούν σε συνδυασμό με τις 300 σελίδες περιεκτικών σημειώσεων και για τα δύο μαθήματα.

Κατά συνέπεια οι σημειώσεις και τα συγκεκριμένα τεστ σας δίνουν τη δυνατότητα να πιάσετε τη βαθμολογική βάση.

Τα συγκεκριμένα ειδικά τεστ προσομοίωσης θα τα βρείτε σε ένα από τέσσερα προσφερόμενα πακέτα.

 • Fast Pack: 200 ευρώ
 • Basic: 300 ευρώ
 • Dynamic: 400 ευρώ
 • Full Pack: 500 ευρώ

 

 

Η συμμετοχή στον γραπτό διαγωνισμό και η επιτυχία στις εξετάσεις είναι πλέον μονόδορομος για τους χιλιάδες υποψηφίους ΠΕ και ΤΕ. Όχι μόνο γιατί ο επόμενος διαγωνισμός θα γίνει σε δύο χρόνια, αλλά γιατί μόλις χθες το υπουργείο Εσωτερικών στις 6.124 θέσεις πρόσθεσε και 3.355 θέσεις για το 2023.

Οι νέες θέσεις που αποκάλυψε το workenter.gr (βλέπε ΕΔΩ και ΕΔΩ) αφορούν αποκλειστικά δήμους και περιφέρειες.

Επιπλέον:

 • Δεν θα υπάρχει αρνητική βαθμολόγηση στις εξετάσεις. Δηλάδη μία πιθανή λανθασμένη απάντηση δεν θα οδηγεί σε μείωση της βαθμολογίας
 • Τα θέματα θα είναι βατά γιατί το ΑΣΕΠ δεν επιθυμεί να επαναληφθεί το προηγούμενο του πρόσφατου γραπτού διαγωνισμού της ΑΑΔΕ, όπου η σχετική δυσκολία των θεμάτων δημιούργησε κενές θέσεις

Μην αφήσετε την ευκαιρία να πάει χαμένη. Όλα συνηγορούν στο ότι έστω και με μία ολιγοήμερη μελέτη -και πρακτική μέσω των ειδικών τεστ προσομοίωσης- μπορείτε να πιάσετε τη βαθμολογική βάση και να έρθετε ένα βήμα πιο κοντά στο μόνιμο διορισμό.

Ξεκινήστε σήμερα κιόλας την προετοιμασία σας - Προλαβαίνετε!

Ενισχύστε την υποψηφιότητά σας. Η επόμενη ευκαιρία για μόνιμο διορισμό στο Δημόσιο (για τις κατηγορίες ΠΕ και ΤΕ) θα εμφανιστεί μετά από δύο χρόνια, στον επόμενο γραπτό διαγωνισμό.

Πώς κάνετε αγορά πακέτου

 1. Μπαίνετε στην κεντρική σελίδα του workenter.gr
 2. Πατάτε το κουμπί «Μάθετε περισσότερα» στο banner που βρίσκεται ψηλά στο workenter.gr για την e-learning εκπαίδευση με την «Επίγνωσις»
 3. Πατάτε το κουμπί «Δείτε Περισσότερα»
 4. Κατεβαίνετε στα τρία προγράμματα
 5. Επιλέγετε ένα από τα τρία και πατάτε το κουμπί «ΑΓΟΡΑ»
 6. Βάζετε τα στοιχεία σας, κλικάρετε το Έχω διαβάσει και συμφωνώ με τους όρους και προϋποθέσεις του ιστοτόπου  και πατάτε το κουμπί «Αποστολή παραγγελίας»
 7. Αμέσως λαμβάνετε email επιβεβαίωσης πληρωμής
 8. Εντός 24 ωρών μετά την πληρωμή λαμβάνετε email από την «‘Επίγνωση» το οποίο περιλαμβάνει ενεργό link και μοναδικό κωδικό εισόδου
 9. Πατάτε το ενεργό link εισάγεται τον κωδικό σας και ξεκινάτε την προετοιμασία σας

(*Πώς αγοράζετε το Fast Pack 

 • Στέλνετε μήνυμα στο [email protected] γράφοντας στο θέμα FAST PACK και στο κείμενο του μηνύματος το ονοματεπώνυμό σας και ένα τηλέφωνό σας.

Μετά την παραλαβή του email θα υπάρχει άμεση ανταπόκριση από εμάς ώστε να λάβετε την ίδια μέρα link και κωδικούς εισαγωγής στην πλατφόρμα εκπαίδευσης Fast Pack

 • Εναλλακτικά καλέστε στα τηλέφωνα: 211 9555 022, 211 9555 025 και 211 9555 099

Επικοινωνήστε μαζί μας

Για οποιαδήποτε περαιτέρω διευκρίνιση σε σχέση με την κοινή προσφορά εκπαίδευσης του workenter.gr και του εκπαιδευτικού κέντρου "Επίγνωσις μπορείτε να καλείτε στα εξής τηλέφωνα:

 • 211 9555 025
 • 211 9555 099
 • 211 9555 022

ΚΑΝΤΕ ΕΓΓΡΑΦΗ ΕΔΩ

crosschevron-down linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram