ΑΣΕΠ - Γραπτός: Πότε οι αιτήσεις (2Γ/2022)

Τα δικαιολογητικά που απαιτούνται

Εντός του Δεκεμβρίου θα ξεκινήσουν και θα ολοκληρωθούν οι αιτήσεις συμμετοχής στον μεγάλο πανελλήνιο γραπτό διαγωνισμό του ΑΣΕΠ (2Γ/2022).

Η πρόσκληση - προκήρυξη, σύμφωνα με την τελευταία ενημέρωσή μας, θα δημοσιευθεί ολόκληρη στο ΦΕΚ μέχρι αύριο (22/11) αργά το μεσημέρι.

Δυνατότητα συμμετοχής θα έχουν όλοι οι υποψήφιοι που διαθέτουν πτυχίο ΑΕΙ ή ΤΕΙ.

Εάν δεν υπάρχει αυτούσια η ειδικότητά τους στον πίνακα των ειδικοτήτων θα μπορούν να συμμετάσχουν στην ειδικότητα ΠΕ ή ΤΕ Διεκπεραίωσης Υποθέσεων Πολιτών.Έτσι και αλλιώς η προϋπηρεσία πάιζει πλέον ελάχιστο ρόλο στον διορισμό. Δίνει μόνο έως 5 μόρια για πέντε χρόνια οποιασδήποτε εμπειρίας.

Αυτό σημαίνει ότι τόσο οι εκπαιδευτικοί, όλων των ειδικεύσεων, όσο και οι νοσηλευτές και τα άλλα παραϊατρικά επαγγέλματα μπορούν να συμμετάσχουν στον διαγωνισμό και να διεκδικήσουν μόνιμη διοικητική θέση.

Είναι μία ευκαιρία που δεν πρέπει να χαθεί, δεδομένου ότι ο επόμενος γραπτός διαγωνισμός θα είναι σε δύο χρόνια και ενδιάμεσα δεν θα βγαίνουν προκηρύξεις "Κ" (μόρια) για ΠΕ και ΤΕ.

Ο διορισμός σε μόνιμες θέσεις, μέσω του πανελλήνιου διαγωνισμού, δίνουν τη δυνατότητα στους επιτυχόντες να αξιοποιήσουν στο έπακρον τα λογής επιδόματα που υπάρχουν σε όλους τους φορείς του Δημοσίου και προστίθενται στον ονομαστικό - βασικό μισθό.

Το workenter.gr θα δημοσιοποιήσει σύντομα τον κατάλογο των επιδομάτων ανά φορέα, ώστε οι υποψήφιοι να έχουν πλήρη για τα χρήματα που θα παίρνουν κάθε μήνα στο χέρι.

Αιτήσεις τώρα

Για την υποβολή της αίτησης χρειάζεται το πτυχίο (ΠΕ ή ΤΕ) και η άδεια άσκησης επαγγέλματος όπου απαιτείται.

Το τμήμα αιτήσεων του workenter.gr αναλαμβάνει να κάνει την αίτησή σας έγκυρα και ορθά για τη συμμετοχή σας στον πανελλήνιο γραπτό διαγωνισμό (2Γ/2022).

Στείλτε τώρα μήνυμα στο [email protected] αναγράφοντας στο θέμα "ΑΙΤΗΣΗ ΓΙΑ 2Γ/2022" και μέσα στο κείμενο το ονοματεπώνυμό σας, ένα τηλέφωνό σας και την βαθμίδα στην οποία ανήκετε (ΠΕ ή ΤΕ).

Εναλλακτικά

Από Δευτέρα έως Παρασκευή, 9 το πρωί με 5 το απόγευμα, καλέστε στα τηλέφωνα:

  • 211 9555 099
  • 211 9555 025
  • 211 9555 050
  • 211 9555 022
crosschevron-down linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram