ΑΣΕΠ: Για ποια προκήρυξη "Κ" δεν βρίσκει επιτυχόντες (ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ)

Συνεχείς κλήσεις σε υποψηφίους από την αρμόδια Ανεξάρτητη Αρχή

Αδυναμία να εντοπίσει διοριστέους για συγκεκριμένη προκήρυξη μονίμων "Κ", με τους φακέλους που έχει στη διάθεσή του, έχει το ΑΣΕΠ.

Η προκήρυξη 2Κ/2022 που αφορά στην πρόσληψη 473 μονίμων στο υπουργείο Μετανάστευσης προβληματίζει έντονα το ΑΣΕΠ.

Το πρόβλημα εντοπίζεται στην κατηγορία ΠΕ (106 θέσεις) όπου η Ανεξάρτητη Αρχή δεν βρίσκει επιτυχόντες από τους φακέλους υποψηφίων που έχουν ήδη υποβληθεί.

Το ΑΣΕΠ θα επανέλθει με έκδοση νέου προσκλητηρίου, δηλαδή θα προβεί στην "κλήση επιπλέον υποψηφίων".

Η εξέλιξη αυτή αυτή δημιουργεί βάσιμες ελπίδες στους υποψηφίους κατηγορίας ΠΕ που συμμετείχαν στην συγκεκριμένη προκήρυξη ότι εν δυνάμει θα κληθούν για κατάθεση δικαιολογητικών.

Το ΑΣΕΠ πριν ανακύψει αυτή η δυσκολία ήταν έτοιμο να εκδώσει αποτελέσματα έως το τέλος Φεβρουαρίου.

Παράλληλα το ΑΣΕΠ επιχειρεί να εκδώσει αποτελέσματα για την 3Κ/2022 (283 μόνιμες θέσεις στο υπ. Παιδείας) χωρίς ωστόσο να μπορεί ακόμα να σιγουρευτεί το αρχικό πλάνο που προέβλεπε στα τέλη του προσεχή μήνα.

Αυτή την περίοδο, πάντως, το βάρος της Ανεξάρτητης Αρχής έχει πέσει τόσο στον πανελλήνιο γραπτό διαγωνισμό 2Γ/2022 όσο και στην έκδοση δύο προκηρύξεων που αφορούν στους εκπαιδευτικούς.

 

crosschevron-down linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram