ΑΣΕΠ: Έτσι πρέπει να συμπληρώσετε την αίτηση για τους δήμους

Τι περιλαμβάνει ο φάκελος με τα δικαιολογητικά - Τι πρέπει να επισυνάψετε για να γίνει αποδεκτή η συμμετοχή σας
Προσοχή: Απορρίπτονται οι αιτήσεις που δεν φέρουν την υπογραφή σας (υπογεγραμμένες)

Στον κόμβο του ΑΣΕΠ -ηλεκτρονικά- υποβάλλουν αιτήσεις οι υποψήφιοι για τις 8.166 μόνιμες θέσεις στους δήμους της χώρας.

Όπως ανακοίνωσε η αρμόδια Ανεξάρτητη Αρχή, η υποβολή των αιτήσεων θα γίνει σε τρεις διαφορετικές ημερομηνίες (δείτε ΕΔΩ).

Το workenter, για την διευκόλυνση των υποψηφίων, δημοσιεύει τον επίσημο «οδηγό» του ΑΣΕΠ για την καταχώριση της ηλεκτρονικής αίτησης. Για να τον κατεβάσετε, πατήστε το κουμπί "Δείτε το έγγραφο". 

Επίσης, καθιερώνουμε «ανοιχτή γραμμή» με τους αναγνώστες για την επίλυση όλων των αποριών που σχετίζονται με τη μεγαλύτερη προκήρυξη που έχει ποτέ εκδώσει το ΑΣΕΠ, από την ημέρα της ίδρυσής του.

Τα δικαιολογητικά

Οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να καταθέσουν σε ημερομηνία διαφορετική, από εκείνη της ηλεκτρονικής αίτησης, φάκελο με τα δικαιολογητικά.

Αυτός περιλαμβάνει:

  • Εκτύπωση της ηλεκτρονικής αίτησης, με υπογραφή
  • Εάν οι προτιμήσεις θέσεων είναι πάνω από 120 (κατηγορίες ΔΕ – ΥΕ) πρέπει να κατατεθεί και το ηλεκτρονικό αρχείο των προτιμήσεων (εκτυπωμένο) πάνω στο οποίο φαίνονται οι κωδικοί θέσεων
  • Παράβολο 3 ευρώ, το οποίο προμηθεύονται οι υποψήφιοι από την ηλεκτρονική διεύθυνση e-Παράβολο
  • Δικαιολογητικά που πιστοποιούν τις ιδιότητες που οι υποψήφιοι επικαλούνται στην αίτησή τους (τίτλος σπουδών, προϋπηρεσία, γνώση ξένων γλωσσών, επαγγελματικές άδειες κλπ)

Σημειώστε ότι οποιοδήποτε στοιχείο δεν περιλαμβάνεται στο φάκελο δεν λαμβάνεται υπόψη, ακόμη κι αν έχει καταγραφεί στην ηλεκτρονική αίτηση

crosschevron-down linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram