ΑΣΕΠ: Έρχονται νέοι διαγωνισμοί για μονίμους

Φορείς, ειδικότητες, βαθμίδες εκπαίδευσης - Δεκτοί όλοι οι τίτλοι σπουδών
Η δημιουργία Μητρώου μπορεί να χρησιμοποιηθεί και για τις τρεις προκηρύξεις

Νέες προκηρύξεις για την πρόσληψη μόνιμου προσωπικού έχει ήδη δρομολογήσει το ΑΣΕΠ (www.asep.gr) . Πρόκειται για διαγωνισμούς τους οποίους η Ανεξάρτητη Αρχή επεξεργάζεται το τελευταίο δίμηνο.

Τους έχει ολοκληρώσει, έχοντας μάλιστα, και την υπογραφή των εδνιαφερόμενων φορεών επί του τελικού κειμένου.

Τις αμέσως προσεχείς ημέρες ο πρώτος από αυτούς θα σταλεί για δημοσίευση στο Εθνικό Τυπογραφείο.

Με την έκδοση των τριών διαγωνισμών συμβαίνει το εξής σημαντικό:

  • Συνδυαστικά και οι τρεις προκηρύξεις κάνουν δεκτούς όλους τους τίτλους σπουδών
  • Η δημιουργία Μητρώου μπορεί να χρησιμοποιηθεί και για τις τρεις προκηρύξεις

Πρώτος από τους διαγωνισμούς θα εκδοθεί εκείνος που αφορά το "βαθύ" Δημόσιο, δηλαδή τα ασφαλιστικά ταμεία. Εκεί θα προσληφθούν υπάλληλοι, κυρίως διοικητικών ειδικοτήτων, των κατηγοριών ΠΕ, ΤΕ, ΔΕ.

Αμέσως μετά θα εκδοθεί η προκήρυξη του υπουργείου Εθνικής Άμυνας, η πρώτη μετά από χρόνια που προσφέρει θέσεις πολιτικού προσωπικού.

Η τρίτη προκήρυξη, με απόσταση έκδοσης ολίγων ημερών από την πρώτη, αφορά επίσης το "βαθύ" Δημόσιο, δεδομένου ότι θα ενισχυθούν επιμελητήρια όλης της χώρας με προσωπικό ΠΕ, ΤΕ, ΔΕ, ΥΕ.

Κύριο χαρακτηριστικό των νέων διαγωνισμών είναι η ζήτηση διοικητικών υπαλλήλων των ειδικοτήτων: ΠΕ-ΤΕ Διοικητικού, ΠΕ-ΤΕ Διοικητικού Λογιστικού, ΔΕ Διοικητικού, ΔΕ Γραμματέων.

Σημαντικό: Οι υποψήφιοι μπορούν να κάνουν αίτηση -εφόσον το επιτρέπει η ειδικότητά τους- και στις τρεις προκηρύξεις. Έτσι μεγιστοποιούν τις πιθανότητες επιτυχίας στο Δημόσιο.

Σύμφωνα με τα στοιχεία του ΑΣΕΠ, το 70-75% των υποψηφίων, που κερδίζουν θέση διορισμού, έκαναν αίτηση ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΑ, για μια συγκεκριμένη χρονική περίοδο, σε πολλές προκηρύξεις.

Οι τρεις προκηρύξεις, ειδικά για τους υποψηφίους διοικητικών ειδικοτήτων, είναι "χρυσή ευκαιρία" διορισμού, επιβεβαιώνοντας τα στατιστικά του ΑΣΕΠ.

Τώρα, η μεγαλύτερη προσφορά του workenter.gr

Το workenter.gr κάνει τώρα τη μεγαλύτερη προσφορά για την "τριάδα" αυτών των διαγωνισμών. Προσφέρει τη δημιουργία δωρεάν Μητρώου και για τους τρεις διαγωνισμούς, με μία ετήσια συνδρομή στην υπηρεσία προνομιακής ενημέρωσης "Διορισμός ΤΩΡΑ", κόστους 30 ευρώ.

Μέχρι πότε η νέα μεγάλη ποροσφορά: Η προσφορά ισχύει μέχρι και την ημερομηνία έναρξης υποβολής αιτήσεων για το διαγωνισμό που θα εκδοθεί τρίτος στη σειρά.

Το Μητρώο μπορεί να χρησιμοποιηθεί και για τους τρεις διαγωνισμούς, αλλά και με την αναγκαία επικαιροποίηση για όλες προκηρύξεις "Κ". Αξιοποιείστε τη μεγαλύτερη προσφορά που έχει κάνει μέχρι τώρα το workenter.gr

Προσοχή!

Μην αφήσετε για την τελευταία στιγμή την προετοιμασία του φακέλου σας.

Αξιοποιείστε τη μεγάλη προσφορά του workenter.gr για ΔΩΡΕΑΝ δημιουργία Μητρώου στον ιστότοπο του ΑΣΕΠ (- ή την επικαιροποίησή του για όσους τυχόν διαθέτουν) με μια ετήσια συνδρομή στην υπηρεσία "Διορισμός ΤΩΡΑ".

Κάντε ΤΩΡΑ Μητρώο, για να έχετε τη βεβαιότητα της σωστής και έγκαιρης υποβολής υποψηφιότητας.

Πώς κάνετε ετήσια συνδρομή

1) Μπαίνετε στην κεντρική σελίδα του workenter.gr
2) Κλικάρετε το Διορισμός ΤΩΡΑ που βρίσκεται σε δύο σημεία: στην κορυφή του portal και κάτω από τα Σημαντικά
3) Πατάτε την ένδειξη Εγγραφή
4) Επιλέγετε Ετήσια συνδρομή, βλέπετε το κόστος 30 € και κλικάρετε το κουμπί Ξεκινήστε Σήμερα
5) Συμπληρώνετε, Όνομα. Επίθετο, Αριθμό τηλεφώνου, Διεύθυνση e-mail, και στη συνέχεια πατάτε το κουμπί Πληρωμή

Σημαντικό: Μετά την ετήσια συνδρομή στέλνετε e-mail στη διεύθυνση [email protected] με θέμα ΕΤΗΣΙΑ ΣΥΝΔΡΟΜΗ - ΔΩΡΕΑΝ ΜΗΤΡΩΟ και μέσα στο κείμενο ονοματεπώνυμο και τηλέφωνο.

Γιατί πρέπει από τώρα να φτιάξετε Μητρώο

Συχνά ο κόμβος του ΑΣΕΠ "πέφτει" λόγω "υπερφόρτωσης", δεδομένου ότι χιλιάδες υποψήφιοι εισέρχονται σε αυτόν. Δείτε τι συμβαίνει όταν "μπλοκάρει" ο ιστότοπος της Ανεξάρτητης Αρχής:

Κάντε ετήσια συνδρομή στην υπηρεσία "Διορισμός ΤΩΡΑ" πατώντας ΕΔΩ και κερδίστε δωρεάν δημιουργία Μητρώου για τρεις προκηρύξεις μονίμων του ΑΣΕΠ.
crosschevron-down linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram