ΑΣΕΠ: Διορίζεται ένας στους… 109!

Δείτε ποια προκήρυξη χτύπησε... κόκκινο στον ανταγωνισμό - Στοιχεία

Τα στατιστικά στοιχεία για την προκήρυξη 3Κ/2022 εξέδωσε σήμερα (1/8) το ΑΣΕΠ.

Σύμφωνα με αυτά, προκύπτει ότι η αναλογία επιτυχίας είναι "ένα προς 109" (1/109). Δηλαδή σε κάθε ομάδα 109 υποψηφίων προσλαμβάνεται ο ένας καλύτερος.

Ο υψηλός ανταγωνισμός οφείλεται αφενός μεν στον αριθμό των αιτήσεων (30.865) αφετέρου δε στην εκπλήρωση των κριτηρίων της προκήρυξης από πολλούς υποψηφίους.

Η ανακοίνωση του ΑΣΕΠ αναφέρει:

"Γνωστοποιείται ότι, στο πλαίσιο της Προκήρυξης 3Κ/2022 του ΑΣΕΠ (Φ.Ε.Κ. 37/τ. Α.Σ.Ε.Π./28.06.2022) που αφορά στην πλήρωση με σειρά προτεραιότητας διακοσίων ογδόντα τριών (283) θέσεων μόνιμου προσωπικού και προσωπικού με σχέση εργασίας Ιδιωτικού Δικαίου Αορίστου Χρόνου Πανεπιστημιακής, Τεχνολογικής, Δευτεροβάθμιας και Υποχρεωτικής Εκπαίδευσης στην Ανώτατη Σχολή Καλών Τεχνών (ΑΣΚΤ), στο Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης (ΑΠΘ), στα Γενικά Αρχεία του Κράτους (ΓΑΚ), στο Γεωπονικό Πανεπιστήμιο Αθηνών, στο Δημοκρίτειο Πανεπιστήμιο Θράκης (ΔΠΘ), στο Εθνικό Μετσόβιο Πολυτεχνείο (ΕΜΠ), στην Εθνική Αρχή Ανώτατης Εκπαίδευσης (ΕΘΑΑΕ-πρώην ΑΔΙΠ-), στην Ιερά Μητρόπολη Σάμου και Ικαρίας, στο Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας, στο Πανεπιστήμιο Ιωαννίνων, στο Πανεπιστήμιο Κρήτης, στο Πανεπιστήμιο Μακεδονίας, στο Πανεπιστήμιο Πελοποννήσου (ΠαΠελ), στο Πάντειον Πανεπιστήμιο, στο Πολυτεχνείο Κρήτης, στο Χαροκόπειο Πανεπιστήμιο, στις Περιφερειακές Διευθύνσεις και Διευθύνσεις Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης και στην Κεντρική Υπηρεσία του Υπουργείου Παιδείας και Θρησκευμάτων σύμφωνα με το άρθρο 28 του ν. 4765/2021, υποβλήθηκαν συνολικά 30.865 αιτήσεις".

Η 3Κ/2022 στην στατιστική απεικόνιση του ΑΣΕΠ

 

 

crosschevron-down linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram