ΑΣΕΠ: Διορισμός τώρα με καλή προετοιμασία

Σε πλήρη εξέλιξη η συμμετοχή για τον γραπτό της ΑΑΔΕ (1Γ/2022)
Ο χρόνος είναι επαρκής για να κάνετε σωστή προετοιμασία και να διεκδικήσετε μία από τις 822 μόνιμες θέσεις στην Ανεξάρτητη Αρχή Δημοσίων Εσόδων (ΑΑΔΕ)

Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκεται η διαδικασία εγγραφής για τον γραπτό διαγωνισμό της ΑΑΔΕ (ΑΣΕΠ 1Γ/2022).

Το γεγονός ότι η Κεντρική Επιτροπή του διαγωνισμού δεν έχει ανακοινώσει εξεταστικά κέντρα και την ημερομηνία διενέργειας των γραπτών εξετάσεων, δίνει τη δυνατότητα σε χιλιάδες υποψηφίους να συνεχίσουν απρόσκοπτα την προετοιμασία τους.

Ο χρόνος είναι επαρκής για να κάνετε σωστή προετοιμασία και να διεκδικήσετε μία από τις 822 μόνιμες θέσεις στην Ανεξάρτητη Αρχή Δημοσίων Εσόδων (ΑΑΔΕ).

Ξεκινήστε τώρα πρετοιμασία με αξιοποίηση του παρεχόμενου εκπαιδευτικού υλικού έως το τέλος Σεπτεμβρίου, που σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες θα διεξαχθούν οι γραπτές εξετάσεις.

Η διάρθρωση του εκπαιδευτικού υλικού είναι τέτοια ώστε οι υποψήφιοι να απαντούν σε όλα τα ερωτήματα multiple choice: Εύκολα, μεσαίας και μεγαλύτερης δυσκολίας.

Η κοινή πρωτοβουλία workenter.gr - "Επίγνωσις" δίνει ιδιαίτερη σημασία στην ισορροπημένη προετοιμασία σε όλα τα μαθήματα, σε ολόκληρο το εύρος της ύλης.

Ξεκινήστε τώρα την e-learning εκπαίδευση όπου και αν βρίσκεστε

Διεκδικήστε θέση διορισμού με αυξημένες πιθανότητες, κάνοντας χρήση της προετοιμασίας που προσφέρουν το workenter.gr και το εκπαιδευτικό κέντρο "Επίγνωσις".

Μόνο με 300 ευρώ έχετε τον απαραίτητο χρόνο για την καλύτερη προετοιμασία στην καλύτερη τιμή της αγοράς.

Από τη στιγμή που θα εγγραφείτε, παίρνετε όλο το εκπαιδευτικό υλικό (βιβλιογραφία, επίκαιρες σημειώσεις καθηγητών, links).

Επίσης, κάνετε συνεχή online tests και λύνετε τις απορίες σας σε επικοινωνία με τους καθηγητές.

Στη διάθεσή σας βρίσκονται δύο διακριτά πακέτα προετοιμασίας με 300 ή 450 ευρώ.

  • Κάντε εγγραφή, μπείτε στην πλατφόρμα
crosschevron-down linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram