ΑΣΕΠ: Αυτή είναι η καλύτερη προκήρυξη "Κ" για αποφ. Λυκείου

Μόνιμες θέσεις για: διοικητικούς, οδηγούς, ηλεκτρολόγους, ψυκτικούς, υδραυλικούς, οικοδόμους, τεχνίτες - Αιτήσεις
Μην αφήσετε τη δημιουργία Μητρώου την τελευταία στιγμή

Το πλήθος των ειδικοτήτων για υποψηφίους κατηγορίας ΔΕ καθιστά την προκήρυξη 3Κ/2022 ως μία από τις καλύτερες της χρονιάς για τη συγκεκριμένη βαθμίδα.

Σύμφωνα με την προκήρυξη, μόνο για την κατηγορία ΔΕ, θα προσληφθούν:

  • Διοικητικοί – Γραμματείς
  • Προσωπικό Η/Υ
  • Διοικητικού - Λογιστικού
  • Οδηγοί
  • Ηλεκτρολόγοι
  • Ψυκτικοί
  • Ελαιοχρωματιστές
  • Οικοδόμοι
  • Υδραυλικοί
  • Τεχνίτες

Τόσες πολλές ειδικότητες ΔΕ δεν συναντώνται συχνά σε προκηρύξεις "Κ" (μονίμων). Αυτό σημαίνει πως όσοι εμπίπτουν σε μία από τις παραπάνω ειδικότητες θα πρέπει να... πιάσουν την ευκαιρία απ΄τα μαλλιά.

Δεν είναι εύκολο να βρει κανείς σε έναν διαγωνισμό μόνιμες θέσεις για οικοδόμους, ελαιοχρωματιστές και ψυκτικούς. Γι΄ αυτό ακριβώς οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να προετοιμάσουν από τώρα το φάκελό τους.

Προσοχή!

Η προθεσμία για την υποβολή ηλεκτρονικών αιτήσεων στον κόμβο του ΑΣΕΠ για την προκήρυξη 3Κ/2022 ξεκινάει τη Δευτέρα 11 Ιουλίου και ολοκληρώνεται στις 26 του ίδιου μήνα, στις 2 το μεσημέρι.

Το πρώτο βήμα για μια ορθή και έγκυρη υποψηφιότητα είναι η δημιουργία ή επικαιροποίηση Μητρώου στην ιστοσελίδα του ΑΣΕΠ. Το Μητρώο είναι η "ηλεκτρονική" ταυτότητα του κάθε υποψηφίου.

Περιλαμβάνει: τίτλους σπουδών (εν προκειμένω για κατηγορία ΔΕ το απολυτήριο Λυκείου ή 2ος τίτλος της ίδιας βαθμίδας), προϋπηρεσία, γνώση ξένων γλωσσών και χειρισμού Η/Υ (όπου απαιτείται).

Χωρίς Μητρώο το ΑΣΕΠ δεν αναγνωρίζει τον υποψήφιο. Επιπλέον από το Μητρώο γίνεται η λεγόμενη "επίκληση" όταν -στη δεύτερη φάση του διαγωνισμού- η αρμόδια Ανεξάρτητη Αρχή ζητήσει δικαιολογητικά από τους υποψηφίους που βρίσκονται ψηλά στις λίστες.

Τονίζεται ότι το Μητρώο δημιουργείται μία φορά και ισχύει για πάντα αλλά επικαιροποιείται συχνά.

Μην αφήσετε τη δημιουργία ή την επικαιροποίηση Μητρώου στον ιστότοπο του ΑΣΕΠ για την ύστατη ώρα.

Αν επιχειρήσετε να το κάνετε τη στιγμή που θα έχει ξεκινήσει η διαδικασία υποβολής αιτήσεων (δηλαδή από 11/7) είναι πολύ πιθανό να μην μπορείτε λόγω "υπερφόρτωσης". Θα σας πετάει έξω το σύστημα επειδή χιλιάδες υποψήφιοι θα υποβάλουν αιτήσεις.

Η ώρα του Μητρώου είναι τώρα!

Κάντε τώρα δωρεάν Μητρώο με το workenter.gr

Σε πλήρη ισχύ βρίσκεται μία μοναδική προσφορά του workenter.gr για δωρεάν δημιουργία ή επικαιροποίηση Μητρώου στον ιστότοπο του ΑΣΕΠ. Η προσφορά αφορά στις προκηρύξεις 3Κ/2022 και 4Κ/2022.

Όσες και όσοι κάνουν ετήσια συνδρομή στην υπηρεσία ενημέρωσης "Διορισμός ΤΩΡΑ" κερδίζουν ΔΩΡΕΑΝ δημιουργία ή επικαιροποίηση Μητρώου στον ιστότοπο του ΑΣΕΠ.

Κάντε ΤΩΡΑ Μητρώο, για να έχετε τη βεβαιότητα της σωστής και έγκαιρης υποβολής υποψηφιότητας.

Πώς κάνετε ετήσια συνδρομή

1) Μπαίνετε στην κεντρική σελίδα του workenter.gr

2) Κλικάρετε το "Διορισμός ΤΩΡΑ" που βρίσκεται σε δύο σημεία: στην κορυφή του portal και κάτω από τα "Σημαντικά"

3) Πατάτε την ένδειξη "Εγγραφή"

4) Επιλέγετε "Ετήσια" συνδρομή, βλέπετε το κόστος 30 € και κλικάρετε το κουμπί "Ξεκινήστε Σήμερα"

5) Συμπληρώνετε, Όνομα. Επίθετο, Αριθμό τηλεφώνου, Διεύθυνση e-mail, και στη συνέχεια πατάτε το κουμπί "Πληρωμή & Εγγραφή"

Σημαντικό: Μετά την ετήσια συνδρομή στέλνετε e-mail στη διεύθυνση [email protected] με θέμα "ΕΤΗΣΙΑ ΣΥΝΔΡΟΜΗ - ΔΩΡΕΑΝ ΜΗΤΡΩΟ" και μέσα στο κείμενο ονοματεπώνυμο και τηλέφωνο.

crosschevron-down linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram