ΑΣΕΠ: Αυτές είναι οι 3 προκηρύξεις για αποφοίτους Λυκείου – ΙΕΚ (ΜΟΝΙΜΟΙ)

Πρόκειται για ιδανικούς διαγωνισμούς για υποψηφίους ΔΕ
Τρεις προκηρύξεις με διαδικασίες ΑΣΕΠ αλλά και εκτός έχουν στη διάθεσή τους οι απόφοιτοι ΔΕ που επιθυμούν μόνιμη θέση στο Δημόσιο

Τρεις προκηρύξεις με διαδικασίες ΑΣΕΠ αλλά και εκτός έχουν στη διάθεσή τους οι απόφοιτοι ΔΕ που επιθυμούν μόνιμη θέση στο Δημόσιο.

Για τις προκηρύξεις αυτές αναμένεται πολύ σύντομα να ξεκινήσει η διαδικασία υποβολής αιτήσεων και δικαιολογητικών.

Οι ενδιαφερόμενοι για τις θέσεις μπορεί να κάνουν "πακέτο" τις προκηρύξεις και να υποβάλουν και στις τρεις αίτηση συμμετοχής.

Πρόκειται για 3 προκηρύξεις, ιδανικές για αποφοίτους ΔΕ:

  • 9Κ/2022: Αφορά στην πρόσληψη 173 μονίμων υπαλλήλων στον ΕΦΚΑ. Οι αιτήσεις αρχίζουν από τις 9 Ιανουαρίου 2023 και ολοκληρώνεται στις 25 του ίδιου μήνα (δείτε ΕΔΩ περισσότερα)
  • 10κ/2022: Αφορά στην πρόσληψη 148 υπαλλήλων στο υπουργείο Εθνικής Άμυνας και το ΝΙΜΤΣ. Η προκήρυξη βρίσκεται σε φάση δημοσίευσης στο Εθνικό Τυπογραφείο, όπως έγραψε πρώτο το workenter.gr. Αναμένεται να δημοσιευθεί τις προσεχείς ημέρες (πριν τα Χριστούγεννα) και οι αιτήσεις να αρχίσουν τον Ιανουάριο. (δείτε ΕΔΩ περισσότερα)
  • ΟΣΕ: Η προκήρυξη αφορά στην πρόσληψη 90 μονίμων υπαλλήλων με διαδικασίες του ίδιου του ΟΣΕ. Οι αιτήσεις αρχίζουν στις 18 Δεκεμβρίου και ολοκληρώνονται την Πρωτοχρονιά του 2023. (Δείτε περισσότερα ΕΔΩ)

Σημειώστε ότι οι προκηρύξεις 9Κ/2022 και 10Κ/2022 γίνονται εξ ολοκλήρου από το ΑΣΕΠ ενώ εκείνη του ΟΣΕ εξ ολοκλήρου από τον Οργανισμό χωρίς τη συμμετοχή της Ανεξάρτητης Αρχής.

Αιτήσεις Τώρα

Αξιοποιήστε το τμήμα συμπλήρωσης αιτήσεων του workenter.gr για να έχετε ορθή και έγκυρη συμμετοχή στους διαγωνισμούς:

Συμπληρώστε άμεσα τη φόρμα εκδήλωσης ενδιαφέροντος ή

Στείλτε μήνυμα στο [email protected] αναγράφοντας στο θέμα "ΑΙΤΗΣΗ ΓΙΑ + (την προκήρυξη που σας ενδιαφέρει)" και μέσα στο κείμενο το ονοματεπώνυμό σας, ένα τηλέφωνό σας.

Εναλλακτικά

Από Δευτέρα έως Παρασκευή, 9 το πρωί με 5 το απόγευμα, καλέστε στα τηλέφωνα:

  • 211 9555 099
  • 211 9555 025
  • 211 9555 050
  • 211 9555 022
crosschevron-down linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram