ΑΣΕΠ 9Κ/2022: Πως θα πάρετε 588 μόρια για μόνιμο διορισμό (173 στον ΕΦΚΑ)

Αποδεκτή οποιαδήποτε εμπειρία απ' όπου και αν αποκτήθηκε

Η εμπειρία - συναφής με το αντικείμενο της θέσης - δίνει 588 μόρια, για τον μόνιμο διορισμό στο Δημόσιο, με την προκήρυξη 9Κ/2022 (173 στον ΕΦΚΑ).

Αποδεκτή, για όλες τις ειδικότητες, γίνεται η εμπειρία που αποκτήθηκε στο Δημόσιο ή τον Ιδιωτικό τομέα.

Ειδικότερα, για τις θέσεις που αφορούν στην πρόσληψη διοικητικών υπαλλήλων των κατηγοριών ΠΕ, ΤΕ και ΔΕ, η εμπειρία είναι το κριτήριο που θα κρίνει τον διορισμό.

Παράλληλα, οι υποψήφιοι θα πρέπει να υποβάλλουν υπεύθυνη δήλωση, για τον χρόνο και τις αρμοδιότητες του υποψηφίου που έχει αυτή την εμπειρία.

Οι υπηρεσίες Workenter.gr, έχουν ετοιμάσει μια πλήρη δήλωση για λογαριασμό του υποψηφίου, που καλύπτει όλα τα αντικείμενα της εμπειρίας για τις διοικητικές θέσεις, ώστε αυτή η προϋπηρεσία να γίνει αποδεκτή και να πριμοδοτηθεί στο μέγιστο βαθμό.

Σημειώστε, ότι για ορισμένες διοικητικές θέσεις, χρειάζεται διετή εμπειρία σε θέματα κοινωνικής ασφάλισης. Αυτή την εμπειρία διαθέτουν σίγουρα, όσοι υπηρέτησαν - μέσω εποχικών θέσεων - σε φορείς του Δημοσίου, που σχετίζονταν με αυτό το αντικείμενο. Η εξέλιξη αυτή, επιβεβαιώνει ότι ορισμένες συμβάσεις εποχικού χαρακτήρα που προσφέρει το Δημόσιο, δίνει πολύτιμα μόρια, για την διεκδίκηση της μόνιμης θέσεις.

Η διαδικασία υποβολής των ηλεκτρονικών αιτήσεων αρχίζει στις 9 Ιανουαρίου και ολοκληρώνεται στις 25 του ίδιου μήνα.

Κάντε τώρα μητρώο και αίτηση

Όσες και όσοι κάνουν ετήσια συνδρομή στην υπηρεσία ενημέρωσης "Διορισμός ΤΩΡΑ" κερδίζουν ΔΩΡΕΑΝ δημιουργία ή επικαιροποίηση Μητρώου στον ιστότοπο του ΑΣΕΠ.

Κάντε ΤΩΡΑ Μητρώο, για να έχετε τη βεβαιότητα της σωστής και έγκαιρης υποβολής υποψηφιότητας.

Πώς κάνετε ετήσια συνδρομή

1) Μπαίνετε στην κεντρική σελίδα του workenter.gr

2) Κλικάρετε το "Διορισμός ΤΩΡΑ" που βρίσκεται σε δύο σημεία: στην κορυφή του portal και κάτω από τα "Σημαντικά"

3) Πατάτε την ένδειξη "Εγγραφή"

4) Επιλέγετε "Ετήσια" συνδρομή, βλέπετε το κόστος 30 € και κλικάρετε το κουμπί "Ξεκινήστε Σήμερα"

5) Συμπληρώνετε, Όνομα. Επίθετο, Αριθμό τηλεφώνου, Διεύθυνση e-mail, και στη συνέχεια πατάτε το κουμπί "Πληρωμή & Εγγραφή"

Σημαντικό: Μετά την ετήσια συνδρομή στέλνετε e-mail στη διεύθυνση [email protected] με θέμα "ΕΤΗΣΙΑ ΣΥΝΔΡΟΜΗ - ΔΩΡΕΑΝ ΜΗΤΡΩΟ" και μέσα στο κείμενο ονοματεπώνυμο και τηλέφωνο.

Όλοι οι ενδιαφερόμενοι για μόνιμη πρόσληψη σε φορείς του Δημοσίου οφείλουν να διαθέτουν ενημερωμένο Μητρώο στην ιστοσελίδα του ΑΣΕΠ.

Το Μητρώο περιλαμβάνει όλες τις ιδιότητες του υποψηφίου από τις οποίες αντλεί μόρια (τίτλοι σπουδών, εμπειρία, ξένες γλώσσες κτλ) το ΑΣΕΠ κατά τη φάση της "επίκλησης".

Όσοι τυχόν διαθέτουν ήδη Μητρώο, θα πρέπει οπωσδήποτε να το ενημερώσουν και να το επικαιροποιήσουν. Κατά πόσο υφίσταται και ισχύει, τι δικαιολογητικά περιλαμβάνει, τι (ενδεχομένως) λείπει κλπ.

Το Μητρώο δημιουργείται μια φορά και ισχύει για πάντα. Αυτή η... ηλεκτρονική "ταυτότητα" του υποψηφίου τροποποιείται ΜΟΝΟ όταν υπάρξουν μεταβολές στα προσόντα (π.χ. πτυχίο 2ης ξένης γλώσσας ή περαιτέρω προϋπηρεσία) και τις ιδιότητες (π.χ. ανεργία).

ΚΑΝΤΕ ΣΥΝΔΡΟΜΗ ΠΑΤΩΝΤΑΣ ΕΔΩ

Δείτε εδώ όλες τις προκηρύξεις με ή χωρίς ΑΣΕΠ

Σημαντικό: Κάντε εγγραφή στον «Διορισμό ΤΩΡΑ», για να έχετε όλες τις προκηρύξεις που αφορούν την ειδικότητα και την περιοχή σας. Επιπλέον: αποκλειστικές προκηρύξεις, πληροφορίες και tips για τις προσλήψεις στο Δημόσιο. Εγγραφή ΕΔΩ

crosschevron-down linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram