ΑΣΕΠ 7Κ/2022: Νέες αναπληρώσεις στα νοσοκομεία – 155 υποψήφιοι για διορισμό

ΑΣΕΠ 7Κ/2022: Νέες αναπληρώσεις στα νοσοκομεία – 155 υποψήφιοι για διορισμό

Δείτε περισσότερα άρθρα μας στα αποτελέσματα αναζήτησης

Προσθήκη του workenter.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Σε νέες αναπληρώσεις διοριστέων για θέσεις ΤΕ Νοσηλευτικής σε νοσοκομεία προχωρά το ΑΣΕΠ, στο πλαίσιο της προκήρυξης 7Κ/2022 και της διαδικασίας επιλαχόντων της ίδιας προκήρυξης.

Με την απόφαση 823/5 Οκτωβρίου 2026, το ΑΣΕΠ εξετάζει την αντικατάσταση διοριστέων για 317 θέσεις, λόγω μη αποδοχής της πρόσληψης ή παραίτησης. Από αυτές, καλύπτει 155 θέσεις, διαθέτοντας ισάριθμους υποψηφίους για διορισμό, ενώ 162 παραμένουν κενές.

ΑΣΕΠ 7Κ/2022: Τι αλλάζει στους πίνακες

Το ΑΣΕΠ διαγράφει τους αρχικούς διοριστέους που αφορά η απόφαση από τον πίνακα διοριστέων και τους οικείους πίνακες κατάταξης.

Στη συνέχεια, διαθέτει 155 υποψηφίους για διορισμό στους αντίστοιχους φορείς, τους αφαιρεί από τους πίνακες κατάταξης και τους εγγράφει στον συμπληρωματικό πίνακα διοριστέων.

Γιατί παραμένουν κενές 162 θέσεις

Παρά τις αναπληρώσεις, το ΑΣΕΠ δεν καλύπτει όλες τις θέσεις που περιλαμβάνει η απόφαση.

Όπως εξηγεί το έγγραφο, 162 θέσεις ΤΕ Νοσηλευτικής παραμένουν κενές λόγω έλλειψης υποψηφίων με τις αντίστοιχες δηλωμένες προτιμήσεις. Συγκεκριμένα, οι διαθέσιμοι υποψήφιοι δεν έχουν συμπεριλάβει στην αίτησή τους τουλάχιστον έναν από τους κωδικούς των θέσεων που παραμένουν ακάλυπτες.

Πού εντοπίζονται τα περισσότερα κενά

Στον πίνακα των ακάλυπτων θέσεων, τα μεγαλύτερα κενά καταγράφονται στις ακόλουθες νοσοκομειακές μονάδες:

Νοσοκομειακή μονάδαΚωδικός θέσηςΚενές θέσεις
Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο «Αττικόν»52518
Γενικό Νοσοκομείο Αθηνών «Γ. Γεννηματάς»56516
Νοσοκομείο «Σισμανόγλειο»51513
Νοσοκομείο «Ευαγγελισμός»56913
Γενικό Νοσοκομείο Χανίων61813
Γενικό Νοσοκομείο Αθηνών «Λαϊκό»56110

Ο πλήρης πίνακας καταγράφει 162 κενές θέσεις σε 27 κωδικούς θέσεων.

Τα επόμενα βήματα για τους διορισμούς

Το ΑΣΕΠ διαβιβάζει στους φορείς την απόφαση και τα στοιχεία των υποψηφίων που διαθέτει για διορισμό, ώστε οι αρμόδιες υπηρεσίες να προχωρήσουν στις απαιτούμενες ενέργειες.

Μετά τον διορισμό και την ανάληψη υπηρεσίας, οι φορείς πρέπει να αποστείλουν στο ΑΣΕΠ αντίγραφα των σχετικών πράξεων ανάληψης υπηρεσίας.

Παράλληλα, το έγγραφο διευκρινίζει ότι δεν απαιτείται δημοσίευση του συμπληρωματικού πίνακα διοριστέων στην Εφημερίδα της Κυβερνήσεως.

Χρυσούλα Κέντσου Δρακάκη

Χρυσούλα Κέντσου Δρακάκη

Η Χρυσούλα Κέντσου-Δρακάκη είναι δημοσιογράφος και καλύπτει θέματα ΑΣΕΠ με ειδίκευση στην Υγεία και στην Ψυχαγωγία. Εχει σπουδάσει αθλητική δημοσιογραφία και λογοτεχνική μετάφραση, διόρθωση - επιμέλεια κειμένων. Προϋπηρεσία στο Epixeiro.gr και στο Healthweb.gr.

Όλα τα άρθρα

Τελευταία Νέα
Ακολουθήστε το workenter.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για εργασία, προσλήψεις, ΑΣΕΠ, προκηρύξεις και επιδόματα
Ακολούθησε το workenter.gr στο Facebook ...για να μη χάνεις είδηση!
Daily Review

ΜΗΤ: 232509

Αποστολή δελτίων τύπου: enimerosi@workenter.gr

Designed by Sinc.

Developed by Whiskey

© Copyright 2026 workenter.gr

Domain Name:workenter.gr
Νόμιμος εκπρόσωπος:Παναγής Γκιόλμας
Ιδιοκτησία:GATEWORK Α.Ε.
ΑΦΜ:800904236
ΓΕΜΗ:144568701000
Αρμόδια ΔΟΥ:ΦΑΕ Αθήνας
Διαχειριστής Ιστοσελίδας:Παναγής Γκιόλμας
Διευθυντής Ιστοσελίδας:Παναγής Γκιόλμας
Διευθυντής Σύνταξης:Πέτρος Παπαβασιλείου
Διεύθυνση:Ζωοδόχου Πηγής 1Α &
Ακαδημίας 70, Τ.Κ. 10678,
Αθήνα
Tηλεφωνικό κέντρο:2119555050
Email: enimerosi@workenter.gr
Πρακτορείο Φωτογραφιών:Eurokinissi
Cookies