ΑΣΕΠ 4Κ/2020: Οριστικά αποτελέσματα για το Βοήθεια στο Σπίτι

Ολόκληρη η ανακοίνωση - Βόμβα από το ΣτΕ στην ειδική εμπειρία
Τα οριστικά αποτελέσματα της προκήρυξης μονίμων 4Κ/2020 εξέδωσε το ΑΣΕΠ. Αφορά πτυχιούχους Πανεπιστημιακής Εκπαίδευσης.

Τα οριστικά αποτελέσματα της προκήρυξης μονίμων 4Κ/2020 (Βοήθεια στο Σπίτι) εξέδωσε το ΑΣΕΠ. Αφορά πτυχιούχους Πανεπιστημιακής Εκπαίδευσης.

Αποτελέσματα για τον διαγωνισμό συνεχίζει και δημοσιεύει το ΑΣΕΠ, παρά τη "βόμβα" του ΣτΕ που επηρεάζει άμεσα την ειδική εμπειρία και τη θέση 3.000 υποψηφίων.

Η ανακοίνωση της Ανεξάρτητης Αρχής:

«Σήμερα εκδόθηκαν τα οριστικά αποτελέσματα της Προκήρυξης 4Κ/2020 του ΑΣΕΠ (ΦΕΚ 15/18.05.2020, Τεύχος Προκηρύξεων Α.Σ.Ε.Π.), για την πλήρωση, με σειρά προτεραιότητας, μεταξύ άλλων, τριακοσίων εξήντα οκτώ θέσεων τακτικού προσωπικού Πανεπιστημιακής Εκπαίδευσης σε Ο.Τ.Α. α΄ βαθμού της Χώρας (Υπουργείο Εσωτερικών).

Ο πίνακας διοριστέων απεστάλη στο Εθνικό Τυπογραφείο για δημοσίευση και θα αναρτηθεί στο Πρόγραμμα «ΔΙΑΥΓΕΙΑ» μετά την έκδοση του σχετικού ΦΕΚ.

Σημειώνεται ότι, σύμφωνα με την υπ’ αριθ. 62/2004 απόφαση της Αρχής Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα οι απορριπτέοι υποψήφιοι εμφανίζονται μόνο με τον αριθμό μητρώου (Α.Μ.) υποψηφίου, ο οποίος αναγράφεται και στην ηλεκτρονική τους αίτηση.

Βόμβα από ΣτΕ με την ειδική εμπειρία

Απόφαση "βόμβα" από το Συμβούλιο της Επικρατείας: ανατρέπει το μπόνους της ειδικής εμπειρίας για μεγάλο διαγωνισμό του ΑΣΕΠ (asep.gr).

Οι πρώτες πληροφορίες αναφέρουν ότι η προκήρυξη που έχει τεθεί στο επίκεντρο του ΣτΕ είναι η 4Κ/2020 που αφορά στην πρόσληψη 2.909 μονίμων στο πρόγραμμα "Βοήθεια στο Σπίτι".

Σύμφωνα με τις ίδιες πληφορίες, η απόφαση καταργεί τη μοριοδότηση της ειδικής εμπειρίας για το 50% των θέσεων.

Σημειώστε ότι το ΑΣΕΠ έχει εκδώσει οριστικά αποτελέσματα για ορισμένες κατηγορίες της συγκεκριμένης προκήρυξης.

Η απόφαση του ΣτΕ αναμένεται να καθαρογραφεί εντός των ημερών.

ΟΡΙΣΤΙΚΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ – ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ Π.Ε.» 

 

crosschevron-down linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram