ΑΣΕΠ: 45.000 επικλήσεις για 3.330 μόνιμες θέσεις

ΑΣΕΠ: 45.000 επικλήσεις για 3.330 μόνιμες θέσεις

Δείτε περισσότερα άρθρα μας στα αποτελέσματα αναζήτησης

Προσθήκη του workenter.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Σπάνε όλα τα ρεκόρ του ΑΣΕΠ, οι επικλήσεις για 3.330 μόνιμες προσλήψεις.

Υπολογίζεται, ότι για αυτές τις μόνιμες θέσεις, θα γίνουν τουλάχιστον 45.000 επικλήσεις.

Η επίκληση, δηλαδή η αποστολή δικαιολογητικών στο ΑΣΕΠ, δίνει προβάδισμα διορισμού στους υποψηφίους, που θα πάρουν το σχετικό μήνυμα (e-mail ή SMS).

Οι επικλήσεις, αφορούν αυτή την ώρα δύο μεγάλους διαγωνισμούς.

Για τον έναν εξ’ αυτών η επίκληση, βρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη, δεδομένο ότι τρέχει η προθεσμία.

Οι επικλήσεις του δεύτερου διαγωνισμού, θα ξεκινήσουν το δεύτερο 15ημερο του Μαρτίου.

ΑΣΕΠ: Ποιους αφορούν οι επικλήσεις για τις 3.330 επικλήσεις

Οι επικλήσεις για τις 3.330 μόνιμες θέσεις, αφορούν υποψηφίους, των δύο μεγάλων προκηρύξεων του ΑΣΕΠ: Την 7Κ/2024 και την 8Κ/2024.

Συνολικά, για τις δύο προκηρύξεις, θα γίνουν πάνω από 45.000 επικλήσεις.

Αυτοί οι υποψήφιοι, θα μπουν στην τελική ευθεία, για να διεκδικήσουν μια από τις 3.330 μόνιμες θέσεις.

ΑΣΕΠ: Επτά ειδικότητες στην προκήρυξη των 1000 μονίμων Υποχρεωτικής Εκπαίδευσης (ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ)

ΑΣΕΠ: 25.000 επικλήσεις (τουλάχιστον) για την 8Κ/2024

Για την προκήρυξη 8Κ/2024, που δημιούργησε ρεκόρ αιτήσεων (105.427), θα υπάρξει και ρεκόρ επικλήσεων.

Οι πρώτες πληροφορίες αναφέρουν, ότι το μήνυμα της αποστολής δικαιολογητικών, θα λάβουν πάνω από 25.000 υποψήφιοι, που προηγούνται στον αρχικό πίνακα κατάταξης, της προκήρυξης 8Κ/2024.

Όπως έγραψε την Παρασκευή 14/2 το Workenter.gr, η επίκληση των δικαιολογητικών, θα γίνει περί τα τέλη Μαρτίου.

ΑΣΕΠ: 19.320 επικλήσεις για την 7Κ/2024

Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκεται, η διαδικασία επίκλησης δικαιολογητικών, για την προκήρυξη 7Κ/2024.

Η προθεσμία για την αποστολή δικαιολογητικών, ολοκληρώνεται στις 25 Φεβρουαρίου 2025.

Προσέξτε, τα ιδιαίτερα δεδομένα της επίκλησης, της προκήρυξης 7Κ/2024.

ΑΣΕΠ: Γιατί έχουν προβάδισμα διορισμού όσοι πήραν ή θα πάρουν μήνυμα

Προβάδισμα διορισμού, έχουν όσοι υποψήφιοι πήραν ή θα πάρουν μήνυμα, να στείλουν στο ΑΣΕΠ τα δικαιολογητικά τους.

Εφόσον, τα δικαιολογητικά πιστοποιούν τις ιδιότητες που ανέγραψαν στην αίτησή τους και υπάρχουν και στο Μητρώο, τότε αυτοί οι υποψήφιοι μπαίνουν στο “δρόμο” του διορισμού.

Μη ξεχνάτε, ότι σε πολλούς υποψηφίους, μετά την επίκληση των δικαιολογητικών, μειώνονται τα μόριά τους, από τον έλεγχο του Ανώτατου Συμβουλίου Επιλογής Προσωπικού.

Αυτό οφείλεται στο γεγονός, ότι τα δικαιολογητικά δεν πιστοποιούν τις ιδιότητες στην αίτηση, ή δεν συμπίπτουν τα γραφόμενα στην αίτηση, με τα αντίστοιχα δικαιολογητικά.

Με τις τελευταίες ρυθμίσεις, εάν η αρμόδια Ανεξάρτητη Αρχή διαπιστώσει παραποίηση δικαιολογητικών, τότε επιβάλλει διοικητικές και ποινικές κυρώσεις.

Τελευταία Νέα
Ακολουθήστε το workenter.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για εργασία, προσλήψεις, ΑΣΕΠ, προκηρύξεις και επιδόματα
Ακολούθησε το workenter.gr στο Facebook ...για να μη χάνεις είδηση!
Daily Review
Arrow Ροή Ειδήσεων

Ενημερώσου Πρώτος

ΜΗΤ: 232509

Αποστολή δελτίων τύπου: enimerosi@workenter.gr

Designed by Sinc.

Developed by Whiskey

© Copyright 2026 workenter.gr