ΑΣΕΠ: 4.800 μόνιμες προσλήψεις στο Δημόσιο με δύο προκηρύξεις “Κ”

ΑΣΕΠ: 4.800 μόνιμες προσλήψεις στο Δημόσιο με δύο προκηρύξεις “Κ”

Δείτε περισσότερα άρθρα μας στα αποτελέσματα αναζήτησης

Προσθήκη του workenter.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Μεγάλο ενδιαφέρον συγκεντρώνει το νέο πακέτο προσλήψεων ΑΣΕΠ, καθώς φέρνει συνολικά 4.800 μόνιμες θέσεις εργασίας στο Δημόσιο, δίνοντας σημαντικές ευκαιρίες τόσο σε αποφοίτους Υποχρεωτικής Εκπαίδευσης (ΥΕ) όσο και σε υποψηφίους ΑμεΑ.

ΑΣΕΠ: 3.000 μόνιμες προσλήψεις ΥΕ

Ξεχωρίζει η μεγάλη προκήρυξη για 3.000 μόνιμες θέσεις ΥΕ, η οποία αναμένεται να καλύψει ανάγκες υπηρεσιών και φορέων σε ολόκληρη τη χώρα.

Πρόκειται για μία εξέλιξη που δημιουργεί νέες προοπτικές απασχόλησης για πολίτες που δεν διαθέτουν ανώτερο τίτλο σπουδών, αλλά αναζητούν μια σταθερή επαγγελματική προοπτική στο Δημόσιο.

Παράλληλα, οι νέες μόνιμες προσλήψεις στοχεύουν στην ενίσχυση υπηρεσιών πρώτης γραμμής, όπου καταγράφονται αυξημένες ανάγκες προσωπικού. Έτσι, χιλιάδες υποψήφιοι αναμένεται να διεκδικήσουν μία από τις διαθέσιμες θέσεις μέσω των επερχόμενων διαδικασιών του ΑΣΕΠ.

1.800 μόνιμες θέσεις για ΑμεΑ – Ποιους αφορά η προκήρυξη

Την ίδια στιγμή, το νέο πρόγραμμα προσλήψεων στο Δημόσιο περιλαμβάνει και ειδική προκήρυξη για 1.800 μόνιμες θέσεις ΑμεΑ, ενισχύοντας την ισότιμη πρόσβαση στην αγορά εργασίας και στη δημόσια διοίκηση.

Οι θέσεις θα καλύψουν όλες τις βαθμίδες εκπαίδευσης, δίνοντας τη δυνατότητα συμμετοχής σε ευρύ φάσμα υποψηφίων. Ειδικότερα, η κατανομή αφορά:

  • ΠΕ (Πανεπιστημιακής Εκπαίδευσης)
  • ΤΕ (Τεχνολογικής Εκπαίδευσης)
  • ΔΕ (Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης)
  • ΥΕ (Υποχρεωτικής Εκπαίδευσης)

Επομένως, το νέο κύμα προσλήψεων ΑΣΕΠ αναμένεται να προσφέρει σημαντικές επαγγελματικές ευκαιρίες σε χιλιάδες πολίτες, ενώ ταυτόχρονα θα ενισχύσει κρίσιμες δημόσιες υπηρεσίες σε κάθε γωνιά της χώρας.

Ηλιάνα Καλούπη

Ηλιάνα Καλούπη

Η Ηλιάνα Καλούπη είναι δημοσιογράφος από το 2018. Έχει πτυχίο στη λογοτεχνική μετάφραση, διόρθωση και επιμέλεια κειμένων. Υψηλή εξειδίκευση σε θέματα ΑΣΕΠ. Καλύπτει το ρεπορτάζ του υπουργείου Παιδείας. Δημιουργός σύνθετου περιεχομένου για ευρύ φάσμα θεματολογίας.

Όλα τα άρθρα

Τελευταία Νέα
Ακολουθήστε το workenter.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για εργασία, προσλήψεις, ΑΣΕΠ, προκηρύξεις και επιδόματα
Ακολούθησε το workenter.gr στο Facebook ...για να μη χάνεις είδηση!
Exit mobile version