ΑΣΕΠ: 3.000 μόνιμες θέσεις με προκηρύξεις "Κ" για ΔΕ, ΥΕ (ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ)

Μόρια και κριτήρια
Πρόκειται για προκηρύξεις "Κ" που θα διενεργηθούν εξ ολοκλήρου από το ΑΣΕΠ

Πάνω από 3.000 μόνιμους υπαλλήλους Δευτεροβάθμιας και Υποχρεωτικής Εκπαίδευσης θα ενισχυθεί το δημόσιο το επόμενο διάστημα.

Πρόκειται για προκηρύξεις "Κ" που θα διενεργηθούν εξ ολοκλήρου από το ΑΣΕΠ.

Η Γ.Γ. Ανθρώπινου Δυναμικού του Δημόσιου Τομέα κυρία Βιβή Χαραλαμπογιάννη, είχε δηλώσει πρόσφατα ότι οι θέσεις αυτές θα είναι περίπου 2.500. Ωστόσο, με τα νέα αιτήματα των φορέων που καταφθάνουν συνεχώς στο υπουργείο Εσωτερικών, ο αριθμός των μονίμων θέσεων που αναμένεται να διατεθούν σε υποψηφίους που διαθέτουν απολυτήριο ή δίπλωμα ΔΕ και απολυτήριο Γυμνασίου ή Δημοτικού για όσους αποφοίτησαν έως το 1980, αναμένεται να ξεπεράσει τις 3.000.

Σημειώστε:

  • 6.124 θέσεις μονίμων, οι οποίες αναμένεται να ξεπεράσουν τις 8.000, θα διατεθούν με τον πανελλήνιο γραπτό διαγωνισμό του ΑΣΕΠ 2Γ/2022
  • 3.000 θέσεις μονίμων ΔΕ και ΥΕ, θα διατεθούν με το σύστημα των μορίων

Η κάλυψη των 3.000 μονίμων θέσεων με διαδοχικές προκηρύξεις των φορέων. Η συντριπτική πλειοψηφία των προσλήψεων αφορά αποφοίτους και διπλωματούχους Δευτεροβάθμιας και Μεταδευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης.

Η επιλογή του προσωπικού θα γίνει με τα παρακάτω κριτήρια:

Διαβάστε επίσης:

crosschevron-down linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram