ΑΣΕΠ 2Γ/2022: Τα «εργαλεία» για τον διορισμό

Αξιοποιήστε τα πλεονεκτήματα της εκπαίδευσης που προσφέρουν workenter.gr και "Επίγνωσις"
Με πακέτα που ξεκινούν από 300 έως 500 ευρώ, έχετε πλήρη εκπαίδευση τόσο στα μαθήματα όσο και στο τεστ εργασιακής αποτελεσματικότητας

Πλήθος δυνατοτήτων για εμπέδωση της ύλης προσφέρει στους υποψηφίους του γραπτού διαγωνισμού ΑΣΕΠ η πλατφόρμα του εκπαιδευτικού κέντρου "Επίγνωσις" με το οποίο συμπράττει το workenter.gr.

Σημειώστε:

 • Τα online τεστ διαθέτουν scoring. Καταγράφεται ο αριθμός των σωστών απαντήσεων. Ο αριθμός αυτός, το σκορ, μένει στη μνήμη του συστήματος. Οι υποψήφιοι μπορούν να επανέλθουν σε online τεστ που έχουν ήδη απαντήσει για να βελτιώσουν τη βαθμολογία τους.
 • Όλα τα online τεστ -τα οποία συνιστούν πιστή προσομοίωση της μεθόδου multiple choice- προτρέπουν τους χρήστες να πιάσουν τη βάση (55). Δηλαδή δεν κλείνουν, παραμένουν ανοιχτά, εάν ο υποψήφιος δεν δώσει σωστές απαντήσεις σε ποσοστό 55%.
 • Οι σημειώσεις των καθηγητών (αναλυτικές και συνοπτικές) βασίζονται στη νέα βιβλιογραφία. Είναι σημειώσεις "φρέσκιες" που εκπονούνται από τους καθηγητές της "Επίγνωσης" αυτή τη στιγμή και ειδικά για τον πανελλήνιο γραπτό διαγωνισμό. Δεν είναι παλιό ή πρόχειρο υλικό.
 • Ολόκληρη η ύλη της 2Γ/2022 θα "φορτωθεί" σταδιακά στην πλατφόρμα της "Επίγνωσης" έως τα Χριστούγεννα. Η ύλη δε, είναι με τέτοιο τρόπο δομημένη (σε τρία βασικά μέρη) που ο χρήστης εύκολα μπορεί να τη διαχειριστεί. Τα τρία βασικά μέρη είναι: Το Ελληνικό Κράτος & η Ευρωπαϊκή Ένωση, η Λειτουργία του Κράτους και τα Οικονομικά του Κράτους.

Δείτε σε (ενδεικτικές και μόνο) εικόνες πώς είναι το περιβάλλον της πλατφόρμας:

 

Πώς πρέπει να διαβάσετε

 1. Η πρώτη κίνηση που πρέπει να κάνει ένας υποψήφιος ο οποίος έχει μπει στην πλατφόρμα εκπαίδευσης είναι να ανοίξει τις σημειώσεις της κάθε ενότητας
 2. Αμέσως μετά να εξασκηθεί στα online τεστ. Εάν η απόδοση στα online τεστ είναι χαμηλή, δηλαδή καταγράφει χαμηλό σκορ σωστών απαντήσεων, θα πρέπει να ανατρέξει στις συνοπτικές σημειώσεις των καθηγητών οι οποίες "κλείνουν" τα κενά
 3. Οι συνοπτικές σημειώσεις παίζουν πολύ μεγάλο ρόλο για την εμπέδωση της ύλης. Παρέχονται έξτρα και βοηθούν τον υποψήφιο να αποκτήσει "επίβλεψη"
 4. Μετά τις αναλυτικές και συνοπτικές σημειώσεις ο χρήστης πρέπει να ανοίξει όλες τις ενεργές παραπομπές (links) που βάζουν οι καθηγητές στην πλατφόρμα. Πρόκειται για υλικό το οποίο βοηθάει τον υποψήφιο να κατανοήσει καλύτερα τις έννοιες  των μαθημάτων

Δείτε ορισμένες ενδεικτικές εικόνες από την πλατφόρμα της "Επίγνωσης":

 

 

Ξεκίνησε η προετοιμασία για τις γραπτές εξετάσεις

Η προετοιμασία για τον πανελλήνιο γραπτό διαγωνισμό του ΑΣΕΠ (2Γ/2022) ξεκίνησε. To workenter.gr σε συνεργασία με το εκπαιδευτικό κέντρο "Επίγνωσις", προσφέρουν περιορισμένο αριθμό θέσεων ποιοτικής προετοιμασίας, στην καλύτερη τιμή της αγοράς.

Η προετοιμασία, στα πρότυπα του ΑΣΕΠ, περιλαμβάνει:

Κάντε τώρα εγγραφή

Κάντε τώρα εγγραφή στο πρόγραμμα περιορισμένων θέσεων πλήρους προετοιμασίας για όλα τα μαθήματα και τις 17 ενότητες της ύλης στη χαμηλότερη τιμή της αγοράς.

Τα πακέτα είναι:

 • Basic: 300 ευρώ
 • Dynamic: 400 ευρώ
 • Full Pack: 500 ευρώ

Στις τιμές αυτές δίνεται αυτόματη έκπτωση 10% σε όσους έκαναν προετοιμασία μαζί μας στον γραπτό της ΑΑΔΕ ή έχουν ετήσια συνδρομή στην υπηρεσία "Διορισμός ΤΩΡΑ" του workenter.gr. Χρησιμοποιώντας το ίδιο e-mail γίνεται αυτόματα η έκπτωση επί της αρχικής τιμής των πακέτων.

Κάντε τώρα εγγραφή ΕΔΩ

Κάντε την αίτησή σας για τη 2Γ/2022 με το workenter.gr

Το τμήμα αιτήσεων του workenter.gr αναλαμβάνει να κάνει την αίτησή σας έγκυρα και ορθά για τη συμμετοχή σας στον πανελλήνιο γραπτό διαγωνισμό (2Γ/2022).

Συμπληρώστε άμεσα τη φόρμα εκδήλωσης ενδιαφέροντος ή

Στείλτε μήνυμα στο [email protected] αναγράφοντας στο θέμα "ΑΙΤΗΣΗ ΓΙΑ 2Γ/2022" και μέσα στο κείμενο το ονοματεπώνυμό σας, ένα τηλέφωνό σας και την βαθμίδα στην οποία ανήκετε (ΠΕ ή ΤΕ).

Εναλλακτικά

Από Δευτέρα έως Παρασκευή, 9 το πρωί με 5 το απόγευμα, καλέστε στα τηλέφωνα:

 • 211 9555 099
 • 211 9555 025
 • 211 9555 050
 • 211 9555 022

Προσοχή! Η προθεσμία για τις αιτήσεις συμμετοχής στη 2Γ/2022 ολοκληρώνεται στις 20 Δεκεμβρίου.

crosschevron-down linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram