ΑΣΕΠ - 2Γ/2022: Προεγγραφή ΔΩΡΕΑΝ για την πληρέστερη προετοιμασία σε χαμηλές τιμές

Πάνω από 1.000 μόνιμες θέσεις σε δήμους - υπουργεία με γραπτό διαγωνισμό
Εκμεταλλευτείτε την ευκαιρία: Κάντε τώρα ΠΡΟΕΓΓΡΑΦΗ εντελώς ΔΩΡΕΑΝ

Αντίστροφη μέτρηση για την έκδοση της προκήρυξης που αφορά στον πανελλήνιο γραπτό διαγωνισμό του Δημοσίου. Η προκήρυξη -1.000 και πλέον μόνιμων θέσεων- θα εκδοθεί από το ΑΣΕΠ (www.asep.grεντός του Οκτωβρίου. Θα περιλαμβάνει ειδικότητες, φορείς πρόσληψης, ομάδες μαθημάτων, εξεταστέα ύλη.

Ο χρόνος προετοιμασίας θα είναι επαρκής για τους υποψηφίους. Μπορεί η προκήρυξη να εκδοθεί έως το τέλος Οκτωβρίου, ωστόσο οι γραπτές εξετάσεις θα διενεργηθούν τον προσεχή Μάρτιο.

Με το νέο διαγωνισμό θα καλυφθούν ανάγκες σε: δήμους, περιφέρειες, υπουργεία, Ανεξάρτητες Αρχές. Οι μεγάλες ειδικότητες που εμπεριέχονται στο κείμενο της προκήρυξης (αναμένεται να) είναι: διοικητικοί (όλες οι εξειδικεύσεις για ΠΕ, ΤΕ), μηχανικοί (ΠΕ, ΤΕ), τεχνικοί (ΠΕ, ΤΕ, ΔΕ), πτυχιούχοι Πληροφορικής (ΠΕ), βιοτεχνικοί (ΠΕ), βιολόγοι (ΠΕ), χημικοί (ΠΕ), γραμματείς (ΔΕ), οδηγοί (ΔΕ), χειριστές μηχανημάτων έργου (ΔΕ).

Ο πανελλήνιος γραπτός διαγωνισμός αφορά πτυχιούχους πανεπιστημίων και ΤΕΙ, καθώς και αποφοίτους ΙΕΚ και Λυκείων (όλων των τύπων). Θα διενεργείται κάθε δύο χρόνια, κάτι που σημαίνει ότι στο μεσοδιάστημα δεν θα γίνονται μόνιμες προσλήψεις για τους υποψηφίους των κατηγοριών ΠΕ, ΤΕ, ΔΕ. Όσοι δεν συμμετάσχουν στις επικείμενες εξετάσεις θα πρέπει να περιμένουν την επόμενη ευκαιρία τους το 2024.

Τεστ αποτελεσματικότητας

Η καινοτομία του νέου πανελλήνιου γραπτού διαγωνισμού είναι ότι καθιερώνεται για πρώτη φορά το γραπτό τεστ εργασιακής αποτελεσματικότητας μαζί με τις γραπτές εξετάσεις στα μαθήματα. Η εξέταση στα μαθήματα και το τεστ αποτελεσματικότητας συμβάλλουν ισοδύναμα στην τελική βαθμολογία τους: 50% το καθένα.

Το συγκεκριμένο τεστ, σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες του workenter.gr, θα είναι γραπτό και θα διεξαχθεί με τη μέθοδο των ερωτημάτων πολλαπλών επιλογών (multiple choice). Θα αντικαθιστά σε μεγάλο βαθμό την εμπειρία. Για το λόγο αυτό μειώνονται τα μόρια της προϋπηρεσίας και δεν είναι υποχρεωτική η συνάφεια με το αντικείμενο της θέσης.

Το workenter.gr γνωρίζει τις πολύμηνες επεξεργασίες του ΑΣΕΠ και σας αποκαλύπτει το πως λειτουργεί το νέο τεστ. Αποσκοπεί στην αξιολόγηση δεξιοτήτων αριθμητικού και γλωσσικού συλλογισμού και στη μέτρηση διεξιοτήτων ανάλυσης και μέτρησης προβλημάτων. Επίσης, αξιολογεί τη δυνατότητα του υποψηφίου να ιεραρχεί προετραιότητες στο χώρο εργασίας και μετράει την αποτελεσματικότητα του.

Το τεστ αποτελεσματικότητας δεν θα είναι κάτι αφηρημένο. Θα πρόκειται για πολύ συγκεκριμένη διαδικασία, την οποία γνωρίζει το workenter.gr από την αρχή μέχρι το τέλος της. Ακριβώς γι΄ αυτό το λόγο, όσες και όσοι επιθυμούν να συμμετάσχουν στον επικείμενο πανελλήνιο γραπτό διαγωνισμό του Δημοσίου, μπορούν άμεσα να κάνουν προεγγραφή, εντελώς ΔΩΡΕΑΝ, ώστε με την έκδοση της προκήρυξης να λάβουν μία από τις προνομιακές θέσεις προετοιμασίας.

Το workenter.gr, σε συνεργασία με το εκπαιδευτικό κέντρο "Επίγνωσις", εγγυάται την καλύτερη εκπαίδευση, στην καλύτερη τιμή της αγοράς. Εννοείται, πως, η προετοιμασία περιλαμβάνει και το τεστ αποτελεσματικότητας. Μη χάσετε αυτή την ευκαιρία. Διεκδικήστε με αξιώσεις μόνιμη πρόσληψη σε φορείς του Δημοσίου. Κάντε τώρα προεγγραφή, παίρνοντας μία από τις περιορισμένες θέσεις που προσφέρει η κοινή πρωτοβουλία μας. Η εγγραφή και τα μαθήματα θα ξεκινήσουν με την έκδοση της προκήρυξης.

Εκπτώσεις

  • Έκπτωση 10% στην εγγραφή θα έχουν οι συνδρομητές της υπηρεσίας "Διορισμός ΤΩΡΑ" που έχουν μηνιαία ή ετήσια συνδρομή έως 6/9/2022. Την ίδια έκπτωση θα έχουν όσοι κάνουν ετήσια συνδρομή στο "Διορισμό ΤΩΡΑ" από 7/9/2022 μέχρι την ημέρα εγγραφής στην πλατφόρμα της εκπαίδευσης.
  • Έκπτωση 10% για όσους έκαναν εγγραφή για την προκήρυξη 1Γ/2022 (γραπτός ΑΑΔΕ)

Κάντε τώρα προεγγραφή

Δηλώστε τώρα συμμετοχή και κάντε την προεγγραφή σας, στέλνοντας e-mail στη διεύθυνση: [email protected]

Στο θέμα του μηνύματος γράψτε τη λέξη "ΠΡΟΕΓΓΡΑΦΗ" και στο περιεχόμενο το ονοματεπώνυμό σας και ένα τηλέφωνό σας.  

Με την έκδοση της προκήρυξης, όλοι όσοι έχουν κάνει προεγγραφή θα κληθούν πρώτοι, με αυστηρή σειρά προτεραιότητας, να κάνουν την επίσημη εγγραφή τους στην ηλεκτρονική πλατφόρμα που θα υπάρχει σύντομα στην ιστοσελίδα μας.

crosschevron-down linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram