ΑΣΕΠ 2Γ/2022: Δεκτά όλα τα πτυχία ΑΕΙ-ΤΕΙ

Προετοιμασία στην καλύτερη τιμή της αγοράς
Ο επόμενος διαγωνισμός θα γίνει σε δύο χρόνια. Ενδιάμεσα κανένας πτυχιούχος δεν μπορεί να διοριστεί μόνιμα στο Δημόσιο, εάν δεν έχει συμμετάσχει στον γραπτό διαγωνισμό.

Το ενδιαφέρον χιλιάδων υποψηφίων όλων ανεξαιρέτων των ειδικοτήτων πανεπιστημιακής και τεχνολογικής εκπαίδευσης ενεργοποιεί ο επικείμενος γραπτός διαγωνισμός τπου Δημοσίου (ΑΣΕΠ 2Γ/2022).

Στη διαδικασία συμμετέχουν όλοι οι κλάδοι και οι ειδικότητες ΠΕ και ΤΕ.

Όσοι υποψήφιοι δεν βρουν την ειδικότητά τους αυτούσια στο κείμενο της προκήρυξης μπορούν να διεκδικήσουν μόνιμο διορισμό μέσω της ειδικότητας ΠΕ Διεκπεραίωσης Υποθέσεων Πολιτών.

Για την ειδικότητα αυτή γίνεται δεκτός οποιοσδήποτε τίτλος πανεπιστημιακής εκπαίδευσης ή ΕΑΠ, ΑΕΙ του εσωτερικού η του εξωτερικού. Δηλαδή, ένας φιλόλογος, ένας θεολόγος, ένας φυσικός ή οποιαδήποτε άλλη ειδικότητα συμμετέχει στην ΠΕ Διεκπεραίωσης Υποθέσεων Πολιτών.

Τα αντίστοιχα ισχύουν και για τους πτυχιούχους ΤΕΙ: Συμμετέχουν όλα τα πτυχία στην ειδικότητα ΤΕ Διεκπεραίωσης Πολιτών.

Υπενθυμίζουμε ότι αυτή η ειδικότητα, που αφορά διοικητικές θέσεις, υπήρχε και στον πρόσφατο διαγωνισμό των ΚΕΠ που επίσης έκανε δεκτά όλα τα πτυχία.

Η συμμετοχή στον γραπτό διοαγωνισμό είναι μονόδρομος για τους όλους τους πτυχιούχους. Μόνο μέσω του γραπτού διαγωνισμού μπορούν να διεκδικήσουν μόνιμη θέση με βάση το νόμο.

Ο επόμενος διαγωνισμός θα γίνει σε δύο χρόνια. Ενδιάμεσα κανένας πτυχιούχος δεν μπορεί να διοριστεί μόνιμα στο Δημόσιο, εάν δεν έχει συμμετάσχει στον γραπτό διαγωνισμό.

Όσοι συμμετάσχουν στη γραπτή διαδικασία θα διεκδικήσουν περίπου 6.000 θέσεις σε υπουργεία, δήμους, περιφέρειες και οργανισμούς.

Με τα δεδομένα αυτά η σωστή προετοιμασία στα ζητούμενα του ΑΣΕΠ είναι το νομαδικό "κλειδί" για να ανοίξουν οι υποψήφιοι την πόρτα του διορισμού.

Η πρωτοβουλία του workenter.gr και του εκπαιδευτικού κέντρου "Επίγνωσις" δίνει τη δυνατότητα στους υποψηφίους, για περιορισμένο αριθμό θέσεων, να κάνουν την καλύτερη προετοιμασία στην καλύτερη τιμή.

Κάντε τώρα εγγραφή

Κάντε τώρα εγγραφή στο πρόγραμμα περιορισμένων θέσεων πλήρους προετοιμασίας για όλα τα μαθήματα και τις 17 ενότητες της ύλης στη χαμηλότερη τιμή της αγοράς.

Η προετοιμασία περιλαμβάνει:

  • Πλήρεις σημειώσεις καθηγητών για κάθε μάθημα και ενότητα
  • Βιβλία και αποσπάσματα τρέχουσας βιβλιογραφίας για όλα τα αντικείμενα της ύλης του διαγωνισμού
  • Άρθρα, links και λοιπό σχετικό υλικό
  • Online tests με ερωτήσεις πολλαπλών επιλογών με ειδικό πρόγραμμα αξιολόγησης-καταγραφής της προόδου στα πρότυπα ΑΣΕΠ (www.asep.gr).
  • Πλήρης και ολοκληρωμένη προετοιμασία
  • Δυναμική εξέλιξη όλων των παραπάνω μέχρι τις εξετάσεις (θα προστίθεται συνεχώς νέο υλικό και tests)
  • Επικοινωνία με καθηγητές για επίλυση αποριών (μέσω email)

Τα πακέτα είναι:

  • Basic: 300 ευρώ
  • Dynamic: 400 ευρώ
  • Full Pack: 500 ευρώ

Στις τιμές αυτές δίνεται αυτόματη έκπτωση 10% σε όσους έκαναν προετοιμασία μαζί στον γραπτό της ΑΑΔΕ ή έχουν ετήσια συνδρομή στην υπηρεσία "Διορισμός ΤΩΡΑ" του workenter.gr. Χρησιμοποιώντας το ίδιο e-mail γίνεται αυτόματα η έκπτωση επί της αρχικής τιμής των πακέτων.

Κάντε τώρα εγγραφή ΕΔΩ

crosschevron-down linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram