ΑΣΕΠ 1Κ/2024: Βγήκαν τα οριστικά αποτελέσματα για προσλήψεις στη Δημοτική Αστυνομία

ΑΣΕΠ 1Κ/2024: Βγήκαν τα οριστικά αποτελέσματα για προσλήψεις στη Δημοτική Αστυνομία

Δείτε περισσότερα άρθρα μας στα αποτελέσματα αναζήτησης

Προσθήκη του workenter.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google
Το Ανώτατο Συμβούλιο Επιλογής Προσωπικού (ΑΣΕΠ) ανακοίνωσε τα οριστικά αποτελέσματα της προκήρυξης 1Κ/2024 για την πρόσληψη μόνιμου προσωπικού στη Δημοτική Αστυνομία, μετά την ολοκλήρωση των υγειονομικών εξετάσεων, των αθλητικών δοκιμασιών και των ψυχοτεχνικών ελέγχων.
Η προκήρυξη 1Κ/2024 αφορά συνολικά 208 θέσεις Πανεπιστημιακής Εκπαίδευσης και 218 θέσεις Τεχνολογικής Εκπαίδευσης μόνιμου προσωπικού στη Δημοτική Αστυνομία.

Ποιες θέσεις καλύπτουν

Η διαδικασία αφορά μέρος των θέσεων που προβλέπει η προκήρυξη 1Κ/2024 για τους κλάδους και τις ειδικότητες της Δημοτικής Αστυνομίας.

Ειδικότερα, το ΑΣΕΠ προχώρησε στην έκδοση οριστικών αποτελεσμάτων για:

  • 13 από τις 21 θέσεις Πανεπιστημιακής Εκπαίδευσης.
  • 13 από τις 27 θέσεις Τεχνολογικής Εκπαίδευσης.

Επομένως, οι πίνακες διοριστέων περιλαμβάνουν σε προκειμένη φάση 26 υποψηφίους, οι οποίοι ολοκλήρωσαν επιτυχώς όλα τα προβλεπόμενα στάδια της διαγωνιστικής διαδικασίας.

Τι θα γίνει με τις υπόλοιπες 22 θέσεις

Όπως διευκρινίζει το ΑΣΕΠ, οι υπόλοιπες θέσεις θα καλυφθούν σε μεταγενέστερο χρόνο.

Πρόκειται για:

  • Οκτώ θέσεις του κλάδου ΠΕ Δημοτικής Αστυνομίας.
  • Δεκατέσσερις θέσεις του κλάδου ΤΕ Δημοτικής Αστυνομίας.

Πως θα εμφανίζονται οι υποψήφιοι

Επισημαίνεται ότι, σύμφωνα με την υπ’ αριθμ. 62/2004 απόφαση και την υπ΄αρ. 2/2020 γνωμοδότηση της Αρχής Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα:

α) Οι αποκλειόμενοι, οι εξ αναβολής και οι απορριπτέοι υποψήφιοι εμφανίζονται μόνο με τον Αριθμό Μητρώου Υποψηφίου (Α.Μ.), ο οποίος αναγράφεται και στην ηλεκτρονική τους αίτηση και

β) Οι υποψήφιοι που ανήκουν σε ειδικές κατηγορίες περιλαμβάνονται στον πίνακα Διοριστέων με την ένδειξη «ΝΑΙ».

Πρόσβαση στα πλήρη στοιχεία έχουν μόνο οι υποψήφιοι που συμμετείχαν στην εν λόγω προκήρυξη.

Να σημειωθεί ότι ο πίνακας διοριστέων θα αποσταλεί στο Εθνικό Τυπογραφείο για δημοσίευση και θα αναρτηθεί στο Πρόγραμμα «ΔΙΑΥΓΕΙΑ» μετά την έκδοση του σχετικού ΦΕΚ.

Χρυσούλα Κέντσου Δρακάκη

Χρυσούλα Κέντσου Δρακάκη

Η Χρυσούλα Κέντσου-Δρακάκη είναι δημοσιογράφος και καλύπτει θέματα ΑΣΕΠ με ειδίκευση στην Υγεία και στην Ψυχαγωγία. Εχει σπουδάσει αθλητική δημοσιογραφία και λογοτεχνική μετάφραση, διόρθωση - επιμέλεια κειμένων. Προϋπηρεσία στο Epixeiro.gr και στο Healthweb.gr.

Όλα τα άρθρα

Τελευταία Νέα
Ακολουθήστε το workenter.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για εργασία, προσλήψεις, ΑΣΕΠ, προκηρύξεις και επιδόματα
Ακολούθησε το workenter.gr στο Facebook ...για να μη χάνεις είδηση!
Exit mobile version