ΑΣΕΠ: 1ΓΕ/2023, 2ΓΕ/2023: Έως την Παρασκεύη οι προκηρύξεις στο Τυπογραφείο

Πότε οι αιτήσεις

Έως την Παρασκευή (10/2) θα σταλούν από το ΑΣΕΠ για δημοσίευση στο Εθνικό Τυπογραφείο οι δύο προκηρύξεις εκπαιδευτικών (1ΓΕ/2023 και 2ΓΕ/2023).

Σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες του workenter.gr, το ΑΣΕΠ είναι έτοιμο να αποστείλει τις δύο προκηρύξεις και το μόνο που μπορεί να διακόψει τη διαδικασία για ένα 24ωρο είναι η κακοκαιρία, δεδομένο ότι το υπουργείο Παιδείας στεγάζεται στο Μαρούσι.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, οι αιτήσεις θα αρχίσουν μετά τη δημοσίευση των δύο προκηρύξεων στο ΦΕΚ και θα ολοκληρωθούν έως τις 10 Μαρτίου.

Σημαντική πληροφορία την οποία δημοσιοποιεί σήμερα για πρώτη φορά του workenter.gr αναφέρει ότι η διαδικασία υποβολής των αιτήσεων δεν θα διακοπεί από πιθανή κήρυξη πρόωρων εκλογών.

Το ΑΣΕΠ σε συνεννόηση με το Συμβούλιο της Επικρατείας (ΣτΕ) προφυλλάσσει τη συνέχεια της διαδικασίας με απόφαση -αν χρειασθεί- του ανώτατου δικαιοδοτικού οργάνου.

Η απόφαση θα αναφέρει ότι οι συγκεκριμένοι διαγωνισμοί εξαιρούνται από τον "πάγωμα" των προσλήψεων κατά τη διάρκεια της προεκλογικής περιόδου.

Στόχος της Ανεξάρτητης Αρχής είναι να "τρέξει" όσο μπορεί τη διαδικασία πρόσληψης των εκπαιδευτικών με χρονικό ορίζοντα τον Σεπτέμβριο.

Αιτήσεις τώρα

Οι αιτήσεις θα γίνουν ηλεκτρονικά στο ΑΣΕΠ, εντός προθεσμίας 15 ημερών.

Οι ενδιαφερόμενοι για τις συγκεκριμένες προκηρύξεις θα πρέπει να επικοινωνήσουν άμεσα με το workenter.gr προκειμένου να μπουν σε λίστα προτεραιότητας δημιουργίας της αίτησης στο ΑΣΕΠ και του εντύπου επικαιροποίησης που απαιτείται για το ΟΠΣΥΔ.

Εκδηλώστε άμεσα το ενδιαφέρον σας για ορθή και έγκυρη αίτηση συμμετοχής. Κάντε, τώρα, αίτηση με τις υπηρεσίες του workenter.gr.

Συμπληρώστε άμεσα τη φόρμα εκδήλωσης ενδιαφέροντος ή

Στείλτε μήνυμα στο [email protected] αναγράφοντας στο θέμα "ΑΙΤΗΣΗ ΓΙΑ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΥΣ" και στο κείμενο του μηνύματος το ονοματεπώνυμό σας και ένα τηλέφωνό σας.

Εναλλακτικά

Από Δευτέρα έως Παρασκευή, 9 το πρωί με 5 το απόγευμα, καλέστε στα τηλέφωνα:

  • 211 9555 099
  • 211 9555 025
  • 211 9555 050
  • 211 9555 022

Όσες και όσοι στείλουν άμεσα e-mail ενδιαφέροντος θα προηγηθούν όταν εκδοθούν οι προκηρύξεις.

crosschevron-down linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram