ΑΣΕΠ: 150.000 αιτήσεις για τις προκηρύξεις των εκπαιδευτικών

Πότε θα αποφασιστεί παράταση

Στις 150.000 θα προσεγγίσει ο αριθμός των αιτήσεων για τις προκηρύξεις των εκπαιδευτικών σύμφωνα με το ΑΣΕΠ.

Αυτή την ώρα, ο αριθμός των κατατεθημένων αιτήσεων ξεπερνά τις 140.000 με έντονη αυξητική τάση.

Τα προβλήματα που υπάρχουν λόγω της αναβάθμισης των συστημάτων της Γενικής Γραμματείας Πληροφοριακών Συστημάτων Δημόσιας Διοίκησης, δεν φαίνεται να επηρεάζουν τον κόμβο του ΑΣΕΠ και η υποβολή των αιτήσεων συνεχίζεται, με μικρές ''αρρυθμίες'', ομαλά.

ΑΣΕΠ: Πότε θα αποφασιστεί παράταση για τις προκηρύξεις των εκπαιδευτικών

Πιθανή παράταση για τις προκηρύξεις των εκπαιδευτικών θα αποφασίσει το ΑΣΕΠ αύριο το πρωί (31/3).

Το ενδεχόμενο αυτό θα εξεταστεί στη σύσκεψη επιτελικών στελεχών του ΑΣΕΠ. Αυτή την ώρα δεν υπάρχει απόφαση για πιθανή παράταση.

Ωστόσο, εάν τα προβλήματα, εξαιτίας της προγραμματισμένης αναβάθμισης, ενταθούν και επηρεαστεί ο κόμβος www.asep.gr, τότε θα αποφασιστεί παράταση στην προθεσμία υποβολής ηλεκτρονικών αιτήσεων.

Καθηγήτρια με άσπρη μπλούζα; γράφει με κιμωλία πάνω σε πράσινο πίνακα

ΑΣΕΠ: Οι προθεσμίες του ΟΠΣΥΔ για τις αιτήσεις των εκπαιδευτικών

Υπενθυμίζεται ότι από χθες Τετάρτη, βρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη η προθεσμία υποβολής των ηλεκτρονικών δικαιολογητικών στο ΟΠΣΥΔ για όλους τους εκπαιδευτικούς, ανεξαρτήτως ΑΦΜ.

Αντίστοιχα, η προθεσμία υποβολής των ηλεκτρονικών αιτήσεων συμμετοχής στο ΑΣΕΠ λήγει στις 31 Μαρτίου ημέρα Παρασκευή και ώρα 14:00.

Η ανακοίνωση του ΑΣΕΠ:

"Το ΑΣΕΠ γνωστοποιεί ότι, λόγω προγραμματισμένων εργασιών αναβάθμισης των πληροφοριακών συστημάτων της Γενικής Γραμματείας Πληροφοριακών Συστημάτων Δημόσιας Διοίκησης (Γ.Γ.Π.Σ.Δ.Δ.) του Υπουργείου Ψηφιακής Διακυβέρνησης, οι υπηρεσίες εγγραφής και σύνδεσης χρηστών μέσω Γ.Γ.Π.Σ.Δ.Δ. καθώς και οι υπηρεσίες που σχετίζονται με το e-paravolo (έκδοση, πληρωμή, έλεγχος παραβόλου και οριστικοποίηση ηλεκτρονικής αίτησης) ενδέχεται να μην είναι διαθέσιμες την Πέμπτη 30 Μαρτίου 2023 κατά το χρονικό διάστημα από τις 18:00 έως και τις 23:00".

crosschevron-down linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram