ΑΣΕΠ 11Κ/2017: Ξεκινά, άμεσα, ο διαγωνισμός για τα αποτελέσματα

Νεότερες πληροφορίες - Ανακοίνωση της Ανεξάρτητης Αρχής

Νέα εξέλιξη σχετικά με την προκήρυξη 11Κ/2017.

Προκειμένου να καταρτιστούν οριστικοί πίνακες για συνολικά 11 υπαλλήλους θα πραγματοποιηθεί ειδική πρακτική δοκιμασία, όπως αναφέρει σε ανακοίνωσή του το ΑΣΕΠ.

Η ειδικότητες που εξετάζονται είναι:

  • ΔΕ Πιεστών Λιθογράφων ή ΔΕ Λιθογράφων

Ο τόπος, οι ημέρες και η ώρα που θα διεξαχθεί: Ίδρυμα Εκτύπωσης Τραπεζογραμματίων και Αξιών (Νομισματοκοπείο), Μεσογείων 341 Χαλάνδρι, στις 9 Οκτωβρίου και 10 Οκτωβρίου και από ώρα 9:30 έως 14:00, (ώρα προσέλευσης 9:00).

Οι υποψήφιοι κατά την προέλευσή τους πρέπει να υποδείξουν το Ατομικό Δελτίο Ταυτότητας ή το Διαβατήριό τους.

Η Ανεξάρτητη Αρχή δημοσιοποίησε και τις πληροφορίες εξέτασης για συνολικά 16 υπαλήλλους κατηγορίας ΔΕ της ειδικότητας καταμετρητών.

Η πρακτική δοκιμασία, σύμφωνα με το ΑΣΕΠ, αποβλέπει σε έλεγχο του βαθμού εξοικείωσής τους με τα τραπεζογραμμάτια και τα κέρματα, της παρατηρητικότητας και της ικανότητας συγκέντρωσης και εν γένει της ικανότητας των υποψηφίων να ανταποκριθούν στις απαιτήσεις των πραγματικών συνθηκών εκτέλεσης της εργασίας. 

Η πρακτική δοκιμασία θα διεξαχθεί στην διεύθυνση: Ίδρυμα Εκτύπωσης Τραπεζογραμματίων και Αξιών (Νομισματοκοπείο), Μεσογείων 341 Χαλάνδρι, την 30η Σεπτεμβρίου 2018.

Πατήστε στο κουμπί «Δείτε το έγγραφο» για να διαβάσετε τη νέα ανακοίνωση του ΑΣΕΠ.

crosschevron-down linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram