ΑΣΕΠ 1/2022: Νέες αναπληρώσεις προσλήψεων στην ΕΕΤΤ

ΑΣΕΠ 1/2022: Νέες αναπληρώσεις προσλήψεων στην ΕΕΤΤ

Δείτε περισσότερα άρθρα μας στα αποτελέσματα αναζήτησης

Προσθέστε το workenter.gr στις προτιμώμενες πηγές σας στην Gooogle

Σε διαδικασία αναπλήρωσης προχωρά το Ανώτατο Συμβούλιο Επιλογής Προσωπικού (ΑΣΕΠ), μετά τη μη αποδοχή διορισμού από ισάριθμους επιτυχόντες της προκήρυξης 1/2022 του ΑΣΕΠ για την Εθνική Επιτροπή Τηλεπικοινωνιών και Ταχυδρομείων (ΕΕΤΤ).

Ειδικότερα, σύμφωνα με την υπ’ αριθμ. 453/2026 απόφαση του Μονομελούς Οργάνου του ΑΣΕΠ, ενεργοποιείται η διαδικασία αναπλήρωσης υποψηφίων για θέσεις Ειδικού Επιστημονικού Προσωπικού (ΕΕΠ) με σχέση εργασίας ιδιωτικού δικαίου αορίστου χρόνου.

Η απόφαση αφορά τις θέσεις με κωδικούς 002, 004, 008 και 012, οι οποίες είχαν προκηρυχθεί στο πλαίσιο της προκήρυξης 1/2022 (ΑΣΕΠ 76) για τη στελέχωση της ΕΕΤΤ.

Ποιες θέσεις επηρεάζονται

Το ΑΣΕΠ προχώρησε στη διαγραφή υποψηφίων από τους οριστικούς πίνακες κατάταξης, προσληπτέων και αναπληρωματικών, λόγω μη αποδοχής της πρόσληψής τους.

Συγκεκριμένα, οι αλλαγές αφορούν:

  • Τη θέση ΕΕΠ Οικονομικών Επιστημών.
  • Τη θέση ΕΕΠ Μηχανικών.
  • Τις θέσεις ΕΕΠ Οικονομολόγου.

Παράλληλα, το ΑΣΕΠ διαθέτει προς πρόσληψη τους επόμενους επιτυχόντες των σχετικών πινάκων, οι οποίοι εγγράφονται σε συμπληρωματικούς πίνακες διοριστέων, σύμφωνα με τη σειρά κατάταξης και τις προβλέψεις της νομοθεσίας.

Τι πρέπει να κάνει η ΕΕΤΤ

Μετά την ολοκλήρωση της διαδικασίας πρόσληψης των νέων επιτυχόντων, η ΕΕΤΤ οφείλει να αποστείλει στο ΑΣΕΠ αντίγραφο της πράξης ανάληψης υπηρεσίας των προσληφθέντων.

Η υποχρέωση αυτή απορρέει από το άρθρο 25 του νόμου 4765/2021, το οποίο ρυθμίζει τη διαδικασία αναπλήρωσης διοριστέων όταν προκύπτουν κενές θέσεις λόγω άρνησης ή παραίτησης υποψηφίων.

Δεν απαιτείται δημοσίευση σε ΦΕΚ

Αξίζει να σημειωθεί ότι, βάσει της παραγράφου 5 του άρθρου 25 του ν. 4765/2021, οι συμπληρωματικοί πίνακες προσληπτέων δεν χρειάζεται να δημοσιεύονται στην Εφημερίδα της Κυβερνήσεως.

Η συγκεκριμένη πρόβλεψη επιταχύνει σημαντικά τη διαδικασία κάλυψης των κενών θέσεων και περιορίζει τις διοικητικές καθυστερήσεις.

Οι κρίσιμες ενέργειες για ταχύτερες αναπληρώσεις

Το ΑΣΕΠ υπενθυμίζει στους φορείς ότι η ταχεία ολοκλήρωση των αναπληρώσεων εξαρτάται από δύο βασικές προϋποθέσεις:

1. Ορθή κοινοποίηση της πρόσληψης

Οι υπηρεσίες πρέπει να κοινοποιούν τις αποφάσεις πρόσληψης στους υποψηφίους σύμφωνα με τις προβλέψεις του Κώδικα Διοικητικής Δικονομίας, ώστε να διασφαλίζεται η νομιμότητα της διαδικασίας.

2. Υπεύθυνη δήλωση μη αποδοχής

Σε περίπτωση άρνησης διορισμού, ο υποψήφιος οφείλει να καταθέτει υπεύθυνη δήλωση μη αποδοχής της θέσης, είτε με θεώρηση γνησίου υπογραφής είτε μέσω της ψηφιακής πλατφόρμας gov.gr.

Με αυτόν τον τρόπο, το ΑΣΕΠ μπορεί να ενεργοποιήσει άμεσα τη διαδικασία αναπλήρωσης και να καλύψει τις κενές θέσεις χωρίς χρονοτριβές.

Πηγή Φωτογραφίας: (ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ/EUROKINISSI).

Background decoration Background decoration
Διορισμός Τώρα!
01

Κάνεις εγγραφή στην πλατφόρμα

Κάνεις εγγραφή στην πλατφόρμα (μηνιαία ή ετήσια) για να μαθαίνεις όλες τις θέσεις ανάλογα με τα προσόντα σου.

02

Μάθε πρώτος τις προκηρύξεις

Μάθε πρώτος ποιες προκηρύξεις θα εκδώσουν ΑΣΕΠ και φορείς. Έλα ένα βήμα πιο κοντά στον διορισμό.

03

Επιλέγεις τη θέση που σε ενδιαφέρει

Αξιοποιείς πλήρως τη μοριοδότηση ΑΣΕΠ με προκηρύξεις που ταιριάζουν στην ειδικότητα και την περιοχή σου.

04

Κάνεις την αίτηση σωστά και έγκυρα

Μεγιστοποιείς το χρόνο δημιουργίας σωστής αίτησης για προκηρύξεις μονίμων «Κ» και ορισμένου χρόνου (ΣΟΧ).

Αγγελίες

Τεχνικοί – Τεχνίτες - Εργάτες

Αποθηκάριοι – Αττική (Μαρκόπουλο )

Η Αθηναϊκή Στρωματοποιία ΑΕΒΕ αναζητά έμπειρο Εργάτη Αποθήκης για να ενταχθεί στην δυναμική τους ομάδα στις εγκαταστάσεις στο Μαρκόπουλο Αττικής.

Μαρκόπουλο Λήξη: 28-06-2026
Οικιακές Εργασίες – Καθαριότητα

Προσωπικό Καθαριότητας – Αττική (Χαϊδάρι)

Η Εταιρεία καθαρισμού Alpha Clean Services με έδρα το Χαϊδάρι αναζητά έμπειρη καθαρίστρια για στελέχωση συνεργείου καθαρισμού πολυκατοικιών.

Χαϊδάρι Λήξη: 26-06-2026
Υγεία – Ομορφιά

Φαρμακοποιοί – Αττική (Κηφισιά)

Τα Φαρμακεία Παντελής Μαλιωτάκης - Pamepharmacy στα βόρεια προάστια της Αττικής αναζητούν συνεργάτες με επαγγελματισμό, ομαδικό πνεύμα και θετική διάθεση για την θέση του Φαρμακοποιού.

Κηφισιά Λήξη: 26-06-2026
Τεχνικοί – Τεχνίτες - Εργάτες

Αποθηκάριοι – Αττική (Αθήνα)

Η εταιρεία Βενέτης Α.Β.Ε.Ε.Τ., κορυφαία αλυσίδα στον κλάδο της αρτοποιίας, της ζαχαροπλαστικής, των έτοιμων γευμάτων και του καφέ αναζητά Αποθηκάριο – Πικαδόρο (Picker) Μαναβικής με έδρα τις κεντρικές εγκαταστάσεις της στη Λυκόβρυση.

Αθήνα Λήξη: 26-06-2026
Εστίαση – Εξυπηρέτηση

Ζαχαροπλάστες – Αττική (Αθήνα)

Το βραβευμένο με Michelin Plate εστιατόριο «VEZENÉ» επιθυμεί να εντάξει στην ομάδα του Pastry Chef.

Αθήνα Λήξη: 25-06-2026
Οδηγοί – Μηχανοτεχνίτες

Οδηγοί – Αττική (Αθήνα)

Η Εταιρεία ανακύκλωσης ΤΕΧΑΝ Α.Β.Ε.Ε., επιθυμεί να στελεχώσει την ομάδα της στο έργο της μεταφοράς και αναζητά υποψήφιους Οδηγούς με δίπλωμα Ε΄ κατηγορίας.

Αθήνα Λήξη: 25-06-2026
Οδηγοί – Μηχανοτεχνίτες

Οδηγοί – Αττική (Πειραιάς)

Η εταιρεία Kordoni.gr με έδρα τον Πειραιά, με πολυετή δραστηριότητα στην εισαγωγή και διανομή ναυτιλιακών προϊόντων αναζητά οδηγό για διανομές εντός Αττικής.

Πειραιάς Λήξη: 16-06-2026
Πωλητές

Πωλητές – Κεντρική Μακεδονία (Θεσσαλονίκη)

Η εταιρία Συμβούλων Upgrade για λογαριασμό πελάτη της, που δραστηριοποιείται στον χώρο της επαγγελματικής αισθητικής και της διανομής premium beauty brands, αναζητά Πωλήτρια.

Θεσσαλονίκη Λήξη: 12-06-2026

Ενημερώσου Πρώτος

ΜΗΤ: 210521

Αποστολή δελτίων τύπου: [email protected]

Designed by Sinc.

Developed by Whiskey

© Copyright 2026 workenter.gr